Κουρτίνες μπορεί να είναι το κλειδί για μια ματιά δωμάτιο καλό ή κακώς διακοσμημένα. Σας δίνουμε 10 επιλογές για να χτυπήσει. Αναζήτηση παράθυρό σας στην γκαλερί και να δώσει τη σωστή απόχρωση.

1. περσίδες

Είναι η πιο πρακτική λύση για τις εργασίες προετοιμασίας παράθυρα σε έναν τοίχο, όπου ο καναπές στηρίζεται. Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε πολλά και μπορούν να είναι πάνω-κάτω ξεχωριστά, χωρίς να ενοχλεί ο οποίος κάθεται.

2. Visillos τούλι

Εάν έχετε ένα παράθυρο με ένα πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως αυτή επένδυση από ξύλο που θα δείτε στο gallery, επιλέξτε ένα ελαφρύ αποχρώσεις με πολλά πτώσης και διαφανές, μαλάκωσε.

3. Μέχρι την οροφή

Τοποθετήστε τη ράβδο κουρτίνα όσο πιο κοντά μπορείτε και ανώτατο όριο το παράθυρό σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Και για να κερδίσει την κομψότητα, ζεστασιά και στυλ, μπορείτε να τα κάνετε με πολύ ύφασμα (εκτιμάται μεταξύ δύο και τρεις φορές το πλάτος του παραθύρου).

4. Βενετοί

Είναι εύκολο να τεθούν, ζυγίζουν λίγο και να προσαρμοστεί απόλυτα στις μικρές ή συρόμενα, όπως τα παράθυρα της κουζίνας. Επιπλέον, είναι πολύ πρακτικά σε αυτό το δωμάτιο, όπως οι ράγες αλουμινίου της καθαριστεί με ένα υγρό πανί.

5. Υφάσματα τυπωμένο

Είναι ιδανικό για να επισημάνετε ένα παράθυρο. Επιλέξτε τις μικρές λόγους για τους οποίους δεν είναι πολύ βαρύ για το περιβάλλον, ειδικά αν έχετε λίγο χώρο, και σαφή βάση για να μην σκοτεινές.

6. Ένα ακανόνιστο παράθυρο

Άξονες, γκαλερί ... είναι καλύτερα να τους ντύσει όπως κουρτίνες. Αν είναι paqueto τύπου, όπως μπορείτε να δείτε στο gallery, το τέλειο ύφασμα είναι μαλακό νήμα, επειδή μια πιο σκληρή ύφασμα που συλλέγονται, καθώς και τα κύματα.

7. προσαρμοστεί σε ένα υπουργικό συμβούλιο

Αναζητήστε στην γκαλερί εικόνα και να δούμε το εξής παράδειγμα: μια ενότητα παπούτσι, το 90 εκατοστών, έχει κλιματισμό τις κουρτίνες μέτρα που επιτρέπουν τη μόχλευση επιφάνειά του, πάρα πολύ, για να σώσει. Συνδυάστε σαφές πτώσεις και άλλα τοστ το οποίο ζεστασιά στο ντύσιμο.

8. Διπλό Κουρτίνα

Είναι μια καλή επιλογή για την κρεβατοκάμαρα. Visillo σαφή ημέρα δίνει ιδιωτικής ζωής χωρίς να διακόπτεται το φως και σκοτάδι, το πιο σκούρο ύφασμα απομονώσεις. Χρειάζεται μια ράβδο περίπου 30 εκατοστά μεγαλύτερο για να ανοίξει τις κουρτίνες δεν καλύπτουν το παράθυρο.

9. κουρτίνα και κουρτίνα

Συνδυάζοντας τα δύο στοιχεία είναι ένα κλασικό και κομψό για τα παράθυρα στοίχημά σας. Το κενό ESTOR (περίπου 500 €) συνδυάζει σχεδόν στην ξυλουργική, ενώ οι κουρτίνες κρέμονται από μια ράγα αγώνα με το κρεβάτι.

10. ανίχνευσης

Αν έχετε μεγάλα παράθυρα είναι πολύ διακοσμητικά κουρτίνες μερικά πόδια σύρετε στο έδαφος. Για τον υπολογισμό του ύψους, που μετράται από το παράθυρο, Παράγοντα σε 50 cm για χαμηλή και τον αρχηγό και 15 ή 20 cm για μια μικρή οπισθέλκουσα.

Πόσο κουρτίνες;

ύφασμα: Η τιμή θα ποικίλλει ανάλογα με το πλάτος και τη σύνθεση του υφάσματος. Μπορείτε να βρείτε ποιότητας κλινοσκεπάσματα από 30 € / τ.μ.

γραμμή: Τα σιδηροδρομικά συστήματα (unos14 αξίας €) είναι φθηνότερα από ό, τι τα μπαρ (40 € ξύλο και σίδερο περίπου 60 €).

βιομηχανία ενδυμάτων Καλεί τους προϋπολογισμούς. Για ένα παράθυρο 160 χ 250 cm, με ένα πανί 1.40 m πλάτος (50 € / m), υπολογιζόμενη 700 €.