Γνωρίζουμε ότι η πρώτη εντύπωση είναι το κλειδί. Και στο σπίτι, όλοι ότι η ευθύνη βαρύνει τον παραλήπτη. Έτσι, ξέρετε, να ανανεώσει ή να πεθάνουν: είναι καιρός να αλλάξετε την εμφάνιση του εισιτηρίου ή ναι σας. Ακόμη και αν τα βγάλουν πέρα! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, γιατί εδώ έχετε 3 εξαιρετικά κομψό χαμηλό προτάσεις για να το μετατρέψει σε ένα κόστος PLiS πλ. Θα πάμε για να κάνει πρεμιέρα;

τοίχους χαρτιού (Προϋπολογισμός: € 121)

Hall με ταπετσαρία, ράφι, ίνες ταπήτων και κρεμάστρες φυτού

Vintage μόδας διασωθεί από τη λήθη. Ταπετσαρίες έχουν ανακτήσει τη θέση τους στην διακόσμηση και έχουν κάνει τη βάδιση με σούπερ πρωτότυπα σχέδια που λαμβάνουν εικόνα αναμονή. Και δεν χρειάζεται καν να empapeles ολόκληρο τοίχο! Με μία μόνο λωρίδα μόνο για την αλλαγή των άμεσων ματιά. Τοποθετήστε το οριζόντια στο ύψος των ματιών. Το κλειδί της επιτυχίας: ψάξτε για μία που μπορεί να προσαρμοστεί, όπως αυτό Marquitos όπου οι φωτογραφίες σας θα είναι μεγάλη και όπου μπορείτε να βάλετε σημειώσεις χρησιμοποιώντας post-it ή φύλλα κολλημένα με ταινία διπλής όψεως ή θερμική σφράγιση scrapbooking. Τι θέλετε να ζωγραφίζει; Καλά μπροστά! Το ζήτημα είναι να αφήσει τη σφραγίδα σας.

οδηγός αγορών

 • Wallpaper: 39 €. Πρόκειται για μια προσαρμόσιμη σχεδίαση Graham & Μπράουν, στο La Maison.
 • Κούρνιες: 6 €. μοντέλα Νόρμαν Κοπεγχάγη το Nordicthink. Μπορείτε να βρείτε παρόμοια Leroy Merlin (2 € / κα).
 • Διάρκεια: 52 €. Είναι το Ikea ΕΚΒΥ (40 €) μοντέλο. ΕΚΒΥ παρένθεση πρέπει τριών μοντέλο Lerberg (4 € / u).
 • χαλί, όπως το La Redoute (24 €).

Εκμεταλλεύεται κάτω χώρου με μια μικρή μονάδα τοίχου και κρεμάστρες σε διαφορετικά ύψη. Το χαμηλότερο είναι ιδανικό για τσάντες, φουλάρια ή ακόμη και για τους μικρούς μας φίλους πρακτική αυτονομία και να αφήσει τα παλτά τους χωρίς τη βοήθειά σας. Αυτό ακούγεται καλό, έτσι δεν είναι; Μια σύσταση: επιλέξτε τις κρεμάστρες το ίδιο χρώμα με τον τοίχο έτσι ώστε η αίθουσα να φαίνεται μεγαλύτερο και να αναδείξει το πραγματικό αστέρι της σκηνής: Wallpaper. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με τα αξεσουάρ της αρεσκείας σας. Σε αυτή την περίπτωση το καλάθι Zara Home (40 €) και neceseres της ύλης.

Με πολλά τέχνης (Προϋπολογισμός: € 333)

αίθουσα Σύνθεση με τραπέζια, φυτικές ίνες ταπήτων, ξύλινο πάγκο και paragüero

Απλό, αλλά πολύ resultón! Είναι πολύ εύκολο, θα δείτε: επιλέξετε πολλές φωτογραφίες και να δημιουργήσετε μια καλλιτεχνική σύνθεση στον τοίχο της αίθουσας. Έτσι, ο προϋπολογισμός σας δεν πυροβολούν τα πλαίσια ταπετσαρία, περιτυλίγματος ή scrapbooking (υπάρχουν πολύ χαριτωμένο). Το κλειδί σε αυτό είναι καλό είναι ότι αν και οι συνήθειες είναι διαφορετικές αποχρώσεις μετοχή, όπως στην προκειμένη περίπτωση πράσινα νερά. Ένα κόλπο: Πριν ξεκινήσετε την ανάρτηση των ζωγραφικής -να μην αφήνετε τον τοίχο ως δοκιμή colador- σύνθεσης με τα πρότυπα εφημερίδα, ρίξτε μια εικόνα για να δείτε πώς φαίνεται και αν σας αρέσει, μπορείτε να το έχετε!

οδηγός αγορών

 • Μάρκος: 78 €. Μοντέλο Norrlida, Ikea (13 € / u).
 • Ταπετσαρίες συλλογή Δωμάτιο Επτά Travel Memories, Coordonné. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χαρτιά scrapbooking, 30x30cm μέτρησης και αξίζουν 1 € / u.
 • Πάγκος με τέσσερα συρτάρια Έμπορος της Βενετίας (200 €). Μπορείτε να βρείτε ένα παρόμοιο Maisons du Monde.
 • Κεραμικά ομπρέλα σταθεί Αγροικία Μικρό Σπίτι (49 €).

Φυσικά, οι συμμετρικές συνθέσεις δίνουν μεγαλύτερη αίσθηση της τάξης. Αλλά αν η τέχνη είναι το πράγμα σας, πηγαίνετε για πολλές εικόνες διαφόρων μεγεθών και κρεμάστε τους σε ελεύθερη σύνθεση. ενδιαφερόμενο Έπιπλα, αν οι τράπεζες πολλαπλών χρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των συρταριών όπως αυτό και να κερδίσει με άνεση με μαξιλάρια-ματ Zara Home (30 € / u). Πράσινο καρό είναι Teixidors και το καλάθι Materia.

Cálzale μια υποδοχή (Προϋπολογισμός: € 371)

Hall με ξύλινη επένδυση, απαγχονισμούς, χαλιών και ξύλινα κουφώματα

«Προσέξτε για τον τοίχο!». «Αυτά τα χέρια μακριά!». Εξαλείφει αυτές τις εκφράσεις της γλώσσας σας και έρχεται στο σπίτι και χαλαρή, με ιδιαίτερη ξύλινη επένδυση. Θα προστατεύσει τον τοίχο και να διακοσμήσετε αμέσως χωρίς την αφαίρεση μέτρα. Ιδανικά: καλύπτει το 1/3 του ύψους του τοιχώματος. Αν η οροφή είναι υψηλή, με περίπου 120 εκατοστά πηγαίνει μεγάλη. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση, όπως αυτή Orac Decor ασφαλίζονται με κόλλα. Για την ανάθεση ολοκληρωθεί Top μακριά με ένα χαμηλότερο πλίνθοι και χύτευση ή υψηλότερη μπαρ. Και αν βάλεις τις λεπίδες όρθια αίσθηση κερδίζετε ύψος στην αίθουσα. Τι θα πρέπει να έχετε μια κρεμάστρα; Για την ίδια υποδοχή αποτύχει, για παράδειγμα, το άνω χύτευση, για να τοποθετήσετε απευθείας σύνδεση κρεμάστρες.

οδηγός αγορών

 • Ξύλινη επένδυση: 206 €. Διενεργείται με υποδοχή 15 cm και πηχάκια 17 cm πλάτος χ 2 m ύψος (κόπηκαν σε 120 cm) και χύτευση. Όλα ORAC DECOR (103 € / γραμμική m).
 • Κρεμάστρες: 65 €. Αυτά είναι του Οτράντο, αλλά βρείτε παρόμοια ξενοδοχεία σε El Corte Ingles (13 € / u).
 • Εικόνες: 100 € περίπου. κουφώματα Materia είναι το ανακυκλωμένο ξύλο, αλλά μπορεί να βρεθεί στο Natura Σπίτι από 10 € / u.

Και επειδή βάζουμε την ξύλινη επένδυση, ας δούμε! Ζωγραφική του τοίχου ενός διαφορετικού χρώματος για αντίθεση. Τέλος, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε να διακοσμήσετε το άνω τοίχωμα: έργα ζωγραφικής, ρολόγια σε διαφορετικές χρονοθυρίδες, μαύρο και άσπρο ... Σίγουρα έχετε ήδη κάτι στο μυαλό! Ένα σκαμνί, com αυτή η Έμπορος της Βενετίας, είναι το κομμάτι για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση και έχουν υπομόχλιο.