Hands up as Inte på hörande AV trähus omedelbart Tank Fabeln Om på tre sma Grisarna. Jo, idag, skulle Vargen hålla borta Anga sig från huset Innan avstå i Millimeter Innan hans slagg. Och ATT this typ av Kring stereotyper ÄR Ett Av de Konstruktion nackdelar till SOM SOM Akademiker sysslar AV trähus Står Med Konstruktion Inför design.

Galleri 10 bilder
Trähus: Allt du Alltid Velat ven

Varken prefabricerade flyttbara Eller Eller Eller FÖR Skóra känsliga Fukt ... Säg Adjo myter OCH tills and upptäcka Funktioner fördelar AV trähus.

Vad är Inte and Vad SOM ÄR Ett trähus

i trähus ÄR attR byggandet VARs skelett Gjord ÄR AV 100% trä. Aven Om boxar MANGA Byggsystem, av de Mest utbredda ljus Eller ÄR den kanadensiska träkonstruktion. Dess Fordel ÄR AV dess lätt struktur väggar pelare from trä. Dessa Olika isolerande skikt placeras and Med alla tackt gipsskivor. Utat ÄR Malet konventionella. Om du Inte berätta, Kan du inte Ett skilja trähus i traditionell.

Vad attR Det integre Ar, Det ÄR Ett hus prefabricerat. Trähus Byggs in situ i Marken, kan-integre transporteras (Du är förankrade till Ett betongfundament) and Helt Gjord integre av bitar as standard Lego as ÄR monterade prefabricerade as med.

Rustika from and modern avantgarde till. Det ÄR SOM Kunden bestämmer Hur du Vill ATT Huset, boxar inga gränser Inom konstruktion

Fördelar Med Ett trähus

Större Isolering

Enligt förfrågnings this typ av av tillverkarna Konstruktion, Kan Det Vara tre ungefär Ganger i konventionell hus. This å ena sidan Beror, veden Själv, ar Mycket SOM mottagare än Bättre tegel Isolering prestanda. Det Andra Nämnden för byggsystemet Och, and as HAR manga isolerande slutligen uppnått i minskning 60% AV-energiförlust.

Snabb Konstruktion

Jag Manader sex OCH tills OCH jag vissa torv falla Med tre AV DEM kan vara redo, halva Tiden SOM för ATT Behövs Bygga i konventionell hus.

billigare

The same Kvalitet en IN konventionell hus, kan-Ett kosta trähus Upp till 40% Mindre. Dels Det ÄR den Konstruktiva tack Vare systemet självt, Vilket den Tid SOM minskar hart Arbete och minimerar oväntat.

Sluten budget

Från Canexel i specialist i byggandet AV trähus designföretag, ange Ett pris AV OCH AR I Slutet Arbetet betald. Extra Inga kostnader Eller SOM i konventionella överraskningar Verk. Om Inte Vill Göra Kunden Förändringar I för ATT den farten motivera Extra kostnaden.

reform Lätt

Det ÄR ETT-system för som GÖR Det möjligt reformator OCH smidig, Lätt OCH Rena förlängningar, knappt spillror. Arbete ÄR Ditt hem? Du kan göra i Förlängning Med This stöds system.

Relaterat This till article

Pallar Dekorera Med: original, Hallbar, Låg kostnad

Ingången till Terrassen

Pallar Dekorera Med: original, Hallbar, Låg kostnad

Hus (100%) Ekologiska

Kan vara eller Om den Kunden har Vill. Närs Det galler Konstruktion, ar Mycket miljövänligt. ENA sidan, SOM för -de material används virket Kommer from and Andra Skogar controlada- loggning byggprocessen: Bara använda Tunga Maskiner attR Minska CO2-utsläppen MED 90%.

Dessutom ÄR Effektiva Bostäder. Energiförlusten ÄR 60% AN i konventionell lagre hus. Resulterar i This and betydande kostnadsbesparingar i betydande minskning AV förorenande Utsläpp genererade Bostäder.

Trähus Anses Egendom därför and as ÄR hipotecables i konventionell hus

Tålig OCH Underhåll

Hans skelett ÄR av trä Gjord GÖR Det Inte i Eller tegelsten skörare en In Betong.

Immuniserats skadedjur OCH MOT Fukt

Allt SOM virke används behandlas MOT skadedjur parasiter OCH, OCH Inte Fukt påverkar strukturen eftersom systemet ljus ÄR OCH ÄR Inuti ram struktur och Helt isolerade skyddade. SÅ ÄR Aldrig i trä Med kontakt Fukt, sol Eller Vatten, SOM ÄR Deras Fiender största.

Underhåll

Strukturen, förseglas, kraver Inte vård. Närs Det galler fasad, about du Riktig Tra Det ÄR attR rekommenderat använda as Ett syntetiskt Harmar ytmaterial and knappt kraver Underhåll.

Och Hur ÄR Det Med elden?

Trä varumärke Fungerar Det ÄR bra eftersom i Termisk isolator, överföra Värme and Inte Utan ATT konsumeras kollapsa Plötsligt. Tills skillnad from metall and as förlorar styvhet kollapsar till 400 ° C

Trähus för Barn

  • Det Inte alla värt. För ATT garantera för Barn säkerheten Lekstugan trä SOM uppfylla Måste normer fastställts AV Europeiska Unionen (Dörrar Sakra OCH för ATT Fönster förhindra Olyckor, Inte SÅ ATT Dörren Stängd inifrån Barnet Kan Inte mottagare än fastna Fönster glas ...).
  • Tänk på Future. Växer upp på När lada, kan-Du Ge i n användning förvandla Det Nämnden för attR tills Ett skjul LAGRA möbler terrass eller Ett Litet växthus.
  • Var man Kan KOPA dem. De viktigaste fokuserar FÖR and trädgårdsarbete DIY (Leroy Merlin, Bauhaus, Jardinitis) Brukar har dem. Finländarna Det Företag SOM available Specialiserade Green.

Galleri 10 bilder
Trähus: Allt du Alltid Velat ven

Kolla in Vårt Galleri och Det kan hur upptäck stav inifrån ut OCH Ett trähus. Och available för Barn!