Ήρθε η ώρα να πάει για ύπνο! Για μικρό σπίτι δεν είναι πάντα καλή είδηση, αλλά για τους ηλικιωμένους είναι ένας από τους πέρα ​​από κάθε φαντασία ώρες της ημέρας. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια καλά άξιζε δεξιά υπόλοιπα; Λοιπόν, ναι, να απολαύσετε ένα καλαίσθητο, άνετο και κομψό υπνοδωμάτιο. Αυτό είναι διπλό βραβείο!

Γι 'αυτό έχουμε κάνει μια επιλογή από έπιπλα, αξεσουάρ και λεπτομέρειες κλειδί για να μετατρέψει ένα περιοδικό υπνοδωμάτιο. Ναι, αυτή τη φορά παίζει λίγο σταματήσουμε να ονειρευόμαστε ... και τελικά να αρχίσει να κάνει τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Και Privalia καθιστά πολύ εύκολη με τα κορυφαία κομμάτια που δεν πρέπει να χάσετε στο ναό σας χαλάρωση. Αυτές είναι οι βασικές αρχές για την κρεβατοκάμαρα που σας αξίζει. Γλυκά και κομψό όνειρα!

Gallery, 13 φωτογραφίες
ΓΛΥΚΑ (και κομψή) ΟΝΕΙΡΑ

Διακοσμήστε με κρεβάτι

Σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια και τεταρτημόρια είναι επίσης ένας καμβάς με την οποία να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα. Και αν επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα διακόσμηση και να δώσει το κρεβάτι; Είναι μια πολύ καλή επιλογή, γιατί έτσι μπορείτε να αλλάξετε κρεβατοκάμαρα Κοίτα σεζόν ή όποτε αισθάνεστε αρέσει.

φώτα της νύχτας

Επιμένουμε ότι η σωστή φωτισμός είναι το κλειδί. Και στην κρεβατοκάμαρα, ακόμη περισσότερο. Εκτός από το γενικό φωτισμό, είναι σημαντικό να σκεφτούμε σημείο φώτα σαν μια λάμπα στο έπιπλο και τα κομοδίνα, έτσι όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, το διάβασμα στο κρεβάτι ...

00361530 O

Αν το κομοδίνο λάμπα είναι κατευθυνόμενα ή αρθρωτό πολύ καλύτερα: έτσι ώστε να μπορεί να κατευθύνει την εστίαση του φωτός, όπου το χρειάζεστε και θα είναι πολύ πιο άνετα.

Έπιπλα κάνει Nightwatching

Πληκτρολογήστε το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι κάτι σαν εισέρχεται σε μια παράλληλη διάσταση: ο κόσμος της χαλάρωσης. Ήρεμους τόνους σε λευκό ογκώδες αντικείμενα, πολλά από ξύλο, υφές ... Και γιατί όχι μια υπόδειξη της γλυκύτητας; Κομοδίνα, τραπέζια και συρτάρια σε ρουστίκ chic χαράζεται ή βαμμένα σε απαλά χρώματα όπως το λευκό ή ανοιχτό γκρι ξύλο δημιουργούν αυτή την χαλαρή ατμόσφαιρα. Επιπλέον, αυτό το είδος των επίπλων ταιριάζει υπνοδωμάτια και τα δύο ενήλικες και παιδιά.

Περπατώντας μέσα από τα σύννεφα χαλιά για παιδιά

Τα παιδιά έλκονται από το έδαφος δεν είναι μυστικό. Τι πρέπει να παίξει; Το έδαφος. Τι είμαι κουρασμένος; Το έδαφος. Ως εκ τούτου, το χαλί είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Εκτός από την απομόνωση το κρύο το χειμώνα και ζέστη το καλοκαίρι, χαλιά αυτή η επιλογή Privalia είναι πιο νόστιμο και τρυφερό. Ηθοποιοί, τα σύννεφα, το φως χρώματα, παστέλ ροζ ... Το πρακτικό και όμορφο αφής που δεν πρέπει να χάσετε στο δωμάτιο των μικρούς μας φίλους! Το καλύτερο από όλα: μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο στο σπίτι. Ποιος μπορεί να αντισταθεί;

Gallery, 13 φωτογραφίες
ΓΛΥΚΑ (και κομψή) ΟΝΕΙΡΑ

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την γκαλερί στο οποίο θα βρείτε μια επιλογή από τα καλύτερα της Privalia για κομψά δωμάτια και πολύ έμπνευση για τη δική σας ή τα παιδιά σας μετατρέψει σε ένα περιοδικό χώρο.