Δυστυχώς δεν έχουμε ένα μαγικό ραβδί για να πάρει από το τίποτα παραπάνω μέτρα στο σπίτι. Αλλά με καλές ιδέες και λίγη εφευρετικότητα μπορούμε να τεντώσει ... σχεδόν ως δια μαγείας. Είναι το πρώτο βήμα; Πάρτε τη μεζούρα και κάνουν τους αριθμούς! Μετρήστε κάθε γωνιά, κοίλη ή ελεύθερο τμήμα τείχους και τις m2 αχρησιμοποίητα σημεία που θα βρείτε στο σπίτι σας. Αν έχετε μεταξύ 1 και 3 m2 και την επιθυμία να δώσει μια χρήση αυτού του χώρου μέχρι σήμερα αναξιοποίητη, σίγουρα ανάμεσα σε αυτές τις επτά προτάσεις βρείτε καλές ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε. Νιώθεις αρέσει; ... αν μπορείτε να τα έχετε όλα!

Μόλις 1 M2

Δημιουργήστε ένα ντουλάπι μεταξύ των πυλώνων

00366856b

Ένα χάσμα του 1 m πλάτος και 30 εκατοστά αρκετά βαθιά για να κερδίσει ένα ντουλάπι στην κουζίνα. Σκέφτεται τι απασχολεί περισσότερο είναι τα πιάτα, τα οποία είναι μεταξύ 25 και 28 εκατοστά σε διάμετρο. Σε αυτή την περίπτωση, προγραμματίζεται κορυφαία βιτρίνα για τα πιάτα που φωτίζει την ολόσωμη, ανοιχτή ως υπομόχλιο κεντρική περιοχή και ένα ντουλάπι κάτω, για τα τραπεζομάντιλα και την εξυπηρέτηση πίνακα ή ένα μικρό ντουλάπι.

Μια μελέτη πίσω από την πόρτα

00349120b

Πίνακας 100 x 40 cm είναι περισσότερο από αρκετό για να δημιουργήσει ένα χώρο για χαρτιά μελέτης ή επανεξέταση. Εδώ έχουμε χρησιμοποιήσει το χώρο πίσω από την πόρτα για να δημιουργήσετε ένα βολικό μέγεθος της επιφάνειας εργασίας και το φως: αποτελείται από ένα ράφι, όπως ένα τραπέζι και μια συρταριέρα, που με τη σειρά του χρησιμεύει ως φέρουσα επιφάνεια του ραφιού. Και όλα αυτά, σε ελάχιστο χώρο.

Σε 2 M2

Μια πλήρης αίθουσα σε μια εσοχή

00400067b
Διακοσμητής Paz Aguilar González έχει γίνει ένας χώρος 2 m2 ανάμεσα στην είσοδο και το καθιστικό σε ένα πλήρες αίθουσα. Σκέφτηκε όλες τις ανάγκες που πρέπει να εισάγετε και να φύγει από το σπίτι και: έναν καθρέφτη για να δείτε ότι διπλασιάζεται επίσης το φως? ένα ρηχό χώρο αποθήκευσης συρτάρι από τα κλειδιά για γράμματα και αρκετές αποδείξεις? και μια τράπεζα των 100 χ 40 cm, οι οποίες επίσης χρησιμεύει για την αποθήκευση. Και όλα αυτά σε μόλις 2 m2!

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Έπιπλα: περισσότερη τάξη, περισσότερη μέτρα, περισσότερο στυλ

Έχετε minipiso;

Έπιπλα: περισσότερη τάξη, περισσότερη μέτρα, περισσότερο στυλ

Μια ζώνη πλύσεως κρυμμένα σε ένα ντουλάπι

00325924- (1) Β

Η επένδυση πλυντήριο, ένα μπαρ για κρεμασμένα ρούχα ντουλάπια αποθήκευσης και νιπτήρα για τη θεραπεία τους λεκέδες. Η περιοχή αυτή ρούχων, σχεδιασμένο από τον Javier Merediz, έχει όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρηθεί τέλεια ρούχα. Και το καλύτερο, σε απόσταση 200 cm πλάτος x 60 cm βάθος (απαραίτητο για πάγκο και ηλεκτρικές συσκευές). Πτυσσόμενες πόρτες που κρύβουν από την κοινή θέα και είναι πολύ πρακτικό όταν άνοιξε, δεδομένου ότι δεν υπόλοιπος χώρος στην κουζίνα.

Το τέλειο ντουλάπι σε μια γωνιά της κουζίνας

00340931b

Μια γωνιά του 200 x 100 εκ είναι ο χώρος που έχει διατεθεί ομάδα Deulonder εγχώρια αρχιτεκτονική για να δημιουργήσετε ένα πλήρες ντουλάπι. Έχει ένα μπαρ κρέμεται (από λουκάνικα με συσκευές κουζίνας), ράφια για τα δοχεία και τις συσκευασίες, συρτάρια κουρέλια και μικρότερα, και δικτυωτά κιβώτια με ρόδες στο κάτω μέρος, ιδανικό για το βαρύτερο. Και όλα αυτά σε 30 εκατοστά βάθος του υπουργικού συμβουλίου. Απλά ήθελα είναι δύναμη!

EL 3 m2

Ένα πάγκο στο πίσω μέρος του καναπέ

00375797b

Jeanette Trensig διακοσμητής έχει δημιουργήσει ένα χώρο γραφείου για να μοιραστείτε στο χώρο ανάμεσα στο πίσω μέρος του καναπέ και του τοίχου. Αποτελείται από ένα σε εσοχή βιβλιοθήκης, 100 x 40 cm εκτέλεσαν άψογα για Υ-, και ένα τραπέζι σιδήρου, πολύ ελαφρύ. Για να προσθέσετε θέσεις χωρίς να χάσει το διάστημα, "γραφείο" Έρχεται πλήρης με δύο Οθωμανοί που αποθηκεύονται κάτω από το τραπέζι, όταν δεν είναι σε χρήση.

Μια κουζίνα σε ένα μέτωπο 3 μέτρα

00409141b

Αυτή η κουζίνα έχει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα τοίχο μόνο 3 γραμμικά μέτρα από το σαλόνι και την τραπεζαρία. περιοχή του νερού, φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων, εστίες, εσοχή ψυγείο και ψηλά ντουλάπια. Mercedes Postigo διακοσμητής, συγγραφέας της μεταρρύθμισης, έχει πάρει το πάνω και το περβάζι να σκεύη καθημερινής χρήσης με το χέρι, κρεμασμένα στις βέργες. Το υπόλοιπο των επίπλων αποθηκεύεται στα ανώτερα ντουλάπια με γυάλινες προσόψεις με ασορτί χρώματα στους τοίχους.