Ναι, ξέρουμε, οι εντολές της ζωής είναι δέκα, αλλά δεν θα μπορούσε να αποφύγει την προσθήκη δύο ακόμα στη λίστα, έτσι ώστε να ανανεώσει το δωμάτιό σας για πολύ λίγο. Δώδεκα διακοσμητικά χειρονομίες που θα αλλάξουν την όψη του καθιστικού σας σε ριπή οφθαλμού. Αμήν.

1. Θα διακοσμήσει με δύο σταγόνες κουρτίνες

Είναι εκεί, αλλά πάντα να φέρει το παιχνίδι που τους αξίζει. Και είναι ότι τα παράθυρα μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές σε μια διακόσμηση με μια καλή επιλογή των κουρτινών. Συνδυάζει δύο σταγόνες υφάσματα: μια ομαλή και διαφανής και άλλα γυαλιστερό bicolor και τέτοια. Έλεγα βασικά: απαλούς τόνους (ωμά, πέτρες, γκρι ...) σε μια ευρεία ποικιλία υφών.

2. Θα δημιουργήσει μια ειδική γωνιά με ένα μόνο κομμάτι

Almoneda ή ένα παλιό κομμάτι μπορεί να μετατρέψει αυτή την ξεχασμένη γωνιά του σαλονιού σε ένα από τα πιο ξεχωριστή. Στη δεύτερη αίθουσα της γκαλερί θα δούμε ποιος έχει ανακτηθεί ένα γραφείο αποικιακό αέρα για να δημιουργήσει ένα πολύ προσωπικό χώρο γραφείου. Σημειώστε ότι, σε μόλις 3 m2, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα γραφείο και μια καρέκλα με ρόδες.

3. θα ξεχωρίσει έναν τοίχο με ένα έντονο χρώμα

Αυτό δεν είναι να ζωγραφίσει ολόκληρο το δωμάτιο, απλά επισημάνετε μία από τοίχους με ένα πιο έντονο τόνο. Είναι μια εύκολη, γρήγορη και πολύ αποτελεσματική αλλαγή, ανάλογα με την απόχρωση που θα επιλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις του ίδιου εύρους, αν θέλετε μια πιο μετριοπαθή αντίθεση, ή μια σκούρα απόχρωση, ειδικά σε φωτεινά δωμάτια.

3. 00404221

4. εφεύρει συνθέσεις

Τα αντικείμενα της εταιρείας είναι πάντα καλύτερο. Σημειώσεις: επιλέξτε διάφορα δοχεία (ποτήρια, κούπες ...) σε διαφορετικά φινιρίσματα (διαφανές, σκαλιστά, ζωγραφισμένα ...) και αφήστε την ομορφιά του πράσινου και τα λουλούδια και τη διέλευση του φυσικού φωτός βάλει έναν αναπτήρα σημείωμα ως μια σύνθεση στο τραπέζι του καφέ ή βοηθητική.

5. Θα επιλέξει μια πολύ προσωπική λάμπα

Μερικές φορές ένα μόνο στοιχείο για να επαναπροσδιορίσει το ύφος ενός χώρου, ανάλογα με το περιβάλλον, δίνουν ένα εκλεπτυσμένο άγγιγμα ζεστό σημείωση ή εξαιρετικά επίκαιρο. Πληκτρολογήστε φωτιστικό οροφής πολυέλαιος ή ένα φωτιστικό δαπέδου με μια ειδική οθόνη μπορεί να μετατρέψει ένα δωμάτιο.

Gallery, 12 φωτογραφίες
ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

6. θα διακοσμήσετε με φυτά

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ωραίο «φαινόμενο του θερμοκηπίου» στο σαλόνι συνδυάζοντας τα φυτά διαφόρων ποικιλιών και ύψη. Εάν επιλέξετε να ανθίζουν καλύτερα αν είναι παρόμοια χρώματα, έτσι θα δημιουργήσετε μια πιο αρμονική σύνθεση. Τα φυτά επίσης ωραία, είναι πηγή παρηγοριάς, δεδομένου ότι αυξάνουν την υγρασία και μπορεί να μειώσει έως και 80% τις τοξικές ουσίες σε χρώματα και καθαρισμού. Για να αποφασίσει τη θέση του, βεβαιωθείτε ότι δεν παρεμποδίζουν τη διέλευση του φωτός.

χαρτί 7. ντύσει τους τοίχους

Τα wallpapers ενισχυθεί ως εναλλακτική λύση για τη ζωγραφική κατά την προσαρμογή τους τοίχους. Η προρυθμισμένες βινυλίου είναι η πιο πρακτική, δεδομένου ότι εγκαθίστανται εύκολα και πλένεται με ένα υγρό πανί. Επιλέξτε τα κίνητρά σας ανάλογα με τον χώρο και ανάλογα με το οπτικό αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Το σχέδιο Laura Masiques (βλέπε φωτογραφία 7 gallery) οριζόντιες γραμμές της να διευρύνει το σαλόνι.

8. θα στοιχηματίσετε με ανάμειξη στυλ

Ποιος λέει ότι μια μεταλλική βιβλιοθήκη δεν μπορεί να ελαφρύνει τη διακόσμηση ενός δωματίου; Αυτό το σχέδιο, προσαρμοσμένο με γυαλισμένο σίδηρο, είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Το ύφος του σπάει με την υπόλοιπη διακόσμηση και είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα στο δωμάτιο. Επιπλέον, γίνεται ως αποτύχει ολόκληρη η έκταση του τοίχου με ένα βάθος που δεν υπερβαίνει τα 30 cm, περισσότερο από αρκετό για να φιλοξενήσει τα βιβλία και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, το μεταλλικό αποτέλεσμα, όχι μόνο ενισχύει στοιχεία ράφια στέγασής τους επίσης πολλαπλασιάζει το φυσικό φως.Lounge μείγμα στυλ

9. θα τεντώσει τα μέτρα έννοια

Spider λίγο χώρο για ένα βοηθητικό, είτε πίσω από τον καναπέ, κοντά στο παράθυρο ή σε μια γωνία. Εκτός από τη νίκη χώρο της αποθήκης, θα χρησιμεύσει ως μια επιφάνεια στήριξης για διακοσμητικούς και εξαιρετική κομμάτια, όπως μια λάμπα έντονο χρώμα, για παράδειγμα.

10. Νέα καλύμματα, νέο καναπέ

Αν θέλετε ολοκαίνουργιο καναπέ, μπορείτε. Απλά ανανεώσει μανίκια μοιάζουν με νέα. Επιπλέον, η δύναμη για την άρση τους, χωρίς δυσκολία, μπορείτε να καθαρίσετε πιο συχνά. Οι καλύτερες περιπτώσεις είναι αυτές που ταιριάζουν απόλυτα χωρίς να αφήνει τις ρυτίδες και είναι κατασκευασμένα από πλυθεί υφάσματα δεν συρρικνώνεται.

11. Μπορείτε να παίξετε με χαλιά

Είναι εκεί, αλλά μερικές φορές περνούν απαρατήρητα και όμως, να αλλάξει, να τροποποιήσει χαλιά εντελώς την αντίληψη του καθιστικού σας. Αν μπορείτε, είναι πιο πρακτικό να έχουμε ένα μαλλί ή βαμβάκι για το χειμώνα και το μοντέλο των φυσικών ινών για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν μπορείτε, επίσης, να είναι δημιουργικοί και να συνδυάσει δύο σε έναν χρόνο.

Gallery, 12 φωτογραφίες
ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

12. τολμάτε με χρώμα

Έχετε μια παλιά έπιπλα εγκλωβίστηκαν και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό; Κοίτα με χάρη, γιατί ίσως με μια πατίνα του χρώματος μπορεί να γίνει ένα χτύπημα διακόσμηση σαλόνι σας. Μηχανήματα πλυσίματος ή ηλικίας τέρματα είναι το πιο κοινό και, επίσης, είναι της μόδας. Αν αυτή είναι η πρώτη σας φορά, να το δοκιμάσετε σε ένα μικρό κομμάτι για να δούμε το αποτέλεσμα και αν δεν πείσει, επαναλάβετε το επιλεγμένο κομμάτι.