Αν εργάζεστε στο σπίτι θα πρέπει συνήθως ένα χώρο που προωθεί τη συγκέντρωση και την προστασία της υγείας σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και κερδίστε ένα χώρο όπου να εργαστούν πιο άνετα.

εργονομικά έπιπλα

Επιλέξτε μια καρέκλα συλλογή οσφυϊκή καλά και στα οποία τα πόδια και την πλάτη σχηματίζουν ορθή γωνία. Τους βραχίονες, τους καρπούς και τα χέρια πρέπει να είναι ίσια.

Στο ύψος των ματιών

Είναι εκεί που πρέπει να είναι το επάνω άκρο της οθόνης για να αποφύγετε την κούραση των ματιών ή τη στάση του σώματος δύναμη. Τα μάτια σας θα πρέπει να είναι περίπου 40 εκατοστά μακριά από την οθόνη.

Ο καλός φωτισμός

Βάλτε τον υπολογιστή κάθετα προς το φυσικό φως, για την πρόληψη αντηλιά. Τοποθετήστε το σωλήνα στα αριστερά, αν έχεις δίκιο και το σωστό, αν είστε αριστερόχειρας.

Τόνοι και συμπύκνωση

Το μπλε χρώμα συνδέεται με τη νοημοσύνη, την έμπνευση και την αύξηση της παραγωγικότητας. Το πράσινο έχει μια χαλαρωτική επίδραση και προωθεί την κατανόηση.

Βάλτε τα φυτά

Ποικιλίες όπως ο κισσός ή Diefembaquia έχουν την ικανότητα να απορροφούν υπολογιστή ακτινοβολία.

Εξαλείφει gadgets και τον ύπνο καλύτερο

Αϋπνία, πονοκέφαλοι ή χρόνια κόπωση μπορεί να προκληθεί από το ραδιόφωνο ρολόι στο κομοδίνο ή στο γεγονός κοιμάται με το κινητό πλευρά. Αυτές οι συσκευές εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία που αναστέλλουν την παραγωγή της μελατονίνης, μια ορμόνη που παράγεται κυρίως τη νύχτα και είναι ζωτικής σημασίας για την κυτταρική επισκευή και την αναγέννηση του σώματος.

Ένα υγιές γραφείο σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

συνοδεύονται. Αν εργάζεστε με κάποιον άλλο, να καθίσει σε μια γωνία. Θα ενταχθούν στους τομείς της ενέργειας αρμονικά.

Φυσικό ξύλινο τραπέζι. Προωθεί τη φυσική ροή της ενέργειας ή τσι. Το σύνθετο ξύλινη δοκό αυτό.

ποτήρι. Γυαλί γραφεία βοηθήσει το έργο γρήγορα. Αφαιρεί τα ίχνη της επιφάνειάς του καθημερινά.

Κάντε χώρο. Απαλλαγείτε από ό, τι δεν χρειάζεστε και να κρατήσει το γραφείο με τη σειρά. Είναι το κλειδί για να λειτουργήσει καλύτερα.

η πόρτα. Ποτέ δεν αισθάνονται πίσω. Αποφύγετε τις αρνητικές ενέργειες και αποπροστασία.

ανανεώνει ενέργειας. Με ένα μπολ με νερό στην ανατολική πλευρά του γραφείου. Συμπληρώστε καθημερινά. Αν πάρετε τον ήλιο, πολύ καλύτερα.

Μην εργάζεστε στο σπίτι; Πείτε μας στα σχόλια αυτού του άρθρου.