Du Kommer ATT i Sina Njuta blommor Slutet OCH AV Vintern enligt Våren ha på dem Måste du plantera Hosten. Du perfumarás Fyllas Med sig and Med färg hem. Hyacinter, påskliljor OCH ÄR Tulpaner NÅGRA AV de Mest Hosten Eleganta Lokar. Hittar Ska Göra here for Vad man dem ATT odla.

anemon
Dess blomningen Våren ar, boxar män available Hosten medelhavet Arter OCH OM du Har dem Inne, blommar available in Vintern, and ÄR på Om Sommaren ute. Det ÄR perfekt på Det ATT har Balkongen. Och Om Inte direkt har Solljus, oroa gräva Inte; Det GÖR i morgonsolen Väl skugga OCH sedan. Du Måste vattna den Varje dag lite, sval ÄR jorden, män Inte alltför blöt.

Hyacint
Dess ÄR Mycket blommor prålig and parfym, Utsøkt. Blommar på DEN Tidigt Våren, available as Kan du available in krukväxt Göra på Vintern. Det Ar under perfekt and krukor odlare. Närs Det galler ljus, Ljus och behöver Nyans Solen. Som ÄR utarma Land, Helst lökarna OCH TA Bort Från år till år förvara, återplantering Pa under ny mark.

Muscari
Dess blommor oftast ÄR blå, män kan vara vit available. Ute i den Första and Har Våren Halvan AV OCH behaglig i mild Doft. Ar under attR idealiska av dem odla enligt träd Eller Grupper i i krukor. Haller Bra och Inte ÄR Mycket eftersom av krävande Med jord. De behöver sol och lite skugga.