Το σκοτεινό τοίχους γρανάτες και ξεπερνώντας την κρεβατοκάμαρα και δεν ήταν χαλάρωση (όπως μπορείτε να δείτε στην γκαλερί εικόνα). Έτσι έχουμε βαμμένα σε κρέμα γάλακτος και το δωμάτιο έχει μεγαλώσει και έχει αποκτήσει φωτεινότητα. Νέα κουρτίνες, ελαφρύτερο από βελούδο, ευνοούν επίσης την είσοδο του φωτός. Για να «καλύψει» το σκούρο παρκέ έχουν τοποθετηθεί ένα μπεζ χαλί μαλλί στους πρόποδες του κρεβατιού. Και ανακαινιστεί τα έπιπλα, αντικαθιστώντας το μαύρο άσπρο κεφαλάρι. Ο πίνακας, ο οποίος ήταν σκοτεινό, χαμηλή και μη πρακτική, έχει αλλαχθεί από minicómoda. Τέλος, έχουμε δώσει μια νότα φρεσκάδας στο κρεβάτι με ένα ουράνιο μαξιλάρια.

Gallery, 10 φωτογραφίες
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ: ένα υπνοδωμάτιο, τα πέντε στυλ

Μόλις αυτό το πρώτο βήμα, είναι η ώρα για να ξεκινήσει ιδιαίτερη μας &# 39? Όταν Pretty Woman&# 39?, Αλλάζοντας ντουλάπα σας αυτό το υπνοδωμάτιο παίζει με κρεβάτι για να βρείτε το τέλειο εξαρτήσεις τους. Ροζ ή μπλε καλύτερα; Θα μπορείτε να προσθέσετε ένα vintage πινελιά; Ας μην ξεχνάμε τα λουλούδια! Και έτσι, τη θέση και την αφαίρεση, έχουμε πέντε διαφορετικές ματιές: ρομαντικό, φρέσκα, λεπτή ...

Ένα ελαφρύ κρεβάτι, μουστάρδα και γκρι

Λεπτομέρεια από το κρεβάτι με μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα σε αποχρώσεις του γκρι και μουστάρδα

Αν θέλετε να δώσετε έμφαση σε ένα χρώμα, θα τοποθετήσετε σε λευκή βάση. Στη φωτογραφία που βλέπετε στην γκαλερί εικόνα, μουστάρδα τόνο καρό και τα μαξιλάρια (της Filocolore) γίνεται πιο έντονο και φωτεινό στο μανίκι και το λευκό τεταρτημόρια. Η αντίστιξη θέσει το κάλυμμα (La Maison) και την εκτύπωση, γκρι μαξιλάρι, που πληρούν τις προϋποθέσεις του «φαινόμενο» χρυσό βελούδινο και να δώσει κομψότητα.

Γλυκό και σοφιστικέ, γκρι και μωβ

Λεπτομέρεια από το κρεβάτι με μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα σε τόνους μωβ

Mauves και γκρι ταιριάζουν καλά μεταξύ τους και συνδυάζονται με το λευκό κρεβάτι τυλιγμένο ένα ρομαντικό και ένα πολύ ζεστό φως. Μπορείτε να δείτε την εικόνα σε γκαλερί μας. Βάζουμε τα γκρίζα τεταρτημόρια (La Maison) στη βάση και την κορυφή μαξιλάρια μοβ συνδυάζει απλό και έντυπα (Zara Home). Η θερμότερη σημείωμα βάζει μοχέρ κουβέρτα.

Ένα φυσικό κρεβάτι, παστέλ


Λεπτομέρεια από το κρεβάτι με μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα σε παστέλ χρώματα

Ένα ροζ φύλλα, ένα κεραμίδι καρό (των Filocolore) και με σχέδια μαξιλάρια πράσινο (Pepe Peñalver) και παστέλ μπλε. Φαίνονται πολλά χρώματα, έτσι δεν είναι; Αλλά το αποτέλεσμα είναι ισορροπημένο και φυσικό. Αναζητήστε στην γκαλερί εικόνα και να αναλάβει τις εκτυπώσεις με την προϋπόθεση ότι τα χρώματά τους ταιριάζουν με το υπόλοιπο των υφασμάτων. Συμβουλή: Μην τα χρησιμοποιείτε σε μεγαλύτερα μαξιλάρια.

Gallery, 10 φωτογραφίες
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ: ένα υπνοδωμάτιο, τα πέντε στυλ

Φρέσκα και πολύ ελαφρύ, σε ροζ και μπλε

Λεπτομέρεια από το κρεβάτι με μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα σε ροζ και μπλε

Μπλε υφάσματα είναι ιδανικά για την κρεβατοκάμαρα: να δώσει φρεσκάδα και χαλάρωση. Εδώ έχουμε διευκρινίσει την «ψυχρότητα» της ουράνια ροζ μαξιλάρια με τους άλλους (όλα της La Maison) που βάζουν μια ζεστή και ευαίσθητη σημείωμα. Όλα είναι ύφασμα φανέλας απαλό άγγιγμα που αντανακλά το φως. La Maison ροζ καρό και ριγέ μαξιλάρι χόριο House.

Ένα ήρεμο και χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο με μπλε χρώμα

Υπνοδωμάτιο με την τράπεζα στα πόδια του κρεβατιού και μπλε καρό

Τα ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ, κρεμ και λευκό, δίνουν έμφαση στο μπλε, το οποίο προσθέτει ηρεμία στην κρεβατοκάμαρα και το μετατρέπει αμέσως σε μια χαλαρή χώρο. Επίσης, θέτει μια νότα φρεσκάδας, ενώ οι λεπτομέρειες σε ροζ χρώμα, όπως η λάμπα και λουλούδια προσθέτουν λεπτές υπαινιγμό της γλυκύτητας, χωρίς να είναι πάρα πολύ θηλυκό.

Gallery, 10 φωτογραφίες
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ: ένα υπνοδωμάτιο, τα πέντε στυλ