Πόσες φορές έχετε εισαγάγει ένα σπίτι, αλλά τέλεια διακοσμημένο με λαμπτήρες κρέμονται εδώ κι εκεί; "Έχουμε ακόμα λάμπες ...", Έχετε ακούσει. Και η επιλογή δεν είναι εύκολο λαμπτήρα. Αλλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Βάλε μουσική, πηγαίνετε στην γκαλερί και να εμπνευστούν. Θα δει το φως.

Αν Edison σήκωσε το κεφάλι του ...

Θα έχουν απαλλαγεί όλων των λαμπτήρων σας, λίγα χρόνια αργότερα, την επιστροφή τους στην βίδα στο βολβό. Crazy. Αλλά έχουν τίποτα ... Είναι ελαφρύ, ζεστό και πάει καλά σε όλους τους τομείς: από το ρετρό στην πιο ελάχιστη. Για να ανακτήσετε το νήμα άνθρακα άλλαξε απείρως πιο αποτελεσματική υλικά. Και εκεί που είναι. Μπορείτε να αλλάξετε ακόμα και το χρώμα και το υλικό του καλωδίου (μετάξι, βαμβάκι, πλαστικό, τεφλόν, fiberglass ...).

Gallery, 20 φωτογραφίες
LA LA 'LAMP': OSCAR ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ

Με αστέρι στο Walk of Fame

Tolomeo φλεξογραφίας μιλήσει. Τι έχει αστέρι; Λοιπόν, θα έπρεπε. Michele de Lucchi παρουσίασε το 1986 και έγινε σύμβολο της ιταλικής κομμάτι του σχεδιασμού. Για να διατηρήσετε την οθόνη στη θέση elejida εμπνεύστηκε από ένα παραδοσιακό σύστημα αλιείας (σοβαρά) και το πράγμα λειτούργησε. Έτσι ώστε να φωτίζει τα δύο σπίτια (πολλά) και τα γραφεία (πολλές πάρα πολύ). Και δεν έχει σημασία πού τα αγαπημένα σας. Υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μελέτη ... πάντα φαίνονται καλά.

00426093

Από τη γη στον ουρανό

Castiglioni και Ιταλοί ήταν οι δημιουργοί, το 1958, ένα άλλο φωτισμού εικονίδιο: φωτιστικό Arco. Έκαναν σκεφτόμαστε μια φόρμουλα για το κρέμασμα της λάμπας που δεν απαιτούν διάτρηση το ανώτατο όριο. Η επιτυχία ήταν τέτοια που ακόμη και σήμερα τα ξαδέρφια που βγαίνει.

00406035

Βερσαλλίες με WC

Αν είστε τολμηροί και να μην πάει κατ χώρους, μπορείτε να εξετάσει φωτίζει κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας με ένα λαμπτήρα δάκρυα ... ακόμη και το μπάνιο! Αλλά δεν το στυλ αίθουσα των κατόπτρων στις Βερσαλλίες. Όχι Μιλάμε για νέες εκδόσεις. Σήμερα, τα κλασικά και κομψά κρύσταλλα Μουράνο αλλάξετε άλλες καταρράκτη μέρη: σφαίρες, σημειώσεις, φυσικά στοιχεία ...

επιστροφή αράχνες

Αλλά πολύ πιο ευέλικτο. Τώρα εμφανίζονται πλέον μόνο σε αίθουσες τραπεζαρία ή αρχοντική αίθουσες. Υπάρχουν μεγάλα μοντέλα και άλλα που ταιριάζουν και σε μικρότερα δωμάτια, ώστε να μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπου θέλετε. Και με στυλ ... δεν χρειάζεται να είναι οπαδός των κλασικών. Σε βαθύ μπλε, διάφανο γυαλί, κεριά αλλαγή βιομηχανικά κέντρα ... Νέες εκδόσεις ταιριάζει σε κάθε στυλ.

00402269

Χαμηλό κόστος, αλλά υψηλή επίπτωση

Για σφιχτούς προϋπολογισμούς, ο ρόλος δεν αποτυγχάνουν. XL και χιλιάδες χρώματα και διαφορετικά μοτίβα, δίνουν πολλή ενέργεια και ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Επιπλέον, στρογγυλεμένο σχήμα του είναι ένα τέλειο διάδοσης του φωτός και την υφή του χαρτιού, σε χαμηλά επίπεδα και πολύ μαλακή αποδόσεις. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μόνο ή σε συνδυασμό με άλλο κομμάτι. Λοιπόν ... αυτή η ιδέα είναι μεγάλη για μεταφορά σε άλλα μοντέλα των λαμπτήρων, όπως το άνοιγμα αυτού του άρθρου.

00384419

Γεωμετρίες φτάσει και λάμπες και σήμερα μπορείτε να βρείτε τα μοντέλα "origami" παστέλ ιδανικά για Nordic περιβάλλοντα

Και πωλούν υλικά για να

Retro είναι της μόδας. Επαναλαμβάνουμε περισσότερο από ό, τι το σκόρδο, αλλά είναι η αλήθεια. Και έτσι είναι στον κόσμο του φωτισμού. Ρετρό όπως αναφέρεται όχι μόνο στις παλιές λάμπες. Επίσης υλικά: όπως σίδηρο ή ίνες.

00424407

Το τελευταίο είναι ιδανικό για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους με κάποια αέρα χώρα. Και σιδήρου, πιο industrial ύφος, σε κάθε δωμάτιο, αλλά κυρίως σε κουζίνες, επειδή είναι ευκολότερο να καθαρίσει.

LED: ο τέλειος σύντροφος

  • Περισσότερα για Μείον: Το μεγάλο πλεονέκτημα των LED είναι ότι καταναλώνει λίγα βατ για να δώσει άπλετο φως. Τι μπορεί να εξοικονομήσει έως και 80% για την ηλεκτρική ενέργεια. Επιλέξτε το για νέες λάμπες σας.
  • Τι σας διαφωτίσει; Μπορείτε να επιλέξετε μία μικρότερη γωνία LED (40), αν θέλετε ένα ελαφρύ τύπου "εστία"Όσο για την ανάγνωση ή την εργασία. Και με πιο ανοικτή για να φωτίσει μια ευρύτερη περιοχή, για παράδειγμα, να γεννήσει ένα ολόκληρο δωμάτιο, 120 ° γωνία.
  • Πώς κρύο ή ζεστό φως; Για να φωτίσετε την κουζίνα ή στο μπάνιο, να επιλέξουν καθαρό λευκό φως (4500K) και αίθουσες ή αίθουσες, θερμό λευκό LEDs καλύτερα (3000K), τα οποία δίνουν μια πιο συγκρατημένη και το φως του περιβάλλοντος.

Gallery, 20 φωτογραφίες
LA LA 'LAMP': OSCAR ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ

Θέλετε να δείτε περισσότερες ιδέες; Έως και 20 δείχνουμε στην γκαλερί μας. Εισάγετε το e αυτούς Εικόνα στο σπίτι σας. Σίγουρα για να βρείτε το μοντέλο που σας ταιριάζει.