Μπορώ να «επεκτείνει» την κουζίνα ή να απολαύσετε ένα μεγαλύτερο δωμάτιο χωρίς έργα; Ναι, αν χρησιμοποιείτε τη μαγεία του φωτός. Έχουμε 10 μυστικά για να το πάρει. Ακολουθήστε μας!

1 LEDs στον πάγκο

Τοποθετήστε στις μετρητή περισσότερες εστίες στην οροφή, εντοπίζοντας τα σημεία του φωτός κάτω από ντουλάπια ή υψηλά ράφια. «Έτσι, σχολιάζει ο αρχιτέκτονας Luis Garrido θα έχουν περισσότερο φως εκεί που κάνουν το 80% των εργασιών σας, θα αυξήσει την αίσθηση του χώρου και να αποφευχθεί η αντηλιά.» Χρησιμοποιεί LEDs ή φθορισμού χαμηλής ισχύος ηλεκτρονικά στραγγαλιστικά πηνία για την πρόληψη τρεμόπαιγμα και κούραση των ματιών.

2 Μείνετε μακριά από το «φαινόμενο σπηλιά»

«Στο σαλόνι και να ξεχάσουμε διαχέεται λάμπα φωτισμού στο ταβάνι», λέει ο Mónica Roibal, Χώρος-LR. Το αμυδρό φως γενικά αφήνει τοίχους και γωνίες, δημιουργώντας μια σπηλιά που υποτιμά χώρο. Επιλέξτε περιμετρικό φωτισμό και χωνευτά λαμπτήρες φθορισμού ή γύρω από την οροφή. Ο στόχος: φως κολυμβητικής τα τοιχώματα για να δώσει πλάτος.

3 Δημιουργία πολλά δωμάτια στην αίθουσα ... και «επεκταθεί» το μέγεθος του

Σχεδιάστε αρκετές περιοχές γενικά και σημείο φωτός. Ο γενικός φωτισμός σχέδια με zenithal φώτα του μεγάλου ανοίγματος (60) και με διαχύτες περιμετρικές ζώνες που ευνοούν την αίσθηση του χώρου. Χρησιμοποιήστε το για να τονίσετε συγκεκριμένα στοιχεία, όπως ερμάρια ή κιβώτια τα φώτα, να σας δώσει τον όγκο και την οπτική ευρυχωρία στο δωμάτιο.

4 Βάθος Τραπεζαρία

Το μυστικό είναι να πολλαπλασιάσει όλες τις πηγές φωτός για να δημιουργήσει διαφορετικές οπτικές γωνίες και να αυξήσει την αίσθηση του βάθους. Ποτέ φωτίζει το δωμάτιο με ένα κρεμαστό κόσμημα και ρυθμιζόμενο φωτιστικό πάνω στο τραπέζι. «Ένα δωμάτιο με ένα μόνο σημείο του φωτός -Είμαστε λογαριασμό Erco Iluminación- είναι ένα μικρό χώρο, χωρίς οπτικό ορίζοντα, όπου όλοι οι τελικοί θαμπωμένος από την αντίθεση των σκοτεινών περιοχών γύρω από». Αυτό το είδος του φωτός δεν καλέσει ένα χαλαρό γεύμα και λιγότερο μια χαλαρή επιφάνεια εργασίας. Η λύση; Είναι πολύ απλό. Μπορείτε να συνδυάσετε το συγκεντρωμένο φως στο τραπέζι με περίμετρο φώτα στην οροφή ή απλίκες στους τοίχους που φέρνουν το βάθος και το φως κολυμπά γύρω τοίχους. Με τη μοντελοποίηση ολόκληρο το χώρο, η τραπεζαρία δεν θα πρέπει να περιορίζεται μόνο στην περιοχή του τραπεζιού. Επιπλέον, αυτό θα φανεί πολύ ευρύτερο.

Φως ψιλόβροχο 5

Όπως και στο σαλόνι, αν πολλαπλασιάσει τα σημεία του φωτός σε ένα δωμάτιο, θα έχετε περισσότερο οπτικό χώρο. Michela Mezzavilla, το φως αρχιτέκτονας, σας δίνει τρία μυστικά: απλίκες για να δημιουργήσετε ένα ντους φωτός που φωτίζουν και οπτικά μακριά από τα τείχη, τα LED και στις δύο πλευρές του κεφαλάρι για ανάγνωση χωρίς ενοχλητικές και φωτισμού στο επίπεδο του εδάφους για να σχεδιάσετε μια διαδρομή που βρόχους μέσα από την περίμετρο κρεβατοκάμαρα.

6 λάμπες Πολλαπλασιάστε

Για να το φάρδος παρά την ένταση του φωτός, θα πρέπει να έχετε όσες φωτιστικά. Σε ένα χώρο 25m2 μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και έξι διαφορετικά σημεία του φωτός, και να καταστεί έτσι ώστε τα δυναμικά περιβάλλοντα που δημιουργούνται. Εδώ είναι οι κανόνες:

  • Κλείστε τα φώτα της δημοσιότητας για συγκεκριμένα μέρη (βιβλιοθήκες ...). Θα δημιουργήσει χωρικότητα.
  • Τονίζει τα μεγάλα κομμάτια, όπως το καναπέ χωρίς φως τους εντελώς, γιατί αν το κάνετε, «ο χώρος θα πρέπει να τρώγονται.»
  • Και να θέσει κάποιο φως σημείων με δοκό προς το ταβάνι ή τους τοίχους. Αφήνει μια μεγάλη σκιασμένη περιοχή για την κάλυψη μικρών περιβαλλοντικών μέτρων.

7 Περαιτέρω παιχνίδι για τα παιδιά

«Στην κρεβατοκάμαρα ενός παιδιού κύρια δραστηριότητα δεν είναι να κοιμηθεί, αλλά για να παίξει», δήλωσε ο Joaquín Contreras, αρχιτέκτονας της μελέτης Cercadelcielo. Έτσι, το πιο σημαντικό σε αυτό το περιβάλλον είναι να γίνεται αντιληπτή ως ένα ανοικτό, τακτοποιημένο χώρο. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να έχετε ένα ομοιόμορφο γενικό φωτισμό για να φωτίζει το σύνολο της διαμονής ίδια. Χρησιμοποιεί ένα μπαλόνι ή ημιδιαφανές ανώτατο όριο για το ανώτατο όριο, το οποίο ακτινοβολεί φως προς όλες τις κατευθύνσεις και δεν δημιουργεί σκιά περιοχές και το έντονο φως? κάτι που συμβαίνει όταν η λάμπα είναι απολύτως διαφανής.

Εάν η κρεβατοκάμαρα διαθέτει επίσης μια περιοχή μελέτης, βεβαιωθείτε ότι ο πίνακας είναι καλά φωτισμένο. Ένα μικρό φλεξογραφίας, με ένα λαμπτήρα 60W, φως που λούζει το διοικητικό συμβούλιο και μια αναστολή περίπου 70 cm για τα Λάμπες είναι ο τέλειος συνδυασμός.

8 αναπαράγει το λουτρό με την επίδραση των κατόπτρων

«Τοποθετήστε ένα μεγάλο καθρέφτη πάνω από το νεροχύτη είναι ένας πόρος που δεν αποτυγχάνει ποτέ. Είναι το πρώτο βήμα για να πολλαπλασιάσει άμεσα το φως και το χώρο «, λέει ο αγγέλους Hidalgo, εσωτερικό. Τότε το φως πλευρικά για να αποφευχθεί η δημιουργία σκιές.

Γράψτε κάτω τι σας προτείνουμε Gaudir Φωτισμός: Τοποθετήστε τα δύο άκρα των λαμπτήρων καθρέφτη με λάμπες αλογόνου με διαχύτη εξουσία? Ένα καλό κόλπο για να μαλακώσουν τις παρατάξεις.

γραφείο 9 Πλαίσια

Ένα φως αρθρωτό βραχίονα αλογόνου flexo δεν θα έλλειψη για την εργασία. «Αλλά αυτό το διάστημα δεν είναι μόνο ο πίνακας» μας θυμίζει, ο αρχιτέκτονας και σχεδιαστής φωτισμού, Roberto Eleuteri-. επίσης φωτίζει το περιβάλλον με ένα γενικό φως, χωρίς σκιές και επισημαίνονται αντιθέσεις. Η περιοχή μελέτης θα έχει τη διάσταση της αυτό που βλέπουμε. " Τα ευρύχωρα και πολύ ζεστό αντιθέσεις, επειδή θα αντιληφθεί μεταξύ του τόνισε τραπέζι και γύρω από το σούρουπο.

Διεύρυνση του δέκτη 10

Η παγίδα; Φωτίστε τα τείχη. Είναι τοποθετούνται δύο ή τρεις γραμμές περιμέτρου φως στο ταβάνι στα τοιχώματα. Και δεν κατακλύσουν την οροφή του διχρωματικού λαμπτήρων που χρησιμεύουν μόνο για να θαμπώσει. Το μυστικό είναι να επιλέξετε -aconseja χρόνια Light-τσέπες των μεγάλων ανοιγμάτων και, εφόσον είναι ήδη εγκατεστημένα, την αντικατάσταση των λαμπτήρων αλογόνου από άλλους με φακούς διάχυσης, τύπου Fresnel, για να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο φως.

 

Έχετε μια truquito περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια αυτού του άρθρου.