Στο βήμα από τον χειμώνα στην άνοιξη μια κυκλική αλλαγή βιώνεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι σύνηθες καθαρισμό και την αποθήκευση όλα τα στοιχεία της χειμερινής περιόδου δεν θα χρειαστεί μέχρι το επόμενο έτος, όπως κουβέρτες, χαλιά, κουρτίνες ... Είναι καλό να εκμεταλλευτώ αυτή την ώρα της αλλαγής για την ενεργειακή ανακαίνιση του σπιτιού με τη βοήθεια. αυτοί ενέργειας καθαρισμοί Feng Shui, με σκοπό την εξάλειψη ή την πυκνότητα φορτίου που μπορεί να έχουν αγοράσει χώρους στο σπίτι μας, είναι πάντα συνιστάται και τις δύο περιόδους της αλλαγής και για να κλείσει κύκλους και την προώθηση νέων έργων.

Για να καθαρίσετε ένα δωμάτιο, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι:

1. Βάλτε για το σπίτι σας

Ελέγξτε την κατάσταση και τη λειτουργία των δύο εγκαταστάσεων και αντικείμενα, καθώς και την επισκευή κάτι που έχει σπάσει ή καταστραφεί.

2. Τάξης και της εγγύτητας

Το ιδανικό μέρος για να αποθηκεύσει κάθε αντικείμενο θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά για να μείνει όπου βρίσκεται, ή σε ένα μέρος που έχει μια παρόμοια ενέργεια. Για παράδειγμα, είναι θετικό να κρατήσει τις κουβέρτες στο ίδιο το δωμάτιο. Δεν θα είναι, ωστόσο, να τα τοποθετήσετε στην αίθουσα, μπάνιο και κελάρι.

3. Αποφύγετε τα δωμάτια αποθήκευσης

Δηλαδή, οι χώροι που χρησιμοποιούνται μόνο για την αποθήκευση. Ό, τι έχετε κατά τους θα κατέβει, ή να βυθιστούν στάσιμη ενέργεια. Η σύσταση για αυτούς τους χώρους είναι να βρεθεί μια χρήση, εμποδίζοντάς τους έτσι από το να γίνει «κολλήσει» θέσεις. Ως εκ τούτου, δεν χρησιμοποιείτε αυτό το δωμάτιο που μπορεί να μετατραπεί και πάλι σε μια ανάγνωση ή χαλάρωση, σε μια περιοχή του σιδήρου, ένα δωμάτιο ραπτικής και μια παιδική χαρά. Εκτός από την αναζωογόνηση της ενέργειας, θα αποκτήσουν ζωτικό χώρο στο σπίτι σας.

Gallery, 10 φωτογραφίες
CLEAN ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ FENG SHUI

4. Αποθήκευση ναι, αλλά με νόημα

Σε περίπτωση αποθήκευσης αντικειμένων κάτω από το κρεβάτι πρέπει να είναι καλά καθαρά και τακτοποιημένα και να κρατήσει μια σχέση με αυτό: φύλλα, παπλώματα, καλύμματα .... Καλό θα είναι να κρατήσει τα παπούτσια, τις αποσκευές και ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και να νοθεύσει το μαγνητικό πεδίο, δεν είναι αντικείμενα που σχετίζονται με το είδος της ενέργειας δικό του υπνοδωμάτιο (yin).

5. σχολαστικά

Μια ενεργητική καθαρισμού συνοδεύεται από ένα βαθύ φυσικό καθαρισμό, από μέσα προς τα έξω: θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το τέλος της σοφίτες και ντουλάπες για να καταλήξει στο εξωτερικό και επιφανειακό. Ο καθαρισμός θα πρέπει να είναι παγκόσμια, όχι μόνο ότι η ίδια σεζόν. Η ώρα του καθαρισμού μπορεί να συνοδεύει μια ζωντανή μουσική για να ανέβει τη διάθεσή σας και να δονείται για κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας.

6. Όλα ένα

Involucres συνιστάται ότι τα μέλη της οικογένειάς σας σε αυτό το στάδιο της ενεργειακής ανανέωσης, έτσι ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι αναθεώρηση και τελειοποίηση τα προσωπικά σας αντικείμενα. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία της διαδικασίας καθαρισμού για να βρει θετική τάξη, αισθάνεται μέρος ενός κύκλου επεξεργασίας και την αποχέτευση. Η διαδικασία είναι σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματική όταν συνοδεύεται από την ευαισθητοποίηση και την προθυμία να αλλάξει.

7. Sahumerio για να καθαρίσετε το σπίτι

Εκτός από τη σωματική καθαριότητα, επίσης, πρέπει να εκτελέσετε μια αιθέρια καθαρισμού. Για να γίνει αυτό, αφού έχετε προγραμματιστεί εκ νέου τα αντικείμενα και τα πάντα είναι καθαρό και τακτοποιημένο, μπορείτε να προχωρήσετε σε ένα θυμίαμα καθαρισμού ή θυμίαμα. Αυτό, είναι αιθέρια, καθαρίστε τι δεν είναι. Μπορείτε να επιλέξετε την ουσία θέλετε να εκτελέσετε αυτήν την καθαριότητα, που συνιστάται σανταλόξυλο, μύρο και δεντρολίβανο. Μόλις ολοκληρωθεί sahumerio θα πρέπει να ανοίξει όλα τα παράθυρα και τις πόρτες για λίγο να ρέει όλες τις εισροές ενέργειας και να ανανεώσετε το σπίτι σας. Είναι επίσης σκόπιμο να ανοίξει όλες τις βρύσες ένα λεπτό για να συνοδεύσει αυτή την αναγέννηση. Νωρίς την επόμενη ημέρα, συνιστάται να εκτελέσετε ξανά αυτό εξαερισμού για να συλλάβει τον καθαρότερο αέρα το πρωί.

8. Το τέλειο κλείσιμο

Τέλος, για να φορτώσετε εκ νέου με θετική ενέργεια στο σπίτι σας, καλό είναι να οργανώσει ένα πάρτι ή γιορτή με την οικογένεια ή τους φίλους σας να γεμίσει με χαρά. Μπορείτε να οργανώσετε ένα γεύμα ή δείπνο και περιβάλλουν τον εαυτό σας με τους αγαπημένους σας να συμβάλει στην αρχική φρεσκάδα και τη ζωτικότητά σας.

Gallery, 10 φωτογραφίες
CLEAN ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ FENG SHUI

Αν θέλετε να ξεκινήσετε βήμα προς βήμα στον κόσμο του Φενγκ Σούι εδώ είναι τα κλειδιά για αρχάριους. Δείτε πόσο εύκολο είναι να γεμίσει το σπίτι σας με θετική ενέργεια.