Η κουζίνα είναι επίσης ένα ευχάριστο σημείο συνάντησης για όλη την οικογένεια, ένα χώρο εργασίας. Το έργο της προετοιμασίας, το μαγείρεμα και την αποθήκευση των τροφίμων που μας γεμίζουν με ζωντάνια και υγεία είναι απαραίτητη σε ένα σπίτι, και γι 'αυτό είναι σημαντικό να αισθανόμαστε άνετα μέσα σε αυτό.

διανέμουν

Η περιφερειακή κατανομή των επίπλων είναι πιο κατάλληλο, με τη νίκη χώρο της και το δωρεάν κέντρο για το τραπέζι μένει. Σε σπίτια με λίγα μέτρα, με καλή κατανομή μπορείτε να δημιουργήσετε πιο ευέλικτο και πολυλειτουργικό χώρους, για παράδειγμα, ένας μετρητής μπορεί να λειτουργήσει ως ένα μπαρ σπάτουλα κουζίνα και τραπεζαρία, και ταυτόχρονα να εκπληρώσει τη λειτουργία του πίνακα πλευρά.

Αλλά εκτός από την διάταξη των επίπλων κουζίνας σχήματος L, U, ή διάδρομο, μετά την περίμετρο του stay- να εναρμονίσει το διάστημα είναι σκόπιμο να διανείμει τα κύρια στοιχεία-φωτιά και το νερό δέλτα. Κουζίνες αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της φωτιάς, και το νεροχύτη και το ψυγείο, το υγρό στοιχείο. Πρέπει να αποφεύγεται η τοποθέτησή τους, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν? η βέλτιστη κατανομή είναι τριγωνική. Ο νεροχύτης είναι ενδιαφέρον μέρος σε ένα παράθυρο, για να επωφεληθούν από το φυσικό φως και θέα, ενώ ετοιμάζουμε τα τρόφιμα και τα καθαρά σκεύη. Κουζίνες, όμως, πρέπει να είναι πάντα ενάντια σε έναν τοίχο, και σε καμία περίπτωση κάτω από ένα παράθυρο, για λόγους ασφαλείας. Μια κεντρική νησίδα είναι ιδανικό ως τόπος παρασκευή τροφίμων και επίσης ως περιοχή του νερού. Αν τοποθετήσετε έτσι ώστε να επιτρέπουν να δουν την πόρτα τη διάρκεια της εργασίας, τα συναισθήματα θα είναι πιο ευχάριστη.