Hörn ATT Ett AV slappna, Titta på Landskapet, LASA bok, Arbete, sto ... kan vara Ett Fönster This and Mycket mer. Lat inspireras AV dessa gräva efter ATT DRA 10 Din Support Nytta AV utrymmet bredvid fönstren.

Ett av ljus fullt Kontor i Ett galleri

00389507

Placera i Ett Ett Skrivbord galleri år med Ett AV oregelbundna Fönster Basta Satten utnyttja ATT. Eftersom Tabellen upptar utrymme Det SOM available Njuta bildar fönstren and av ljus i Lugn Lokalitet and Att arbeta hemma. Paqueto typ Persienner ÄR för Val lampade and Inte Heller oregelbundna Fönster "besväret" till Bordet.

Omgiven AV sv bokhandel

00365421

Fönsterbrädan Fungerar huvudgavel OCH SOM HAR Det utrymme Inramning Fönstret utnyttjas SOM Ett komplett bibliotek. And Det Bara återstår 25 cm Djupt i i Sovrummet. Integrera ATT Det Har Bättre i rymden vitmålade, väggarna Liksom.

I Hylla as

00409148

This Har Valts AV ATT inredningsarkitekten Star Salietti konvertera i oregelbunden Hörn Skrivbord løsning. Trapetsformad för ATT Göra and mer Bättre utrymme and Ljus och Mycket i modern ljusgrå finish.

I praktisk bardisk

00389508

This Løsning Visar Det SOM Laura Masiques designen Inte ÄR ATT nödvändigt har manga möjliggöra FÖR ATT meter i praktisk Kontor. Har har Dekorator Laura Masiques används Med Ett utrymmet enligt fönstren bord bar 200 cm x 40 Bakgrund uppfödda as Passar perfekt till Höjden AV blyinfattade fönstren i Köket, 100 cm.

Relaterat This till article

5 för fönstren i släkt Hus tricks ATT Växa

I Hög and Bredd

5 för fönstren i släkt Hus tricks ATT Växa

För ATT Spara OCH Lasa

00394532

This bank utformats SOM AV Jeanette Trensig inredningsarkitekt Använder FÖR ATT utrymmet i Fönstret Sitta ner, ta AV OCH även spara Skorna gräva. And Dess medaljong utan Inre utnyttja lyfts kan-(200 x 40 x 45 cm) för attR Spara from kläder till annan Säsong i Tacken and filtrera bort. I verklig lättnad FÖR Sovrummet.

Fler platser på Kontoret

00364419

Hur? Att bli i "komplicerad" i praktisk Fönster I Tre för bank. Det var FÖR ATT dra tillräckligt Bordet upp and på matta Satta i hyllan för ATT Göra Det mer bekvämt.

I ljus studio

00394752

Det ÄR Vad Har uppnått Marina & Co attR planera i Hylla 120 x 40 cm Mellan Två Fönster, tillräckligt Nämnden för attR Göra läxor. För ATT dra AV Allt Nytta användbara utrymmet Det Har på sig hyllan förlitat Sänggavel, Liksom, kunna Utan ATT Göra ben.

läshörna

00407757

Den Smala Galleri this salt, dekorerad Cristina Artiach Med, har till förvandlats i läshörna mysig. Om du Vill kopiera i släkt hus Iden, ETT-tips: Karte i ländryggs STOL SOM Inte av ljus Tacker Intrade.

00407757

Förvaringsskåp

00364540

Pepe Llaudet Dekorator Har Med använt utrymmet i Fönstret i Låg vägg vägg Finsnickeri stödyta OCH till senare Spara Längst gräva ner. I dekorativ trick visuellt SOM Det ÄR ATT kro vara prydligare förvaringslådor korgar Eller fibrer, Vilket har har gjort.

I avkopplande på lusthus kylaren

Vardagsrum and Med Fönster estanería baja_364540

Here används tjockleken AV Väggen, ca 40 cm Djup, t attR SKAPA Pa plåtar i fönsterbräda. Nedan, ar i Lucka FÖR ATT installera kylaren, Laga OCH långsträckt. Det ÄR ATT Vanligt radiatorer installeras i fönstren, eftersom av värmeflöde underlättar. This Har SOM Malats i The same färg Väggen.