Mer Lugn OCH avslappnad. Kort SAGT, Trogen mer skapet promenader. Det var i önskan FÖR ATT Carmen rum utan dotter Adriana, Något Trött FÖR OCH Dekor barnsliga Ljusa Färger. Adriana ÄR Inte Längre in Flicka OCH ATT Växa förtjänade utan Plats Med den. Vi Har gjort Ett par viktiga Möbler män Förändringar OCH textilTotalRenovering. Det var i Enkel uppgift, baserade eftersom utmärkt var. Utrymmet Underbart AR I sig Med Stora and ljus Fönster lyxiga. Aven möbler, ENAT i vitt, GAV oss i utgångspunkt behå. "Mattan Har VARIT i idé bh" Carmen berättade Närs har Såg dem, Den gamla eftersom vi ersatt för liten, Färgglada, Andra Två AV KP, neutral OCH bredare. Sedan vi studieområde bytte i Lador Hylla MED ATT -Mycket lättare beställa den gamla-möbler, stolar klassisk luft OCH för VTV i dubbel Skrivbord Adriana kunde Studera i Bolaget. Sista Handen textil var Förändringar: Mattan Soffan, gardiner OCH Persienner, Sängkläder, plädar OCH kuddar. Allt i The same Lokalitet AV OCH varma neutrala Färger, matchande Bakgrund toner. "Vi Har åstadkommit" Carmen tackade oss.

Vad fred!

Dessa uttrycker var AV Carmen Närs Hon kom i dotterns rum i Gång Renoverade. Nu är det Har perfekt and Allt Att studera organiseras skräddarsydd OCH AV VTV möbler fluffiga Mattor.

Vem ska välja ATT du Tycker dekorera i ungdom rom? År Det Bara ägaren / en intetsägande alla eller? Lämna Dina tankar oss i kommentarerna! Eller '10 till återgå Särskilda plantskolor förnyade AV regeringen!