Με τις ατελείωτες επιλογές που έχουμε ... και να επιλέξετε το χρώμα για το σαλόνι μας φέρνει το κεφάλι. Λογική: οι τοίχοι είναι ευρύτερη περιοχή, τόσο της τα φώτα της δημοσιότητας μολύβδου. Και, επίσης, το χρώμα έχει την ικανότητα να μετατρέψουν αμέσως ένα χώρο: καθιστώντας το βλέμμα πολύ ευρύτερο, ζεστό ή κρύο, φωτεινό και σοφιστικέ, για παράδειγμα. Ναι, όλα εξαρτώνται από το χρώμα που θα επιλέξετε, ο συνδυασμός των ήχων της, έστω και μόνο θα βάψετε τους τοίχους ή την οροφή και ... Οι ειδικοί μας να μας απαντήσει σε όλες τις αμφιβολίες που μας απειλήσουν να ζητήσει από το μεγάλο ερώτημα: τι χρώμα ζωγραφίζω το σαλόνι; Σημειώσεις Ξέρουν πολλά!

Gallery, 9 φωτογραφίες
Τι χρώμα SALON PINTO; EXPERTS ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ

Πόσο φως παίρνει το σαλόνι σας και τι φωτισμό έχεις;

Θα επεκτείνει απαλούς τόνους και σκούρο νάνος. Αυτός είναι ο γενικός κανόνας, αλλά αν θέλετε να κερδίσετε και ζεστασιά πρέπει να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Αν ψάχνετε για τη ζεστασιά στοιχήματα φωτεινά χρώματα, αν έχετε άπλετο φως και αν έχετε μικρό, με έντονο. Θα αποκτήσουν ζεστασιά και την αρμονία, "και Ίμπιζα, λευκά σπίτια παρά το γεγονός ότι πολύ φως ή την αγγλική γλώσσα, των έντονων τόνων, αλλά έχει λίγο ήλιο"Λέει Marta de la Torre εσωτερικό. "Μερικές φορές ποτήρια λευκό σκέψης είστε θα κερδίσει το φως, και μπορείτε να πάρετε παγωτό".

Φωτίζεται από κάτω. Belén Campos συμβουλεύει επίσης ζωγραφίζει με έντονα χρώματα, αν έχετε χαμηλό φωτισμό, που συνοδεύουν τα φώτα από το έδαφος, "επειδή οι λάμπες οροφής σκοτώνουν τα χρώματα δαπέδου και να τους καλωσορίσουμε".

Το δάπεδο και η οροφή Έχουν πολλά να πούμε!

χώμα Στην ιδανική περίπτωση, επιλέξτε έναν τοίχο ήχο που είναι στην περιοχή του αυτή, ακόμη και αν αυτό είναι σκοτεινό και το σαλόνι έχει λίγο φως. "αποτέλεσμα δημιουργείται &# 39? Κουτί&# 39? το οποίο είναι πολύ άνετο, ειδικά εάν το ανώτατο όριο είναι ίσο"Λέει Marta de la Torre.

00404541

στέγη Αν το πάτωμά σας έχει κανονικό ύψος, τη δέσμευση να ζωγραφίσει το ίδιο χρώμα με τον τοίχο ή έναν αναπτήρα σημείο, σύμφωνα συμβουλεύει Laura Ehlis, να αποκτήσουν την αίσθηση του χώρου. Αλλά αν το υπόλοιπο σπίτι είναι άσπρο, επιλέγουν το λευκό.

Το μεγάλο δίλημμα: τι χρώμα είναι σε καλύτερη κατάσταση;

Belén Campos συνιστάται "μια λίστα αναπαραγωγής, μια λίστα με τα αγαπημένα σας χρώματα. Κόκκινο, μπλε, μπεζ ... μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά".

¿Έντονη ή όχι; Όταν επιλέγετε τη λίστα σας, σκεφτείτε όλα τα μαλακά -tonos σειρά, μεσαίες και έντονη από κάθε Χρώμα- του και να μείνει με το ένα σας αρέσει περισσότερο από το καθένα.

Αν σας αρέσουν τα φωτεινά χρώματα, τις πέτρες και λευκό ποτέ δεν είναι εκτός μόδας. Media μπλε και γκρι αποχρώσεις είναι επίσης ιδανικό

Κάντε οικογένειες χρώμα. Σκεφτείτε άλλα χρώματα που πάει καλά με κάθε τόνο ολόκληρη τη λίστα αναπαραγωγής σας και να δείτε τι σας αρέσει περισσότερο ή σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.

Κάντε δοκιμές. Μην μείνετε με το ένα χωρίς να δοκιμάσετε στο σπίτι. Χρώματα ένα κτύπημα κάθε χρώματος σε καθένα από τα τοιχώματα έχουν διαφορετικό φως εμφάνιση και να δούμε πώς οι αλλαγές χρώματος σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Ακριβώς έτσι ξέρετε τι είναι το χρώμα που θα ταιριάζει καλύτερα στο σαλόνι σας.

Τι μπορώ να κάνω με τις πόρτες και τα παράθυρα;

Μπορείτε να τα ζωγραφίσει τον τοίχο ή να επισημάνετε τους με άλλο χρώμα. "Αλλά πάντα να επιλέξετε ένα σατινέ φινίρισμα. Ξεχάστε το φωτεινό χρώμα". Συμβουλεύει Marta de la Torre.

Αν ο τοίχος είναι σκοτεινό, ζωγραφική η ξυλουργική σε μια κάπως ελαφρύτερο από τον τοίχο ή λευκό τόνο.

Αν ο τοίχος είναι διαφανές ή λευκό, Μια καλή ιδέα είναι να ζωγραφίσει γκρι ή μπεζ. Επίσης, αν έχετε ζωγραφίσει το σοβατεπί στο ίδιο χρώμα (και τελειώματα, αν υπάρχουν) θα είναι πιο έτοιμο.

Εάν το δωμάτιο είναι μικρό Όπως και στον τοίχο να ζωγραφίζει: θα κάνουν το χώρο να φανεί μεγαλύτερο.

Gallery, 9 φωτογραφίες
Τι χρώμα SALON PINTO; EXPERTS ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ

Ons: Ποια άλλα χρώματα που φοράτε;

Σκεφτείτε τόνους κουρτίνες, κουρτίνες και αξεσουάρ, όπως μαξιλάρια ή λεπτομέρειες. Αναζητήστε τα σε χρώματα που συνδυάζονται καλά με τον τοίχο, αλλά προσθέτει σε αυτά ένα σημείο αντίθεσης, έτσι δεν είναι όλοι το ίδιο και μοιάζει με ένα περιβάλλον "show όροφο".

¿Ματ ή σατινέ;

Τα τέρματα είναι σημαντικό, αλλά έτσι είναι ο τοίχος είναι τέλεια. Μια καλή στόκος είναι απαραίτητο, λέει ο Belén Campos.

?? πλαστικό ματ. Το φινίρισμα είναι πιο λεπτή και είναι ματ, δίνει βάθος. Αλλά εάν έχετε μεγάλη τοίχους ή σαν μοντέρνα διακόσμηση, μπορείτε να τολμήσει ένα ματ βερνίκι νερού, η οποία είναι πιο γυαλιστερό.

?? Satinados. Αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια ζώα Μπορεί να σας φανεί πιο πρακτικό να καθαρίσετε φθαρμένα παπούτσια ή λεκέδες στους τοίχους, που συνιστάται Laura Ehlis.

Πώς είναι τα έπιπλά σας;

Στην ιδανική περίπτωση, δημιουργήστε έναν καμβά για την οποία η διακόσμηση ξεχωρίζουν. Η ατμόσφαιρα θα χρωματίσει και να αναπνεύσει.

¿Clear μέρη; φάσμα της επιλογής σας είναι μεγάλη. Μπορείτε να επιλέξετε παστέλ χρώματα, μεσαία, έντονη ...

¿Σκούρο κομμάτια; Ξεχάστε ισχυρό. Για παράδειγμα, έπιπλα από σκούρο ξύλο δεν είναι φίλοι σοκολάτα καφέ τοίχους, επειδή τα πάντα είναι σοβάτισμα. "Ωστόσο, μπορείτε να παίξετε τη ζωγραφική άμμο στον τοίχο και να κάνει ένα latte, για παράδειγμα,"Μας δίνει μια εναλλακτική λύση Belén Campos.

Τι στυλ Tine σαλόνι;

Ένα κλασικό δωμάτιο Πάνε καλά τα πέτρινα, μπεζ και γκρι. Και αν είναι ψηλά ταβάνια και καλούπια, μπορείτε να τολμήσει με κόκκινες πινελιές και σοκολάτα.

00349540

Ένα vintage αέρα κομμωτήριο όπου τα έπιπλα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, θα τελειοποιήσει μια σαφή τόνο. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι λευκό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μπλε, πράσινο, ανοιχτό γκρι ...

Μια τρέχουσα δωμάτιο Θα ταιριάζει λευκό, μπλε και γκρι πετρελαίου. Εάν τα έπιπλα έχουν πολύ ευθείες γραμμές μπορεί να παίξει οποιοδήποτε χρώμα.

Ιδανικά ζωγραφική το σαλόνι στο ίδιο εύρος με το υπόλοιπο σπίτι. Γκρι, σκοτεινά και φωτεινά χρώματα είναι ένα από τα αγαπημένα

Τολμήστε: Θέλετε περισσότερο χρώμα;

Υπάρχουν περιοχές που ταιριάζουν καλά με φωτεινά χρώματα και έντονα χρώματα ... είναι καταπληκτική!

?? Open. Όπως αίθουσες συνδέεται με την τραπεζαρία και την κουζίνα, πατάρι. Ερωτηθείς έντονα χρώματα σε όλους τους τοίχους ή που δεν αραιώνονται στο περιβάλλον.

??τοίχους "δύναμη". Τούβλο ή πέτρα. Έχουν τόσο πολύ την παρουσία που πρέπει να συνοδεύουν έντονο χρώμα. Κοιτάξτε το χρώμα διαγράμματα και να επιλέξετε ελεύθερα.

Χρώμα κόλπα για να διευρύνει το χώρο

Δεν χρειάζεται να ζωγραφίσει όλους τους τοίχους το ίδιο χρώμα. Belén Campos διαπράξει δύο παρακείμενα τοίχους ένα πιο σκούρο χρώμα και τα άλλα δύο ένα σαφέστερο. Εάν οι τοίχοι δεν είναι πολύ υψηλό, σας προτείνουμε πλάτος και δύο-χρώμα κάθετες ρίγες, επειδή αυξηθεί το ανώτατο όριο. Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες; Marta de la Torre προτείνει χρώμα σε ουδέτερο τόνο και βάλτε μια τελεία πράσινο νερό ή ζεστό ροζ στον τοίχο τραπεζαρία ή καναπέ, να λάβει το δω. Ή ζωγραφίσει ένα ορθογώνιο σε χρώμα στον τοίχο για να θέσει μια εικόνα και να κάνουν περισσότερα αποκορύφωμα.

καθιστικό σας είναι μικρό; Παίξτε περαιτέρω με χρώμα! Επειδή μπορείτε να αλλάξετε την αντίληψη του χώρου με το χρώμα και να το κοιτάξουμε ψηλότερα, ευρύτερη ...

σαλόνι μοντέρνα γραμμή με λεπτομέρειες σε ροζ 1017x1280

Βλέπετε αυτό το δωμάτιο; Παίξαμε με διαφορετικούς τρόπους για να ζωγραφίσει τα ταβάνια και τους τοίχους ώστε να μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε μόνο το χρώμα. Ευρύτερη, ευρύτερη, πιο φωτεινό ... Κοίτα εδώ, θα σας εκπλήξει!