Το σχήμα του παραθύρου

Ο τύπος παράθυρο και ο προσανατολισμός του δωματίου, οι καθοριστικοί παράγοντες κατά την επιλογή κουρτίνες. Κρατήστε την αναλογία του ποσού των υφασμάτων που χρησιμοποιείτε και το μήκος του παραθύρου και να σκεφτούμε πόσο πολύ ήλιο και τη σαφήνεια έρχεται σε: Μήπως χρειάζεστε ένα παχύ κουρτίνες ή μάλλον διαφανές;

Miscalculates μέτρα υφάσματος

Υπολογιστής στο χέρι, εκτελεί τους λογαριασμούς μέτρα υφάσματος που χρειάζεστε για κουρτίνες σας: προσθέτει 30 εκατοστά στο πλάτος του παραθύρου και, στη συνέχεια, το αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται επί 2, 2,5 ή 3, όπως θέλετε μια οθόνη με μεγαλύτερη ή μικρότερη συγκεντρώνει.

Ποιο είναι το ιδανικό μήκος;

Μέσα σε καιρό υπάρχουν πολλές τάσεις. Η πιο κοινή είναι η προσθήκη περίπου 15 cm από το μήκος του παραθύρου. Δεν embago, αν θέλετε οι κουρτίνες σέρνονται σαν κι εμάς, προσθέτει άλλα 10 cm: αυτό θα υποστηρίζεται στο έδαφος. Γνωρίζετε ότι στο υπουργικό συμβούλιο μας αρέσει τόσο ...

Ένα όμορφο φθινόπωρο!

Για την επίτευξη κουρτίνες με ένα ωραίο πτώση, να επιλέξουν για «βαριά» υφάσματα όπως το παχύ λινά, μεταξωτά ή σενίλ άγρια. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το φρέσκο ​​υφάσματα, επιλέξτε lonetas, arpilleras βαμβάκι ή μετάξι λινά.

Για πρακτικούς Οικογένειες: Περσίδες!

Εάν το παράθυρο δεν επιτρέπει μεγάλες κουρτίνες και θέλουν μια πρακτική, ελαφριά λύση, οι τυφλοί είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας. Η αναδίπλωση μπορεί να βάλει (ράβδοι), paqueto (χωρίς ράβδοι) ή Roman (με draping).

Κερδίστε φως με δαντελένιες κουρτίνες

Για να κερδίσετε το φυσικό φως ύφασμα κουρτίνα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κουρτίνες. ιστούς τους, φαρδιές και το φως (το νήμα, τούλι, λινό ανοικτή ύφανση ...), είναι ιδανικό για να αφήσει κανένα φως του ήλιου.

Τολμήστε να ταιριάζει!

Μεγάλα παράθυρα, μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα υπνοδωμάτιο είναι τα καλύτερα μέρη όπου να χρησιμοποιήσετε συνδυασμούς: (πιο πρόσφατο) κουρτίνες με παρεκκλίνει (η κλασική επιλογή) ή να πέφτει με περσίδες. Πιστεύει ότι η πιο βλέπει ένα παράθυρο, θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε αυτήν και απόψεις.

Κουρτίνας: Χρήσιμα και πρακτικά

Οι δέστρες είναι μικρά κομμάτια από ξύλο ή μέταλλο, τοποθετείται σε ένα τρίτο της κουρτίνας, δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα draping ιδανικό για τη συλλογή κουρτίνες. φέρνουν πάντα μια κλασική και ρομαντική αφή.

Σφιγκτήρες: Καλαίσθητο συμπλήρωμα

Παράθυρα με διπλές κουρτίνες, κουρτίνες με επένδυση από fleece ή συνδυασμούς πέσουν και visillo, χρησιμοποιεί σφιγκτήρες (ιμάντες ή καλώδια που συγκρατούν την κουρτίνα) είναι ιδανικά για τη συλλογή του υφάσματος και να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μετρητά, τονίζοντας τα παράθυρα.