Ψηλά τα χέρια που, στο άκουσμα των ξύλινων σπιτιών δεν σκέφτονται αμέσως το μύθο των τριών μικρά γουρουνάκια. Λοιπόν, σήμερα, ο λύκος θα μείνουν έξω από ατμό πριν από το σπίτι παραχωρήσει ένα χιλιοστό πριν χτυπήματα του. Και ότι τα στερεότυπα γύρω από αυτό το είδος της κατασκευής είναι ένα από τα προβλήματα για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την κατασκευή ξύλινα σπίτια αντιμετωπίζουν σχεδιασμό.

Gallery, 10 φωτογραφίες
ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ: Τα πάντα γύρο ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ούτε προκατασκευασμένα ή αφαιρούμενο ή εύθραυστα ή ευαίσθητα στην υγρασία ... Πείτε αντίο στους μύθους και ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των ξύλινων σπιτιών.

Τι είναι και τι δεν είναι ένα ξύλινο σπίτι

ένα ξύλινο σπίτι είναι ότι η κατασκευή των οποίων σκελετός είναι κατασκευασμένο από 100% ξύλο. Αν και υπάρχουν πολλά συστήματα δόμησης, ένα από τα πιο διαδεδομένα είναι η καναδική ή ελαφριά ξύλινη κατασκευή. Το πλεονέκτημά του είναι ελαφριά δομή των τοίχων από ξύλο πυλώνες. Αυτά τα διαφορετικά μονωτικά στρώματα τοποθετούνται και όλα καλύπτονται με γυψοσανίδες. Προς τα έξω, το φινίρισμα είναι συμβατικό. Αν δεν πείτε, δεν θα μπορούσατε να διαφοροποιήσει ένα ξύλινο σπίτι ενός παραδοσιακού.

ανεξαρτήτως βεβαιωθείτε ότι δεν είναι, Πρόκειται για ένα προκατασκευασμένο σπίτι. Τα ξύλινα σπίτια έχουν κατασκευαστεί επί τόπου στο έδαφος, δεν μπορούν να μεταφερθούν (που αγκιστρώνονται σε μια βάση από τσιμέντο) και είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου ως όχι με την τυπική κομμάτια που συναρμολογούνται ως Lego όπως με προκατασκευασμένα.

Από ρουστίκ σε σύγχρονες και avant-garde. Είναι ο πελάτης που αποφασίζει πώς θέλετε το σπίτι, δεν υπάρχουν όρια στο σχεδιασμό

Πλεονεκτήματα του ένα ξύλινο σπίτι

μεγαλύτερη απομόνωση

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές αυτού του τύπου κατασκευής, μπορεί να είναι περίπου τρεις φορές ένα συμβατικό σπίτι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, από τη μία πλευρά, το ίδιο το ξύλο, η οποία είναι πολύ καλύτερη από ό, τι απόδοση μόνωση τούβλο. Και, δεύτερον, το κατασκευαστικό σύστημα, το οποίο έχει πολλές μονωτικό και τελικά πέτυχαν μείωση 60% της απώλειας ενέργειας.

ταχεία κατασκευή

Σε έξι μήνες και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη τρεις από αυτούς μπορεί να είναι έτοιμο, το ήμισυ του χρόνου που απαιτείται για την κατασκευή ενός συμβατικού σπιτιού.

φτηνότερος

Ίσης ποιότητας από ένα συμβατικό σπίτι, ένα ξύλινο σπίτι μπορεί να κοστίσει μέχρι και 40% λιγότερο. Και εν μέρει αυτό οφείλεται στο ίδιο το εποικοδομητικό σύστημα, το οποίο μειώνει το χρόνο ότι η σκληρή δουλειά και ελαχιστοποιεί απροσδόκητο.

κλειστού προϋπολογισμού

Από Canexel, ειδικός στην κατασκευή των ξύλινων εταιρείας οίκους, να ορίσετε μια τιμή και στο τέλος του έργου καταβάλλεται. Χωρίς επιπλέον δαπάνες ή εκπλήξεις, όπως στα συμβατικά έργα. Εκτός και αν ο πελάτης θέλει να κάνει αλλαγές στη στιγμή για να δικαιολογήσει το πρόσθετο κόστος.

εύκολο μεταρρύθμιση

Είναι ένα σύστημα που επιτρέπει μεταρρυθμίσεις και ευέλικτη, εύκολη και καθαρή επεκτάσεις, μόλις και μετά βίας μπάζα. Το σπίτι σας είναι δουλειά; Μπορείτε να κάνετε την επέκταση με αυτό το σύστημα υποστηρίζονται.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Διακοσμήστε με παλέτες: πρωτότυπα, βιώσιμη, χαμηλού κόστους

Η είσοδος στην ταράτσα

Διακοσμήστε με παλέτες: πρωτότυπα, βιώσιμη, χαμηλού κόστους

Σπίτια (100%) οικολογική

Ή μπορεί να είναι, αν ο πελάτης το επιθυμεί. Από την άποψη της κατασκευής, είναι πολύ φιλικές προς το περιβάλλον. Από τη μία πλευρά, για -τα υλικά που χρησιμοποιούνται ξύλο προέρχεται από δάση controlada- υλοτομίας και δεύτερον, η διαδικασία κατασκευής: απλά χρησιμοποιώντας βαριά μηχανήματα για τη μείωση των εκπομπών CO2 κατά 90%.

Επιπλέον, είναι οικιών. Η απώλεια ενέργειας είναι 60% χαμηλότερη από ένα συμβατικό σπίτι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση κόστους και σημαντική μείωση των εκπομπών ρύπων που παράγονται στέγαση.

Τα ξύλινα σπίτια θεωρούνται ιδιοκτησία και ως εκ τούτου είναι hipotecables ως ένα συμβατικό σπίτι

Ανθεκτικό και συντήρηση

σκελετός του είναι κατασκευασμένος από ξύλο δεν καθιστά πιο εύθραυστη από ό, τι ένα τούβλο ή σκυρόδεμα κατασκευής.

Οι ανοσοποιημένοι κατά των παρασίτων και την υγρασία

Όλα τα ξύλα που χρησιμοποιούνται κατεργάζεται κατά των παρασίτων και τα παράσιτα, και την υγρασία δεν επηρεάζει τη δομή, επειδή το σύστημα είναι το φως δομή πλαισίου στο εσωτερικό και είναι εντελώς απομονωμένη και προστατευόμενη. Έτσι, το ξύλο δεν είναι ποτέ σε επαφή με την υγρασία, τον ήλιο ή το νερό, που είναι μεγαλύτεροι εχθροί τους.

συντήρηση

Η δομή, η οποία σφραγίζεται, δεν απαιτεί φροντίδα. Όσο για την πρόσοψη, αν σας αρέσει το ξύλο, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα συνθετικό υλικό που μιμείται το φινίρισμα και μόλις απαιτούν συντήρηση.

Και τι γίνεται με τη φωτιά;

Ξύλο φωτιά συμπεριφέρεται καλά, διότι είναι ένα θερμομόνωση, δεν μεταδίδουν τη θερμότητα και καταναλώνεται χωρίς να καταρρεύσει ξαφνικά. Σε αντίθεση με μέταλλο το οποίο χάνει την ακαμψία και καταρρέει προς 400º C.

Ξύλινα σπίτια για τα παιδιά

  • Δεν είναι όλα αξίζει τον κόπο. Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών, το ξύλο θέατρο πρέπει να πληρούν τα πρότυπα που έχουν θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (πόρτες και παράθυρα ασφαλή για την πρόληψη ατυχημάτων, πόρτα δεν έχει κλείσει από μέσα, έτσι ώστε το παιδί να μην μπορεί να παγιδευτεί παράθυρα από γυαλί ...).
  • Σκεφτείτε για το μέλλον. Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν, μπορείτε να δώσετε μια νέα χρήση μετατρέποντάς την σε ένα υπόστεγο για να αποθηκεύσετε τα έπιπλα βεράντα ή ένα μικρό θερμοκήπιο.
  • Πού να τα αγοράσουν. Τα κύρια κέντρα του DIY και κηπουρικής (Leroy Merlin, Bauhaus, Jardinitis) τα έχουν συνήθως. Υπάρχουν, επίσης, εξειδικευμένες εταιρείες όπως θερμοκηπίου.

Gallery, 10 φωτογραφίες
ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ: Τα πάντα γύρο ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Αναχώρηση γκαλερί μας και ανακαλύψτε πώς μπορεί να είναι, μέσα και έξω, ένα ξύλινο σπίτι. Και, επίσης, για τα παιδιά!