Αν θέλετε να διαθέτουν βεράντα ή στον κήπο το καλοκαίρι, βολβούς την άνοιξη είναι η ιδανική επιλογή. Φυτέψτε τους το Μάρτιο και τον Απρίλιο, και να αναπτυχθούν μεταξύ του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Κρίνα, Agapanthus, ντάλιες ... Εδώ είναι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και τα βασικά κλειδιά για να καλλιεργήσουν.

Agapanthus
Μπορείτε επίσης να γνωρίζουν από την αγάπη ή ένα λουλούδι της Αφρικής κρίνος. Καθ 'όλη τη χρονιά έχει πολλά φωτεινά πράσινα φύλλα και άνθη στα τέλη της άνοιξης ή το καλοκαίρι σε ομάδες των 20 ή 30 λουλούδια στο βασιλικό μπλε ή λευκό. Συνήθως χρειάζονται δύο έως τρία χρόνια για να ανθίσουν, αλλά στη συνέχεια το κάνει κάθε χρόνο και είναι πολύ ανθεκτικά και απαιτητικών στο έδαφος. Χρειάζεται μερική σκιά ή στον ήλιο και το νερό τους κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας, αλλά evítales υγρασία κατά τη διάρκεια του χειμώνα υπόλοιπα.

Azucena
Επίσης κάλεσε κρίνος Lilium ή το Σαν Αντόνιο. Θα ανθίζουν το καλοκαίρι και για αρκετά χρόνια. Μπορείτε επίσης να φυτέψετε το φθινόπωρο. Είναι τόσο αρωματικό ότι ακόμη και αρώματα γίνονται με αυτό. Φυτέψτε το μεταξύ ήλιο και τη σκιά, και ένα διαπερατό έδαφος πλούσιο σε οργανική ουσία και το νερό λίγο κάθε μέρα. Μην αλλάξετε το site σας, προτιμούν να ζουν στο ίδιο μέρος για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

ποταμάκι
O Water Lily. Φυτέψτε το την άνοιξη και ανθίζουν μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. λουλούδι της μπορεί να διαρκέσει 8-10 ημέρες και θα πρέπει να το νερό σε αφθονία. Φυτέψτε το στη σκιά ή μερική σκιά. Θα πρέπει το νερό να μεγαλώνει και ανθίζει αφειδώς, ενώ, και μετά την ανθοφορία θα πρέπει να το κρατήσει στεγνό. Δείτε την κοπή λουλούδια μαραμένα και δείχνουν μεροληψίας να γεννηθεί ξανά.

μπιγκόνια
Μπορείτε να το βρείτε σε πολλά χρώματα και μπορούν να αποδώσουν σε κάθε εποχή. Είναι ιδανικό για ένα φωτεινό εσωτερικό, αλλά όχι πλήρη ήλιο. Φυτέψτε το νωρίς την άνοιξη ή αργά το χειμώνα και το προστατεύουν από το κρύο. Δεν το νερό υπερβολικά και να σταματήσει όταν τα λουλούδια σας κιτρίνισμα. Πάρτε τις λάμπες στα μέσα του φθινοπώρου και να τους κρατήσει σε ένα σκοτεινό, δροσερό μέρος προστατευμένο.

ντάλια
Μπορεί να ανθίζουν από τις αρχές του καλοκαιριού έως τα τέλη του φθινοπώρου, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ ζεστό και να προστατεύονται από τον άνεμο. Έχει ένα εξαιρετικό άρωμα. Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας του χρόνου, abónala και το νερό περισσότερο. Όταν αρχίζουν να ανθίζουν, κόψτε μερικά μπουμπούκια να μείνει με τον κύριο, έτσι θα δυναμώσει και όμορφα λουλούδια.

νάρδος
Επίσης κάλεσε Vara de San José. Τα άνθη του είναι λευκά ή ροζ και πολύ αρωματικά. Θα πρέπει να φυτεύονται την άνοιξη, όταν περνώντας το κρύο, και την πλήρη ήλιο. Νερό πολύ κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας, αλλά στη συνέχεια μειώνει την ποσότητα του νερού. Και κάτι σημαντικό: να δώσει όμορφα λουλούδια, λάμπα ανανεώνει κάθε χρόνο.

Άλλα βολβούς την άνοιξη που ανθίζουν το καλοκαίρι: αμαρυλλίδες, azucena rosa, μπαστούνι, γλαδιόλες, Gloxinia, hemerocalis, Λιάτρις, tritileia, κ.λπ.