Αλλάξτε τις δάπεδο, παράθυρα ή μεταρρύθμιση μπάνιο ή Obron και είναι ακριβό. Εξηγούμε διάφορες μεταρρυθμίσεις, θα σας πω τι αποζημιώσει και την εξάλειψη ψευδείς μύθους. Μπορείτε να αφήσετε το σπίτι σας ως νέο, ακόμη και αν έχετε έναν προϋπολογισμό.

Αλλαγή παράθυρα

Μύθος 1. «Είναι μια Obron και είναι ακριβό». Νο Ένα παράθυρο μπορεί να τοποθετηθεί σε 3-4 ώρες, έτσι ώστε μπορεί να αλλάξει σε δύο ημέρες όλα. Και την αξιολόγηση της τιμής (περίπου 510 € / ή για ένα παράθυρο 120x120cm λάκα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και 4-12-4 γυαλιά που έχουν ήδη εγκατασταθεί), σημείωσε ότι ορισμένες περιοχές να χορηγούν ενισχύσεις της τάξης του 20%. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αφαιρέσει έως και 20% στη δήλωση και θα εξοικονομήσει περίπου 400 € ανά έτος κλιματισμό.

Μύθος 2. «Βάλτε θερμομονωτικά κουφώματα εμποδίζει όλα τα είδη των συμπυκνώσεων, υγρασίες ...». Όχι. Θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά του δωματίου. Σε γενικές γραμμές δεν θα πρέπει να είναι πολύ σφιχτό, αν το δωμάτιο είναι πολύ εκτεθειμένο στην υγρασία και έχει καλό εξαερισμό? συμπύκνωση υγρασίας μπορεί να εμφανιστεί στους τοίχους προς τα έξω, αυλές ... και το βόρειο προσανατολισμό ή τη λήψη λίγο ήλιο.

Ανανεώστε το πεζοδρόμιο

Mito 3. «Αλλάξτε το πλακάκι είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά.» Όχι Τώρα γλωσσίδια υπάρχουν εδάφη που έχουν εγκατασταθεί πάνω δεν έχετε καμία δουλειά, γιατί τα κεραμίδια ταιριάζουν μεταξύ τους και δεν απαιτούν υλικό συγκόλλησης. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τον κνησμό και να δώσει Solera. Έτσι, μπορείτε να calcuar πόσο θα μπορούσε να κοστίσει περίπου εδώ είναι ένα παράδειγμα: σε μια αίθουσα των 20m2 που χρειάζεται για να τεθεί 6 έως 8 ώρες και το κόστος περίπου 36 € / m2 συν εγκατάσταση ή περίπου 18 € / m2, αν είναι εκεί για να σταθεροποιηθεί. 

Αλλαγές στην κουζίνα

Μύθος 4. «Βάλτε νέο πάγκο περιλαμβάνει την αλλαγή του επίπλου.» Όχι Μπορείτε να το ανανεώσει χωρίς να αγγίξετε τα έπιπλα. Όσον αφορά τις δαπάνες, αφαιρέστε το παλιό, μπορεί να κοστίσει περίπου 36 € / ώρα και αν ο νέος είναι από πέτρα, Τεχνίτης χρεώνει 180 € περίπου. Μπορείτε επίσης να επικαλύψει με microcemento (περίπου 80 € / m2): έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε την αποσυναρμολόγηση και κάνουν τρύπες νεροχύτη ... (αν είστε ενσωματωμένο σε πέτρα, € 100).

Οι μεταρρυθμίσεις στο μπάνιο

Μύθος 5. "Ένα spa είναι πολύ ακριβό". Όχι Υπάρχουν στήλες μπανιέρας με 6 πίδακες από 49 € και να είναι εύκολη: η βρύση αφαιρείται και συνδέεται με τις πρίζες.

Μύθος 6. "Αλλάξτε τη μπανιέρα για ένα ντους είναι ένα ενοχλητικό μεταρρύθμιση". Όχι Αφαιρέστε τη μπανιέρα, desescombrar και να εγκαταστήσετε ένα πιάτο διαρκεί μόνο 8 ώρες. Στη συνέχεια, αφήστε το να στεγνώσει για μια μέρα. Για να γίνει η καθαρότερη εργασία, καλύτερα να βάλετε μια επίπεδη βάση τα ορυκτά ρητίνες και τα πάνελ από το ίδιο υλικό στον τοίχο (60 cm ύψος) και δεν alicatar λείπει, που είναι πάντα πιο περίπλοκη, και θα αποφύγετε να αναζητήσετε παρόμοια κεραμίδια.  

Έχετε κάνει οποιαδήποτε μεταρρύθμιση αυτού του τύπου; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στα σχόλια αυτού του άρθρου.