Η ζωή που δίνουν θέσεις είναι καταπληκτική. Κάθε είναι μοναδικό και επιπλέον για να λαμπρύνει την άποψη, είναι μια ευχαρίστηση να μυρίζει. Θα σας πω πώς να διακοσμήσετε με φυτά και ό, τι και το νοικοκυριό σας conseguis να τα έχουν.

Flowerless φυτά για το σαλόνι σας

Με το παράθυρο, σε μια συρταριέρα ... Ψάξτε για ένα φωτεινό σημείο να βάλει τα φυτά στο σαλόνι. Η ανάμιξη φυτό με πράσινα φύλλα με κόκκινο, μοβ ή κίτρινο και έχει πολύ χρώμα, όπως έχετε τα λουλούδια. επιλέξουν εύκολο να φροντίσει για είδη όπως ficus ελαστικά, τα οποία χρειάζονται λίγο φως και ψεκάστε το νερό μία φορά την εβδομάδα, ή Sedum, με γελοίες καθιστικό με λίγο νερό.

Gallery, 8 φωτογραφίες
Διακοσμήστε με ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!

Ένας κήπος με χρώμα μέσα στο σπίτι

Τοπίο αρχιτέκτονα Pilar Perez-Calvo είναι σαφής: "Βάλτε τα φυτά στο σπίτι είναι να θέσει την υγεία". Παίξτε με τα ύψη και δημιουργεί μια φυσική γωνία με δύο φύλακες με διάφορα επίπεδα της βλάστησης. Μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται στην γκαλερί.

Μπιγκόνιες συνδυάζει με σπαράγγια, ορχιδέες, ficus ή κισσό, μεταξύ άλλων. Και το καλοκαίρι, εισάγετε τα φυτά μπαλκόνι στο σπίτι είναι καλή επιλογή για να μην "υποφέρω" οι πιο ηλιοφάνεια ώρες.

Sleeping: καθαρό αέρα και αθόρυβη σπίτι

Ξέρατε ότι το μεγαλύτερο ένας φοίνικας έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα για τον καθαρισμό του αέρα; Έτσι, με το του arec αυτό το υπνοδωμάτιο. Εκτός από τη δημιουργία ενός σημείου της φρεσκάδας, που είναι δίπλα στο σαφήνεια παράθυρο που βοηθά να καθαρίσει τα τοξικά αέρα και δημιουργεί μια "οθόνη" θορύβου.

Γωνιακό με μεγάλες καλοριφέρ κάτω παράθυρο και φυτά

Μόνος ή σε εταιρεία, σε αυτό το δωμάτιο έχει συνδυαστεί με ένα filodentro, ένα φυτό που απομακρύνει φορμαλδεΰδη, μια τοξική συνηθισμένο σε εσωτερικούς χώρους.

Gallery, 8 φωτογραφίες
Διακοσμήστε με ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!

Στο μπάνιο, τα φυτά που ζουν καλά με την υγρασία

Ivy είναι ιδανικό για τις συνθήκες κολύμβησης: υγρασία χάρη και φιλτράρει επίσης αυτό το τολουόλιο σε αρώματα και αποσμητικά. Μεγαλώνοντας καταρράκτη, όπως η φτέρη, είναι πολύ διακοσμητικά και φαίνεται μεγάλη σε προεξοχές ή χαμηλούς τοίχους. Τα μικρά φύλλα, είναι λιγότερο επεμβατική.

Και στο μπάνιο χωρίς φως; Επιλέξτε φυτά, όπως Maranta: ανάγκη υγρασίας και χαμηλού φωτισμού.

Aromatics πολύ χρήσιμα στην κουζίνα


Αρωματικά φυτά στην κουζίνα έχουν καλύτερη θέση τους: προσθέσετε χρώμα και ένα σημείο της φρεσκάδας και είναι κοντά στο σημείο όπου αυτό είναι απαραίτητο. Προσοχή θερμότητας γιατί ακόμα και εκτιμούν τη σαφήνεια, χωρίς υπερβολική ζέστη, οπότε καλύτερα να βάλετε ότι μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και χώρο μαγειρέματος. ??

Plant μαζί μόνο αν έχουν παρόμοιες απαιτήσεις φως και το νερό, διότι διαφορετικά δεν θα αναπτύσσονται καλά. Μαϊντανό και κόλιαντρο ή μέντα και φλισκούνι υποστηρίζονται. Σε ένα ράφι ή μια γωνία του πάγκου μπορείτε να συνδυάσετε γλάστρες ινών, ψευδαργύρου ή ύφασμα για να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό νεκρή φύση.

Που δεν πρέπει να χαθεί

  • Μαϊντανός: Πότισμα μία φορά την εβδομάδα και να αφαιρέσετε κίτρινα φύλλα. Βελτιώνει τη γεύση των πιάτων και τις σάλτσες σας. Επιπλέον, μαϊντανός είναι μια καλή πηγή βιταμίνης C.
  • Ρίγανη: overwatering τον βλάπτει, αποτρέπει την λακκούβα. Το καλοκαίρι είναι, στην καλύτερη περίπτωση, βραχυπρόθεσμα τσαμπιά και στεγνώστε τα κρεμαστά. Θα διαρκέσει όλο το χρόνο.
  • Βασίλειος: Αφαιρέστε τα φύλλα "παλαιός" και θα ευνοούν την ανάπτυξή της. Ετοιμάστε ένα σπίτι αρωματικό πολτοποίησης πετρελαίου φύλλα βασιλικού με ελαιόλαδο.

Gallery, 8 φωτογραφίες
Διακοσμήστε με ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!

Εισάγετε γκαλερί και να ανοίξει τις αισθήσεις σας με τις προτάσεις που σας παρουσιάζουμε. Παραμονή των διακοσμητικών (και υγιεινά) κλειδί βρίσκεται στα φυτά.