Εάν τα έπιπλα, τα υφάσματα και τα χρώματα εκπέμπουν ελαφρότητα και φρεσκάδα σε ένα δωμάτιο, είναι σημαντικό ότι τα συμπληρώματα κάνουν το ίδιο.

Έτσι, επιλέγουν υλικά όπως ατσάλι ή γυαλί για λαμπτήρες. Για οθόνες, πάντα ουδέτερα χρώματα. Άλλα στοιχεία που βοηθούν φωτίσει και να πολλαπλασιάσει το χώρο είναι οι καθρέφτες, τα οποία μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, και έμμεσο φωτισμό. Μια συμβουλή: επιλέξουν LEDs, δεδομένου ότι αλογόνα δώσει πολλή θερμότητα.

Τέλος, σκέφτεται πόσο φρέσκο ​​είναι φυσικό: ένα floral ρύθμιση που γεμίζουν με τη φρεσκάδα κάθε γωνιά. Παίξτε με στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση, όπως ξερά κλαδιά, λουλούδια ή δέντρα έργα ζωγραφικής, γυάλινα βάζα ... Με αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία «refrescarás» το δωμάτιό σας εύκολα.

Ανθοσυνθέσεις ιδέες

GREEN. Πράσινοι είναι στοιχεία που φέρνουν πολύ φρεσκάδα τους κλάδους. Thalpsi παίζει με ένα διαφανές πράσινο? η salal, πλατύφυλλων? ή Βιβούρνο.

λευκά λουλούδια. Είναι πολύ φωτεινό. Στην περίπτωση της Trachelium και lisianthium (πολύ cool), παιώνια (πολύ έξυπνο), και Buttercup delphinium.

ΜΕ ΧΡΩΜΑ. Δεν θα πάει στραβά αν καταφύγουν σε μοβ λουλούδια και τριαντάφυλλα. Mar Ramon, Abaco συνιστάται ως Lathyrus λουλούδια, ανεμώνες, υάκινθους και phlox.

 Όπως και διακόσμηση με λουλούδια; Τι είδους χρησιμοποιείτε; Πείτε μας στα σχόλια αυτού του άρθρου.