Μπλε έχει τη δύναμη να ηρεμήσει, να απαλύνει και να αναζωογονήσει το μυαλό. Έτσι ηρεμία, αυτό το μπλε φάκελο ενθαρρύνει να ξεκινήσει και πάλι.

Fernando Mainguyague εξηγεί γιατί: «Με την ενσωμάτωση τόσο πράσινο και λευκό, τιρκουάζ, εκτός από τη δική του αρμονία μπλε μεταφέρει την καταπραϋντική δύναμη του πράσινου και του εγγενούς καθαρότητα είναι λευκό. Είναι σαν ένα δροσερό και αναζωογονητικό άρωμα χαμόγελα και όνειρα «που ορίζει υπεύθυνο για Ameron. Η εταιρεία έχει επιλέξει ένα τιρκουάζ χρώμα εμπνευσμένο από τον ωκεανό φέτος να ανακαινίσουν το σπίτι. Το Μπαλί είναι το μπλε E595, ένα μπλε-πράσινο και φωτεινό όσο χαλαρωτικό. Κερδίστε ζεστασιά με φυσικό φως και πρέπει να μην γίνει αντιληπτή μακρινό και κρύο. Και αυτό είναι ένα λαμπρό χρώμα aqua, semiclaro και φέρνει το εύρος, την ελαφρότητα και μεγάλο βάθος σε μικρούς χώρους, όπως μελέτες και μπάνια.

Συνδυάστε το με ...

Διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, με πράσινο και λευκό, δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Για να δώσουμε ζωή και την αντίθεση, περιλαμβάνει λεπτομέρειες στο λουλακί ή μοβ. Και αν θέλετε ένα αρμονικό μείγμα, το στοίχημα για το συνδυασμό του μπλε και πορτοκαλί, δύο συμπληρωματικές που δημιουργούν χαλαρωτική γωνίες.

Vueve το κύριο άρθρο &# 39? Νέα χρώματα για το σπίτι διακόσμηση&# 39?.