Αν και ετυμολογικά μέσα όνομά του "δωμάτιο στο σπίτι για ύπνο" η αλήθεια είναι ότι σήμερα τα υπνοδωμάτια είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Οι χώροι αυτοί έχουν γίνει οι βασιλιάδες της ευελιξία, καθώς και να καλέσει τα υπόλοιπα μετατρέπονται μερικές φορές σε ντουλάπες, σε περιοχές των σπουδών με μειωμένο ωράριο, την ανάγνωση ... Αυτό το multitasking πτυχή απαιτεί μια βέλτιστη κατανομή που μας επιτρέπει αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε περιοχής, χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι η κύρια λειτουργία του παραμένει να προσφέρουμε τις καλύτερες διακοπές. Το κλειδί: σεβαστεί τις ιδανικές διαστάσεις και αναλογία.

Κύριο υπνοδωμάτιο: ύπνο, να αποθηκεύσετε και να χαλαρώσετε

Κρεβατοκάμαρα με πράσινο ταπετσαρία με λουλούδια, παλιά τριαντάφυλλο κλινοσκεπάσματα και πολλά μαξιλάρια, τουαλέτα με σκαμπό και καθρέφτη με τα φώτα Camerino

- Το ιδανικό κύκλο. Το ένα υπνοδωμάτιο είναι άνετα, αν μπορείτε να σχεδιάσετε ένα κύκλο περίπου 260 εκατοστά σε διάμετρο. Είναι αυτό που θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα κρεβάτι 135 ή 150 cm και τον ελεύθερο χώρο για να κινούνται καλά.

Λευκό, ma; Derås και σαφή στοιχεία κρύσταλλο θα βοηθήσει να ελαφρύνει το χώρο, είναι ο καλύτερος συνδυασμός σε κοιτώνες λίγα μέτρα

- Ξυπνάτε σε μια προβολή. Τοποθετήστε το κρεβάτι σε παράλληλη ή μπροστά από το παράθυρο. Δείτε στο εξωτερικό, θα αντιληφθεί το μεγαλύτερο χώρο. Είναι τόσο απλό!

- Ύπουλος ντουλάπα. Η ντουλάπα είναι το μέρος που αφορά περισσότερο (60 εκατοστά βάθος). Κάθε άτομο χρειάζεται ένα σώμα μεταξύ 80 cm και 1 μέτρο πλάτος για να οργανώσετε τα ρούχα σας.

Διαμέρισμα δυάριτα κατάλληλα μέτρα στο κυρίως υπνοδωμάτιο

  • 1. Γύρω από το κρεβάτι. Ιδανικά, αφήστε ένα χώρο 60 cm σε κάθε πλευρά του κρεβατιού για να έχετε πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να ταχυδακτυλουργία.

  • 2. Από το κρεβάτι στο ντουλάπι. Η ελάχιστη συνιστώμενη απόσταση είναι 1 m για να ανοίξει τις πόρτες χωρίς εμπόδια. Αν δεν έχετε αρκετό χώρο, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε συρόμενες πόρτες αφήνοντας ένα πέρασμα περίπου 80 cm.

  • 3. Κάθε λογαριασμός εσοχή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο κάτω από το παράθυρο για να δημιουργήσετε ένα χώρο μελέτης. Απλά μια σανίδα μήκος 1 μέτρο και 30 εκατοστά βάθος.

Παιδικό δωμάτιο: ένας κόσμος για να παίξει και να μελετήσουν

Τα παιδιά υπνοδωμάτιο βαμμένο σε ένα χαρτί τοίχο, γραφείο με καρέκλα Eames όπως και η L όλο και κεφαλάρι με ράφι

- Έπιπλα κατόπιν παραγγελίας. Μην διστάσετε: τα έπιπλα του επιτρέπουν να μεγιστοποιηθούν τα μέτρα ελευθερώνοντας χώρο. Κατανεμημένα κατά μήκος των τοίχων για να αφήσει μια μεγάλη περιοχή στο κέντρο να παίξει. Το ελάχιστο Μπα; 150 χ 150 εκ.

- Σε περίπτωση που κάποιος κοιμάται ... κοιμάται δύο. Όταν μοιράζεστε μια καλή ιδέα για να ελευθερώσετε χώρο είναι οι κουκέτες. Ο τύπος τρένου, που έχουν εκτοπιστεί κρεβάτια είναι τα πιο άνετα. Και επίσης να επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τη δομή του για να σώσει. το μόνο "αλλά" Είναι ότι χρειάζονται μακρά τουλάχιστον 3 m από 2,20 m πλάτος.

- Και για την ντουλάπα ... Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 εκατοστά βάθος από 120 πλάτος. Επιλέξτε ευέλικτο εσωτερικό για να διαχωριστούν τα ράφια καθώς μεγαλώνουν και το μέγεθος ρούχα αυξάνει επίσης.

- Παίξτε τη μελέτη. Αν τα παιδιά σας έχουν ήδη περισσότερα βιβλία από τα παιχνίδια, τους θεωρούν όχι μεγαλύτερη βιβλιοθήκη 180 cm και ασφαλίστε το στον τοίχο για να κερδίσει την ασφάλεια.

υπνοδωμάτιο Plano παιδιούτα κατάλληλα μέτρα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού

  • 1. Πάνω από ένα κεφαλάρι. Ένα υπουργικό συμβούλιο και 20 εκατοστά βάθος κεφαλάρι κάνει ενώ παράλληλα θα βοηθήσει εκτός ή χρησιμεύει ως ένα ράφι για την αφύπνιση, για παράδειγμα.

  • 2. γραφείο. Θα πρέπει να μετρούν τουλάχιστον 120 cm μήκος x 60 εκατοστά πλάτος. Σε ένα κοινόχρηστο χώρο, προσθέτει πλάτους 80 εκατοστών.

  • 3. ράφια. Δημιουργήστε μια βιβλιοθήκη με το ύψος της 30 cm βάθος μαζί τους. Αν είναι μικρά, για την ασφάλεια μην το βάλετε κάτω από το παράθυρο.