Το κομοδίνο είναι σαν την προσωπική μας βοηθός. Αυτό είναι: Θα πρέπει να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, ειδικά ως θέμα "αφή" (Ποιος δεν ψάχνει για πράγματα που πρέπει να ψηλαφώ στη μέση της νύχτας;). Θα πρέπει να είναι απλά, αλλά αναγκαία. Είναι πρακτικό και να πάρει μαζί με την υπόλοιπη διακόσμηση. Αλλά ώστε να μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά πρέπει πρώτα να αφιερώσουμε κάποια προσοχή (όπως όταν κάνουμε μια εκπαίδευση ή κατάρτιση στο νέο γραφείο). Και αυτό είναι το εγχειρίδιο για να διακοσμήσετε το τραπέζι τέλεια βραδιά.

Μόλις επιλέξετε το κομοδίνο επόμενο βήμα είναι η λάμπα. Τι μοντέλο; Θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δική σας:

  • μετά το δείπνοΑν έχετε αρκετό χώρο πάνω στο κομοδίνο αυτή είναι η πιο πρακτική, επειδή μπορείτε να κρύψετε τα καλώδια πίσω και υπάρχουν πολλά άλλα μοντέλα για να διαλέξετε.
  • κρεμαστό κόσμημαΑν δεν έχετε πολύ χώρο στο τραπέζι, αυτή είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Μην αφήνετε πάρα πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ της οθόνης και του πίνακα. Να θυμάστε ότι αυτό είναι ένα σημείο φωτός και όχι γενικά σε όλη την κρεβατοκάμαρα.
  • ισχύουν διευθυνσιοδοτούμεναΑν σας αρέσει να διαβάζω πριν πάτε για ύπνο επιλέξετε φωτιστικό τοίχου με κατευθυνόμενα εστίαση.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

20 κομοδίνα ήδη ήθελε Morfeo

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ

20 κομοδίνα ήδη ήθελε Morfeo

Τι άλλο δεν μπορείτε να χάσετε στο τραπέζι σας; Ένα αναλογικό ρολόι. ¿Αναλογική; Ναι, δεν το κινητό. τα κύματα του θα μπορούσε να διαταράξει υπόλοιπο σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε ένα δίσκο μπορεί να αφήσει τα γυαλιά, δαχτυλίδια, κρέμα γάλακτος ... Έτσι θα αποφύγετε αφήνοντας έτσι κι αλλιώς μεταδίδουν τη λειτουργία και την αίσθηση της διαταραχής. Μια προσωπικά στοιχεία, όπως μια φωτογραφία και το βιβλίο που διαβάζετε εκείνη την εποχή (και όχι εκείνους που έχουν διαβάσει το τελευταίο έτος τοποθετείται σε μια ατελείωτη πύργο) αρκεί για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση. Πάρτε έμπνευση και να διακοσμήσετε το τραπέζι σας τέλεια βραδιά. Να θυμάστε, εδώ: το λιγότερο είναι περισσότερο!