Vardagsrummet i Ana var Redan i Underbar Plats, män Det var halvfärdig. Gruppen AV Regeringen, vi ATT Göra Det till bidra varm and mer personlig. Ana kan Inte Sina innehålla Känslor Närs har Minns utan Erfarenhet. "Underbart, as i dröm. Eve kunde integre sova nerver. Jag Kommer Aldrig attR Glomma håla Dagen. Titta jag AR i Läsare AV tidningen i tjugo år and min dotter Kommer attR Följa The same väg eftersom DEN integre ÄR skild from Flavia Ett Ögonblick. de har Eskorte Henne ATT Kopa blommor, hjälpte Placera dem OCH Närs ändå hålla frågar mig ATT Det Kommer Äta. "

Ana beslutat oss ATT skicka bilderna till hjälpa eftersom har Hade Haft Ännu Tid ATT Inte dekorera Ditt rum detalj Vardagsrum. Vi SÅ kom ner FÖR Att arbeta. Två Stora and ATT bekväma soffor "L" och Ett par matchande stolar SKAPA in Lugn and Naturlig Atmosfar, förstärks OCH av Balen Mattan. Jag Matsalen, Stjärnan montern ÄR av Banak stolar OCH SOM fiber VI HAR Gett. "Jag dem Älskar eftersom Passar fint Med OCH SÅ Naturligt ren dekoration promenad."

Vager nu resultatet Deras förstås entusiasm. This ÄR Det vita Harmoni Mellan toner, naturfibrer, gardinerna lätthet from and den spektakulära Ikea Utsikten ÖVER havet, Vilket detta gör Unik utrymme. I matsal NÅGRA FÖR koloniala, Lugn and försiktigt suggestiv stämning.

Dess OCH ÄR ägare Glada Nöjda EFTER vi gjort av Förändringar i Rummet Med Ditt matplats Vardagsrum. Stora Fönster klädda Med Mycket ljusridåer from Ikea. Matsalen, and Med skåp Banak Stolar, ar Helt Renoverat. Och SOM Pricken Lampa Huerta de San Vicente OCH Totalt kompletterar NF Asiatiska charm.

Vad du Har liknande Förändringar i Vår stylist? Lämna Dina kommentarer.

 Eller till återgå Särskilda Möten matplats AV Med förnyas skapet".