Το βιβλίο που διαβάζατε έχει αποδειχθεί μούχλα και, αντ 'αυτού, το tablet σας ατμίζον. Από τη στιγμή που βρέθηκε όροφο, έχετε γίνει "Premium χρήστη" Pinterest (Έχετε δει υπουργικό συμβούλιο El;). Μεγάλη. σας εμπνεύσει να ξέρετε πώς θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας πριν πάτε για ψώνια είναι rebién, αλλά κάθε φορά που έχετε τα πόδια σας στο έδαφος. Εάν πάρετε τη θέα του μικρού οθόνη και να δείτε ότι έχετε τοποθετήσει ένα κάστρο στον αέρα ... πρέπει να επιστρέψουμε στη γη. Πείτε του 3-1, επιστρέφουν στην κρεβατοκάμαρά σας και να αρχίσετε να σχεδιάζετε το τέλειο (και ρεαλιστικές) διακόσμηση. Θα πάμε εκεί; 3, 2, 1 ... ξυπνήσει!

00395767

Τι σας λέει;

Έχετε καλό γούστο. Επιβεβαιώνουν όλες τις καρφίτσες σας. Αλλά υπάρχει ο κ Προϋπολογισμός καθορίσει την ημέρα και να αποφασίσει για τον εαυτό σας, τι μένει και τι συμβαίνει στη λίστα αγορών σας. Και αν δεν έχετε λάβει Pasalabra pot, μπορείτε να διαλέξετε. Για να μην πάει στραβά, ακολουθήστε αυτόν τον κανόνα: "ΝΟ ενδιάμεση Επενδύει σε τεμάχια". Τι είναι αυτά; Ένα καλό καναπέ, ένα καλό κρεβάτι και ένα τραπέζι και άνετες καρέκλες πραγματικά.

Ο καναπές των Στεναγμών

Εμείς δεν μιλάμε για έναν καναπέ που θα προκαλέσει Oh! αλλά ένα! ohhhhh! Και αυτό δεν γίνει ένα ωραίο καναπέ (επίσης), αλλά ένα άνετο καναπέ. Έτσι, δεν καθοδηγεί τη θέα αγορά, αλλά αυτό το μέρος, όπου το πίσω χάνει αγνοί το όνομά του. Και είναι πολύ σημαντικό: να μην βιαστούμε. Δοκιμάστε το σωστό. Συνεδρίαση με τα πόδια σας, τεντωμένο ... Ένας καναπές πρέπει να είναι άνετα να το χρησιμοποιήσετε ως το χρησιμοποιείτε. Εδώ θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο καναπέ για το σπίτι σας και να σας.

Το κρεβάτι των ονείρων σας

Μην αμελώ σχετικά με τα έξοδα. Ένα καλό στρώμα ένα καλό στρώμα και ένα καλό μαξιλάρι. Είναι η νικήτρια τριάδα.

00452077

Το κεφαλάρι μπορείτε να αλλάξετε όσο συχνά θέλετε, αλλά μια καλή ομάδα κοστίζει από τα χρήματα και πρέπει να σας διαρκέσει τα επόμενα 10 χρόνια ως την πρώτη ημέρα.

Θα λάβετε επισκέψεις muuuuuuchas

Σταθερό. Είτε πρόκειται να ζουν μόνοι, σαν να πρόκειται να είναι ένα ζευγάρι. Να είστε έτοιμοι να τα λαμβάνουν. Δεν εννοούμε να πάρετε μια θεαματική πιάτα ή ποτήρια για να ψήσει τέλεια, αλλά μπορείτε να κάνετε με ένα τραπέζι και άνετες καρέκλες.

00394853 O

Για την ημέρα σας πρέπει να είναι, φυσικά, αλλά και για τις μεγάλες επιφάνεια εργασίας. Εμποδίζει την τελευταία γουλιά καφέ πολλαπλασιάστε το "Λοιπόν, θα πάω θα μου ..."Ενώ προσπαθούν να μην χάσουν την οσφυϊκή να αυξάνεται.

Απαραίτητο χαμηλού κόστους

  • Κουρτίνες. Μερικά παράθυρα χωρίς κουρτίνες είναι ... σίγουρα λυπηρό. Να μην ξοδεύουν πολλά χρήματα για αυτούς, επειδή παραγγελία είναι ακριβά, και αν μεταφέρετε τον εαυτό σας από εδώ με τη μία, δεν θα σας εξυπηρετήσει για το επόμενο σπίτι σας.
  • Λάμπες. Δεν λάμπα γυμνό φως! Εκτός αν μιλάμε για Edison comme il Faut.
  • Ons. Τα καλύμματα των μαξιλαριών, καρό, φύλλα ... Δεν χρειάζεται πολλά χρήματα που ξοδεύετε για να πάρετε το βλέμμα σας αρέσει. Επιπλέον, είναι καλύτερα να είναι οικονομική τμήματα. Γι 'αυτό θα κοστίσει η αλλαγή, όπως μπορείτε να αλλάξετε το γούστο σας.

Επωφεληθείτε από το ρολό "RE"

Παίρνει όλα ανακτήθηκαν, ανακυκλώθηκαν μέρη, ανακαινισμένο ... εκμεταλλεύεται αυτή την τάση και χαμηλό κόστος. Βλέπει τα ίχνη, να ζητήσει από τη γιαγιά σας για να σας αφήσει να ψάχνω στο κελάρι σας, δείτε αυτό το κομμάτι που η μητέρα σας επρόκειτο να πετάξει και να δώσει νέα ζωή ... Θα δώσει προσωπικότητα και ζεστασιά. Προσοχή όμως! ένα πράγμα είναι ένα κομμάτι με την ιστορία και άλλο ένα που γίνεται σκόνη κομμάτι. Επαναφορά, αν χρειάζεται.

Θέλετε να το δώσει χαρακτήρα; 25% των επίπλων σας είναι κληρονομική ή χειροποίητα ρετρό

μυθικός "γεύση από το σπίτι"

Γιατί στην κουζίνα σας να ακουστεί το σφύριγμα του ανέμου και να ακούσει τη μητέρα σου για την κουζίνα, ακόμα και αν δεν το μαγείρεμα; Είναι ένα θέμα της δίνει ζωή. Κάνετε κάποια κόλπα; Εκεί πάνε. Και είναι πολύ απλό.

  • Ένας μανάβης. Γεμίστε το με διαφορετικά φρούτα εποχής. Θα προσθέσει χρώμα και παρεμπιπτόντως, θα σας βοηθήσει να τρώτε καλύτερα.

  • Βάζα στον ορίζοντα. Τρεις ή τέσσερις, ισότιμη και διαφανή, φέρνοντας περισσότερες χρήσεις: ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι ...

  • Ξύλινα σκεύη. Dan ζεστασιά για τον εαυτό τους και το χέρι, είναι πολύ πρακτικό.

  • Κήπος αρωματικών. Τρία μικρά στο παράθυρο ή σε ένα ράφι αγγεία, δίνουν ζωή και θα μυρωδιά της κουζίνας σας.

Πρακτική OMMMMM ...

Μη βιαστείτε να γεμίσει το σπίτι σας με τίποτα. Μην τους αφήσουμε να επιτεθεί στο vacui τρόμου. Είναι καλύτερα να αφήσει ένα ελεύθερο τοίχο για ένα μήνα επειδή δίνουν τη σύνθεση των φωτογραφιών σας αρέσει περισσότερο, να κερδίσει το παρατσούκλι "Queen Στόκος".

00389587 O

Τι; Fancy εξακολουθώ να βλέπω ιδέες, δεν είναι; Εισάγετε γκαλερί μας. Και να ακολουθήσουν, ακολουθούν Καρφίτσωμα!

Gallery, 10 φωτογραφίες
DECO ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ