Ποιος χρησιμοποιείτε το μπάνιο και πότε; Τι θα θέλατε να το κερδίσει; Εάν εσείς και η οικογένειά σας Coincidís κατά καιρούς, μπορείτε να κάνετε διπλό νεροχύτες? και αν θέλετε περισσότερο χώρο, αναστέλλεται τουαλέτες και βρύσες λεπτό θα είναι σύμμαχοί σας.

Ανθεκτικό, καθαρό και πολύ ασφαλής

Είναι αυτοί που είναι οι προτεραιότητές σας, τι θα κερδίσει σίγουροι αντοχή, την υγιεινή και την ασφάλεια. Επειδή νέα υλικά των επιχρισμάτων, έπιπλα και είδη υγιεινής, είναι έτοιμα στην υγρασία, εύκολο καθαρισμό και να έχουν θεραπείες που τους κάνει να γλιστρήσει, όπως ντους ασφαλή πτήση του Ιακώβ Delafon.

Αποκτήστε περισσότερη ομορφιά και την εξοικονόμηση ενέργειας

Και όλα αυτά χωρίς να χάσει την αισθητική και τη φροντίδα του το πορτοφόλι μας και του πλανήτη. Γιατί να επιλέξετε είτε την υγεία ή βρύσες μπορεί να εξοικονομήσει έως και 40% νερό. Με εξαρτήματα με τη ροή ή τις τουαλέτες διπλής ροής ή διακοπή της χύτευσης.

ράγα τοίχου θερμαινόμενη για πετσέτες

Γνωρίζατε ότι ...;

Η νέα εσωτερική επένδυση είναι ένα από τα πιο ακριβά στα είδη μπάνιου μεταρρύθμισης. Αντί για την αφαίρεση των πλακιδίων, λείες επιφάνειες και retile μπορείτε να επιλέξετε να ζωγραφίσει το παλιό. Με μια βάρκα κεραμίδι σατέν σμάλτο που μπορεί να μετατρέψει γρήγορα το μπάνιο.

5 αλλαγές που λειτουργούν

1. τουαλέτες πιο υγιεινό

Συνθετικό νεροχύτη, με βάση χαλαζία και ρητίνες είναι πιο υγιεινό επειδή έχουν από κοινού. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο με ένα πολυλειτουργικό τουαλέτα είναι επίσης ένα μπιντέ.

2. Μπαταρίες πιο γρήγορα

Στο ντους, να επιλέξουν ένα θερμοστατικό μίκτη, η οποία φθάνει την επιθυμητή θερμοκρασία σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και δεν σπαταλά νερό για να το θερμάνει. Από 250 €.

3. Εύκολο να διατηρηθεί διαμέρισμα

Ακρυλικό (φθηνότερα) ή γυαλί (πιο ανθεκτικό), οι ελάχιστες προφίλ αναφερθεί για την ενίσχυση της διαφάνειας. Η θεραπεία με τη συντήρηση αντι-κλίμακας είναι πολύ πιο εύκολο.

4. Μπανιέρα ή ντους;

Ή και τα δύο, αν μέτρων. Οι εργασίες, να προσαρμοστούν στο διάστημα, αλλά είναι πιο ακριβά. Προκατασκευασμένα είναι διαθέσιμα σε πολλά μεγέθη και μπορούν να επιλέξουν από ακρυλικό ή κεραμικό.

5. Συνδυάστε επιστρώσεις

Βάλτε κεραμικά σε περιοχές κοντά στο ντους ή το μπάνιο και το ξύλο διατηρεί πρόσωπο και απαλά περισσότερο για τις ζώνες διέλευσης. Κερδίστε την πρακτικότητα και την προσαρμογή του προϋπολογισμού.

Οι μεταρρυθμίσεις mini για λιγότερο από 300 €

Τοποθετήστε ένα θερμαινόμενο στεγνωτήριο

Ιδανικό στο μπάνιο, χωρίς θέρμανση, η πιο πρακτική και γρήγορη στην εγκατάσταση είναι ηλεκτρικά μόνο που χρειάζεται ένα βύσμα. Υπάρχουν, επίσης, το νερό και αναμιγνύονται.

Θα σας βοηθήσει να πάρετε πετσέτες χεριών, αλλά και την έξαρση περιβάλλον. Δεν καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο, ποια είναι τα συνηθισμένα σχέδια σε κάθετα την ίδια στιγμή είναι πολύ διακοσμητικά. Μπορείτε να τα βρείτε από περίπου 260 €, το πιο βασικό από μόλις 90 εκατοστά.

Νεότερες ενσωματώνουν θερμοστάτη να ρυθμίζει τη θερμοκρασία δωματίου και ψυγείου και μπορεί ακόμη και να προγραμματιστεί. Υπάρχουν μερικοί που μοιάζουν με γλυπτά.

Gallery, 8 φωτογραφίες
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ

Ανανεώνει μικρά εξαρτήματα

Ράφια, τα ράφια πετσέτα, κάτοχος χαρτί τουαλέτας, βούρτσες .... Escógelos όλα από το ίδιο υλικό, έτσι ώστε να συντονίζεται. Μπορείτε να βρείτε σύνολα από € 100.

Καλύτερα εάν είναι κατασκευασμένα από ξύλο ή χρώμιο, ανθεκτικό στην υγρασία. Επιλέξτε μοντέλα που δεν χρειάζεται να επιμείνουμε στα κεραμίδια. Υπάρχουν με κολλητική συστήματα και θυελλώδεις, και, επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε με σιλικόνη. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αποκτήσουν αποθήκευσης με ράφια ή κρεμάστρες.

Και ο καθρέφτης αλλάζει έναν καθρέφτη που πλαισιώνεται από ένα χωρίς προφίλ. Θα σας βοηθήσει να κάνετε αίσθηση του χώρου. Υπάρχουν εκείνοι που ενσωματώνουν φωτισμού, από € 160.

Κάνει το ντεμπούτο του δαπέδου χωρίς έργα

Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα πάτωμα βινυλίου στα υπάρχοντα πεζοδρόμια χωρίς να σηκώσετε. Είναι ένα ανακυκλώσιμο υλικό που αντιστέκεται επίσης την υγρασία.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα διαμέρισμα ή ένα μοντέλο αναπαράγει την επιφάνεια του κεραμικού, το ξύλο ή να τελειώσει το τσιμέντο. Από 4,50 € / m2. Παλέτες των driftwood, με σύστημα κλικ είναι μια άλλη επιλογή που έχει εγκατασταθεί στο υπάρχον πάτωμα. Στο μπάνιο, καλύτερα συνθετικά.

Υπάρχουν, επίσης, κεραμικά κομμάτια που τοποθετούνται χωρίς έργα ή τσιμέντα. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι το έδαφος είναι επίπεδο.

Χαρίστε στον εαυτό σας μια στήλη υδρομασάζ

Απλά εγκαταστήστε στήλη τοίχο ντους αντί για την παλιά βρύση. Είναι τοποθετημένων χάλυβα ή γυάλινες επιφάνειες που δεν απαιτούν έργα.

Οι περισσότεροι ενσωματώνουν μια θερμοστατική ρύθμιση θερμοκρασίας μίκτη? ένα άνω ψεκασμού με βροχή, και άλλες κινητές? και ρυθμιζόμενο σε διάφορα ύψη, οδήγηση πίδακες αέρα και το νερό σε διάφορες πιέσεις. Κόστος από 200 € το πιο απλό.

Πολλά ακροφύσια ψεκασμού και πίδακες ενσωματώσει σιλικόνης εμποδίζει αλάτων και πιο εύκολο να διατηρηθεί.

Αναβάθμιση φωτισμού

Αλλαγή του φωτισμού μπάνιο σας και να εξετάσουμε ένα άλλο. Για να εγκαταστήσετε αλογόνου φώτα χρειάζονται μια ψευδοροφή γυψοσανίδας. Τόπος και το χρώμα κοστίζει περίπου 200 €.

Πού μπορώ να τα βάλουν; Στο ύψος της ματαιοδοξίας και μακριά από περιοχές που το νερό. Έστω A απόσταση 80 cm από αλογόνα. Dichroic λαμπτήρες LED αξίας περίπου 20 € / u.

Για να δείχνουν καλά, ενώ μπορείτε να χτενίστε τα μαλλιά ή maquillas σας είναι ο καλύτερος καθρέφτης refuerces πράγμα φωτισμού με φώτα στις πλευρές.

Η βελτιώνει δραματικά σαν καινούργιο

Μπορείτε να βάψετε μέτωπά τους με ανθεκτικό βερνίκι υγρασία, να αλλάξει τις πόρτες, ή ακόμα και καθρέφτη παλτό τους και, παρεμπιπτόντως, θα κερδίσει χώρο του μπάνιου σας και το φως.

Αν θέλετε να το ανανεώσουν, υπάρχουν μοντέλα για λιγότερο από 300 € προσφέρει εντυπωσιακά ενισχύει έπιπλα, ενσωματωμένο εστίες και ισχύει περιλαμβάνονται καθρέφτη.

Αντικαθιστά την ενισχύει δραματικά τα έπιπλα στο πάτωμα πολλά ράφια (από € 15 / κα) και τα καλάθια ίνες για αξεσουάρ.