Μπορείτε πέρασε τρεις ημέρες παρακολουθώντας τον να καθίσει φως δείγματα χρωμάτων στον τοίχο, χάσατε τίποτα λιγότερο από την προσφυγή σε εικονική πραγματικότητα για να επιλέξετε κάθε ένα από τα έπιπλα στο δωμάτιο και κατά την επιλογή κουρτίνες φτάνει, ¿ κρεμάστε το πρώτο που θα βάλει μπροστά; Error!

Το βιαστικό δεν είναι ποτέ καλό

Κανένα χρώμα, κανένα σχέδιο ή το είδος της συγκράτησης ... Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου να χτυπήσει τις κουρτίνες έχουν στην πραγματικότητα καμία σχέση μαζί τους και έτσι διατηρούν μακρά κρυμμένα: τα παράθυρα.

00426453b

Και αυτό είναι ότι ακόμη και οι καλύτερες συντονισμένες πτώσεις μπορεί να είναι μια καταστροφή αν δεν λαμβάνει υπόψη το φως που έχουν. Νομίζει ότι τα παράθυρα που αντιμετωπίζει βόρεια πάντα λαμβάνουν λιγότερο φως από ό, τι εκείνα στα νότια, γι 'αυτό συνιστάται να μην είναι πολύ χοντρό ή σκούρο πανί για να αφαιρέσετε πιο καθαρά να μην μείνει. Και, αντιστρόφως, στην νότια παράθυρα, μπορεί να χρειαστεί να επιλέξουν ένα που μπορεί να εμποδίσει τις πιο έντονες ακτίνες.

Πρώτα απ 'όλα, την ισορροπία

Η συχνή, συνδέεται στενά με το παραπάνω σφάλμα βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά κουρτίνες σε φωτεινά δωμάτια. Αν και φαίνεται μια καλή ιδέα για να ενισχύσει το φυσικό φως στο χώρο, πιστεύει ότι, όπως κάθε μέρα ο ήλιος ανατέλλει (chipirón!), Είναι, επίσης, θέσεις και υπάρχουν πολλές φορές, όταν οι κουρτίνες είναι απαραίτητη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής μας τα αδιάκριτα βλέμματα. Κάτι που, πιο κατάλληλη για να δείχνουν ότι esconder- δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαφάνεια.

Gallery, 12 φωτογραφίες
10 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ θα πρέπει να αποφεύγουν κατά την επιλογή ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλύτερο να συνδυάσει δύο στρώματα: ένα ημιδιαφανές για την ημέρα και ένα αδιαφανές τη διάρκεια της νύχτας. Και ενώ αυτό θα φέρει στο νου εκείνων που πολύ κλασικό κουρτίνες παλάτι με την παράδοση, δεν υποφέρουν: υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε για να χωρέσει σε ένα μοντέρνο στυλ, όπως, για παράδειγμα, με το συνδυασμό περσίδες ή οθόνες κάτω από τα παρεκκλίνει, με στόρια, με επίπεδες οθόνες, όπως οι Ιάπωνες ...

Δεν είναι μόνο διακόσμηση

Ξεχάστε την αποστολή των κουρτινών ως στοιχεία που φιλτράρουν το φως του χώρου μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες, όπως και δεν μπορεί να κοιμηθεί, αν το δωμάτιό σας είναι στραμμένη προς τα ανατολικά και να αποφασίσει σχετικά με ένα πρόστιμο πτώσεις ή χρειάζεται να σας θάψει κάτω από το μαξιλάρι για να θέσει το υπνάκο αν είναι δυτικά.

00427883b

Λύση: ό, τι η επιλεγμένη απόχρωση, μην ξεχάσετε να το συνδυάσετε με κάποιο ύφασμα αδιαφανές ύφασμα σε θέση να μπλοκάρει το φως, foscurit τύπου και θα βοηθήσει στον έλεγχο της θερμοκρασίας μέσα στο δωμάτιο.

Τραβά το μέτρο ταινία και να αναλάβουν δράση!

Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία υπολείπεται από το μπαρ, ή κουρτίνα σιδηροδρομικών έθιμο, Όποια και αν είναι ακόμα χειρότερα - δεν μετρούν προσεκτικά το παράθυρο, ή να κάνετε PalmOS ή &# 39? Στο μάτι&# 39?.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

¿Κουρτίνα ή τυφλοί; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για να χτυπήσει για να ντύσει τα παράθυρά σας

ΜΕ σαφείς ιδέες

¿Κουρτίνα ή τυφλοί; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για να χτυπήσει για να ντύσει τα παράθυρά σας

Ή ακόμα ακόμα να έχει γίνει καμία λογαριασμό για να προστεθεί στο προκύπτον ελάχιστο ποσοστό 30 εκατοστά σε κάθε πλευρά του παραθύρου για να πέφτει μακριά, ανοιχτή άνετα και να αποφύγετε τις πλευρές πλαισίων φαίνονται.

Ο τύπος επιτυχία

Πώς είναι δυνατόν αυτό το ύφασμα που φαινόταν πλούσιο και πλούσιο σε ή έκθεση Κατάλογος φωτογραφία της στο διαδίκτυο ή το σπίτι του φίλου σας δούμε ...- &# 39? Αδυνατισμένος&# 39? στο παράθυρο μας; Μπορεί να μην φταίει το ίδιο το ύφασμα, αλλά το -escasa- ποσό που έχετε κάνει τις κουρτίνες.

00428051b

Για τον υπολογισμό του ποσού των ιστών που απαιτούνται για τις κουρτίνες σας συνέστησε κενό πολλαπλασιάζονται μέτρηση για την κάλυψη με 2 ή 2,5 και ακόμη 3, στην περίπτωση των finos- παρεκκλίνει, ανάλογα με το αν θέλουμε μια πιο συρρικνωμένη αποτέλεσμα ή περισσότερο lineal.Y μην ξεχάσετε να προσθέσετε περίπου 10 cm πλευρές στρίφωμα.

επίδραση ανύψωσης

Ακριβώς όπως ένα skinny τζιν με τα τακούνια θα επιμηκύνει τα πόδια και ένα αγόρι έκοψε τη βράχυνση (γι 'αυτό είναι πολύ της μόδας), όπου η γραμμή θέσει τις κουρτίνες επηρεάζει τελικό φινίρισμα τους. Όποια και αν είναι τα μέτρα ή τα παράθυρα μορφές αν πανιά έξω από κάτω από τη στέγη θα είναι πιο εύχρηστη από ό, τι αν βάλετε την υποστήριξη ακριβώς πάνω από αυτά.

Όπως συμβαίνει με το πλάτος με το μήκος των κουρτινών επίσης πρέπει να καταφύγει στα μαθηματικά: το ύφασμα πρέπει να είναι τουλάχιστον 35 cm περισσότερες από την πτώση έτοιμα κουρτίνα. (Για να επιτραπεί η άνω σφιγκτήρα και στρίφωμα). Κρατήστε αυτό κατά νου, αν δεν θέλετε να καταλήξετε να μοιάζουν με τοίχο σας έχει &# 39, μια προεξοχή&# 39?. Και, αν θέλετε να μεταφέρετε, να προσθέσετε άλλα 10 εκατοστά.

Η ύλη του στυλ

Μήπως πέφτουν από ένα τροπικό ύφασμα εκτύπωσης με μια υπερ-τάση και τώρα βλέπετε αλλάζει όλη τη διακόσμηση του δωματίου για να χωρέσει; Γι 'αυτό λέγεται ότι ζουν στο δικό κρέατα τον ρόλο που μπορεί να αποκτήσει τα σχέδια κουρτίνες, ειδικά σε πολύχρωμα εκδόσεις ή με μεγάλα μοτίβα.

Αν δεν ήταν μια συνειδητή απόφαση, είναι καλύτερα να επιλέξουν απλά υφάσματα και κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμα αλλά και έχουν τη δυνατότητα μετατροπή τους στο προσκήνιο του δωματίου με τη μείωση των επιπτώσεων των άλλων στοιχείων με προβλήματα βάρους, όπως τον καναπέ ή το χαλί για να αποφευχθεί ανταγωνίζονται μεταξύ τους.

Κάθε ύφασμα δεν αξίζει

Αν και γεύσεις, χρώματα -και estampados-, το πιο όμορφο ύφασμα στον κόσμο δεν θα φαίνεται σαν να το περιμένουμε, αν έχετε μια καλή πτώση, όπως η παροχή λινά υφάσματα, βαμβάκι ή μετάξι. Από την άλλη πλευρά, αυτές οι φυσικές ίνες έχουν κάποια μειονεκτήματα, όπως η τάση να συρρικνώνονται ή αποχρωματισμό δράση του ήλιου, στην περίπτωση των πιο έντονα χρώματα.

Αν και φαίνεται ένα δίλημμα, το διάλυμα είναι συνήθως στο μέσον: επιλέγουν ένα ύφασμα με ένα ορισμένο ποσό των συνθετικών ινών που δίνει αντοχή στο νερό και το φως για να απολαύσουν κουρτίνες και πρακτικές ως διακοσμητικά.

Συντεταγμένων, δεν πνίξουν

Χρησιμοποιήστε το ίδιο ύφασμα ειδικά estampada- κουρτίνες, κουρτίνες και άλλα στοιχεία που βάζετε ένα πλάνο -βλέπε αμπαζούρ, μαξιλάρια, κλπ δεν είναι μόνο ξεπερασμένη, αλλά να πάρει το σαλόνι σας, μακριά της ύπαρξης &# 39? Ντυμένου&# 39?, Να αποδείξει τίποτα λιγότερο από κλειστοφοβία.

00408121b

Αυτό δεν σημαίνει ότι, για το φόβο των στίγματα αποτέλεσμα, μπορούμε να καταλήξουμε σε μια τέτοια ουδέτερο σύστημα που θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ήπιος. Στα μισά του δρόμου μεταξύ των δύο επιλογές, να επιλέξουν για κουρτίνες με κάποια βελτίωση, αν τα έπιπλά σας είναι απλό και νηφάλιο ή ένα διαμέρισμα στην περίπτωση της σχέδια υφασμάτων, αν και σε καμία από τις δύο περιπτώσεις, μια παλέτα χρωμάτων που ενσωματώνει τις διάφορες στοιχείων.

Δεν καταλήγουν να μισούν τους

κουρτίνες Header έχουν ένα περισσότερο ή λιγότερο περίτεχνα συγκεντρώνει περίπου -με οπτικό στοιχείο, αλλά επίσης ένας ...- καθαρά λειτουργική: διασφαλίζοντας ότι πέφτει slide ομαλά.

Gallery, 12 φωτογραφίες
10 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ θα πρέπει να αποφεύγουν κατά την επιλογή ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Επιδιώκει να το λάβουν αυτό υπόψη πριν decantarte βρόχους ή να πάει πάσο, χωρίς το ίδιο ύφασμα κουρτίνας, ειδικά στην περίπτωση των πιο παχύ και δύσκολο να λειτουργήσει. Αυτό το είδος του τελειώματος με πρόστιμο κουρτίνες και τα παράθυρα που δεν ανοίγουν συχνά συχνά, αν και για την ημέρα είναι προτιμότερο καψούλια, δαχτυλίδια ή τα άγκιστρα μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα από το έδαφος, είτε με την ίδια απόχρωση ή μπαρ για αυτό.

Περισσότερα διακοσμητικά καταστροφές να αποφευχθεί

  • Αποφύγετε καταστροφές στο σαλόνι
  • Αποφύγετε καταστροφές στην κρεβατοκάμαρα
  • Αποφύγετε καταστροφές στην κουζίνα
  • Αποφύγετε καταστροφές στο μπάνιο
  • Αποφύγετε καταστροφές στην αίθουσα
  • Αποφύγετε καταστροφές στο νηπιαγωγείο
  • Αποφύγετε την καταστροφή, όταν οργανώσετε την ντουλάπα
  • Καταστροφές αποφεύγουν να φωτίζει το σπίτι σας