Ήταν γεμάτο παιχνίδια, μαξιλάρια πολλά χρώματα και είχε σπατάλη γωνίες. Με λίγη τάξη και καλές ιδέες αποθήκευσης, η αίθουσα μοιάζει με ένα άλλο. «Το δωμάτιο ήταν ένα χάος! Οι ιδιοκτήτες έχουν δύο μικρά παιδιά που είχαν γυρίσει το δωμάτιο σε παιδική χαρά του. Με τα περιοδικά και τα βιβλία στη μέση, και τα πολύχρωμα μαξιλάρια που δεν ταιριάζει, είχε κάτι το βλέμμα αριστερά. Άρχισα να αλλάξετε τον καναπέ, για να ανοίξει το δωμάτιο με το υπόλοιπο του σπιτιού, και εκμεταλλεύτηκε το χώρο κάτω από το παράθυρο για να τεθεί μια τράπεζα για να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια, όταν δεν είναι σε χρήση. Τραγούδησα όλα τα μαξιλάρια σε μπεζ και ώχρες και ... voila! Το δωμάτιο μοιάζει με ένα άλλο. Ή όχι;».

Πριν και μετά που ζουν με καναπέδες, πολυθρόνες, δύο παράθυρα, κουρτίνες, δοκάρια, ξύλινα δάπεδα, χαλιά και πορτοκαλί πόδια του λαμπτήρα

Μια νέα βιβλιοθήκη με ράφια

Το κλειδί για τη νίκη αποθήκευσης έχει καταλάβει το τόξο από το παράθυρο για να τοποθετήσετε ράφια όπως πάει αποθήκευση περιοδικά, βιβλία και διακοσμητικά στοιχεία ...

4 φως ράφια

Είναι 25 cm βάθος και πάχος 10 cm. Όπως όλα τα ράφια είναι στην ίδια απόσταση (30 εκατ βρίσκονται μεταξύ τους), δίνουν μια αίσθηση της τάξης. Και ζωγράφισε το ίδιο χρώμα με τον τοίχο, που είναι ελαφρύτερα.

Ελκυστικό και της τάξης

Το κλειδί δεν είναι να τεθούν όλα τα βιβλία ή πλαίσια μαζί. Με το συνδυασμό διαφορετικών στοιχείων σε κάθε ράφι, η βιβλιοθήκη φαίνεται πιο ελκυστική.

Gallery, 7 φωτογραφίες
ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ, αυτό το δωμάτιο!

Ιδέες για την αποθήκευση: καλάθια, κουτιά και ένας κορμός

Έχουμε χρησιμοποιήσει κουτιά στην ομάδα μικρά αντικείμενα που βρίσκονταν στο τραπέζι, καθώς οι έλεγχοι.

Καλάθια για τα περιοδικά

Ο πίνακας είχε ένα χαμηλότερο ράφι όπου θα τοποθετηθούν δύο καλάθια των ινών: εδώ guardardo περιοδικά και κομμάτια μεγαλύτερη χρήση.

Ένας κορμός για την αποθήκευση

Κάτω από το παράθυρο έχουμε ενσωματώσει μια τράπεζα που χρησιμεύει για την αποθήκευση παιχνιδιών και ένα επιπλέον κάθισμα. Έχουμε θέσει ένα χαλί για να γίνει πιο άνετα.