Bade OCH Inom Utanför

Desert Dwellers

Echeveriasläktet, Kalanchoes Euphorbia OCH ÄR Eller tre Av de suckulenter suckulenter (latin suculentus, Mycket saftiga) uppskattade mer i trädgårdsarbete, män ÄR upp till 8000 Kanda Olika Arter. LAGRA Vatten i Vävnader Sina, SÅ ATT regn Utan Kan cam enligt Långa tidsperioder.

lite omsorg

Du Kan har dem i Eller Utanför Hemmet. Inuti du vattna dem Varannan vecka and exteriör i gång i Veckan. Travar ATT Starka AR, ÄR Det Inte ATT Bättre har dem i HeLa Dagen Solen. Sprida stenig Pa under ATT substratet Bättre Hålla kvar Fukt.

Euphorbia: kontakt till grön Balkongen

Mexiko ÄR Ett Av de delstater SOM HAR OCH DETTA ÄR Flest suckulenter AV DEM. Bilda in uppsättning rosetter AV OCH Med blad blåaktig rosa Med gula blommor Kanter. Den Ar under ATT idealisk tacka stenpartier, män available Hanga ATT på OCH Terrasser balkonger.

dån vård

Utsätta Inte FÖR sig Ett Solen Bättre fortsatte destínale utrymme morgonsol med. Vatten på Det Väl Sommaren i gång i Veckan, män Munkar inga Blad. Mycket Vatten ruttnar. Du behöver grov sand.

Lätt multiplikation

Bara dra AV dessa nytta lätt Blad OCH AV DEM i Annan plantera kastrull.

Aloe: i växtskydds symbol

Med massa av bladen Gors Olika FÖR Lösningar Hudvård OCH matsmältningssystemet. Till Det ÄR Mycket Applicability Effektivt Vid Behandling av OCH brännskador eksem.

vård

Du Kan jag cam full sol, män Kommer ATT få bladen i brunaktig ton. Om du Vill har Grønt, GA till halvskugga. måttligt Vatten 10 Dagar Det var.

sticklingar

På kort Tid Kan du tack Vare Aloes har manga transplantera blad Eller barn. Förväntas NA 10 cm Höga.

Karte DIN aloe

Finländarna Det AV sorterare MANGA aloe, Den Mest Kanda OCH ÄR kapaloe aloe vera. Bilden AR jemenitisk aloe (Aloe squarrosa i bilden Ovan).

Kalanchoe: tar Bort Kemiska Angor

Florida hittar Året HeLa. Nativ till Madagaskar, hjälper ATT Det SOM also eliminera giftiga föreningar i luften, Samtidigt SOM färskhet. Lagg i den Solen bredvid Fönstret.

vård

Sommaren på gång i Vatten i Veckan, Utan encharcarla. Ta Bort FÖR ATT ge döda Löv vitalitet OCH ATT abónala Hålla blommorna.

SLAPP

Enduring i vecka Eller Utan Vatten och ÄR mer OFTA resistenta skadedjur MOT. Kan Mycket FÖR Vatten Döda.

meren vidilla

Ger Glädje tack Vare Olika till Färger Huset i blommor: Rott, Gult, orange, rosa, lila ...

Senecio: i grön korall i jardinera

This dvärg Senecio, ca 30 cm lång and 60 cylindriska breda blad, liknar i korall grön blåaktig, attraktiv Mycket. Den ÄR Pa under idealisk utsläppande hyllorna bredvid fönstren. Dess blommor girigt avger i behaglig Doft.

vård

This minimalt Underhåll. Måste Placera Du och den i solen måttlig vattning, Det motstår väl torka. Att Inte till Błota är Bladen.

Väggar OCH stenpartier

Idealiska Ar under this av Anläggning SOM bildar tata Mattor, män DU Kan den i plantera i Kruka Eller planter.

Kombinera Med Det Andra krypande Växter såsom Aptenia Eller på torra jordar steniga. Att Inte Koncept Husdjur är till fälla.

Dvärgar OCH jättar

Boxar Det finns suckulenter Lilla Storlek på ENDAST 3 cm hög, and gigantiska, mer mottagare än 30 meter, as bor i öknen i Mexiko. På Kanarieöarna NÅGRA Euphorbia nå upp till 4 meter hog, såsom teasel.

  • Echeveria bicolor: i Attraktiv kontrast tonen FÖR Vardagsrummet. Solen gynnar Bladen Blir röda.
  • Gymnocal-cyium: i minicactus Brasilien Med pråliga röda Zoner. De har föredrar skugga and Mycket lite Vatten behöver.