Ακόμη και αν η κουζίνα σας έχει λίγα μέτρα, υπάρχουν μερικά διακοσμητικά κόλπα για να σας βοηθήσει να το μετατρέψει σε ένα φωτεινό και άνετο χώρο. Δεν είναι μαγεία, ακριβώς ένα θέμα λίγη εφευρετικότητα και καλών πρακτικών. Βλέπεις;

Gallery, 15 φωτογραφίες
15 και πολύ ωραία μικρές κουζίνες!

Διανέμεται από εργοστάσιο

Καλή διανομής, προσαρμοσμένες σε κάθε είδος του χώρου, είναι το σημείο-κλειδί για να πάρει τα μέγιστα από το παιχνίδι της κουζίνας. υπάρχουν τρεις

L-σχήματος

Αν επίμηκες, διανέμει η κουζίνα σχήματος L είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά όταν είναι πολύ κοντά. Μερικές φορές μπορεί να πέσει σε λάθος εξίσου να λάβει και τις δύο πλευρές, αλλά η δίοδος θα είναι πολύ μικρό και μπορεί να είναι συντριπτική. Αν δεν έχετε άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσει την άλλη πλευρά, βλέπουμε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε εκεί ντουλάπια στο ανώτατο όριο για την πρόληψη της διοχέτευσης.

Βασικές κατανομές για μια μικρή κουζίνα:

σχήμα "U"

Οι κουζίνες διανέμονται σε σχήμα U τετράγωνο ιδανικό για κουζίνες. Από τη μια πλευρά βρίσκεται η ζώνη πυρός, η άλλη το νερό και αφήστε το τελευταίο το πιο σαφές πάγκο δυνατόν να έχουμε ένα άνετο χώρο εργασίας.

μικρή κουζίνα με U

Η μία πλευρά

Αν έχετε μια κουζίνα, χωλ ή ενσωματωθούν σε ένα ενιαίο περιβάλλον μαζί με το καθιστικό ή την τραπεζαρία είναι το ιδανικό μέρος σε ένα τοίχο, εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη. Εάν ο χώρος σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ένα μικρό κινούμενο νησί με ρόδες, το οποίο θα εξυπηρετεί επιπλέον στήριξη και αποθήκευσης, καθώς υπάρχουν πολλά μοντέλα με ντουλάπια, συρτάρια και ράφια. Θέλετε περισσότερες ιδέες; Μην χάσετε αυτές τις μικρές superprácticas στο διαδίκτυο και κουζίνες.

Επωφεληθείτε από το φως

Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε παράθυρα ή εκκολαφθούν να αφήσει στο φως, να το κάνει! Θα αισθάνονται πιο άνετα μέσα σε αυτό και να αποφύγει να μοιάζει με ένα μικρό σπήλαιο.

Ανοιχτός χώρος

Μια άλλη δυνατότητα είναι να δημιουργηθεί μια ανοιχτή τραπεζαρία ή το καθιστικό. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πάρετε περισσότερο αίσθηση του χώρου και θα δημιουργήσει ένα χώρο για να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή μια συμβουλή: να πάρει ένα πιο ισχυρό και ήσυχο όσο το δυνατόν κουκούλα.

Λευκό, το χρώμα σας

Δεν λένε ότι το άσπρο λίπος; Για την κουζίνα σας, που το πλάτος είναι οπτικά πιο αν θα σας κάνει καλό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στους τοίχους, στα γραφεία και ακόμα και στο πάτωμα. Οι κουζίνες κενό είναι πολύ πιο φωτεινή.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

20 κουζίνες με λευκό: το φως, το διάστημα και την ομορφιά

Λευκό και λαμπερό

20 κουζίνες με λευκό: το φως, το διάστημα και την ομορφιά

Γυαλί, τα πράγματά σας

Χρησιμοποιήστε το σε πόρτες και ντουλάπες, ειδικά εκείνοι που κρατούν τα πιάτα, ποτήρια και φλιτζάνια. Το γυαλί θα περάσει όχι μόνο το φως, αλλά και η ανακλώμενη και να ενισχυθεί.

διανέμει το γραφείο

Έχοντας ένα γραφείο είναι πολύ βολικό, αλλά όταν φεισθεί μέτρα μπορεί να είναι περισσότερο από ένα εμπόδιο. Για να το αντικαταστήσει, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό μπαρ πρωινού στο ίδιο πάγκο ή να δημιουργήσετε ένα μικρό αυτοσχέδιο γραφείο με τραπέζι και πτυσσόμενες καρέκλες.

Gallery, 15 φωτογραφίες
15 και πολύ ωραία μικρές κουζίνες!

Θέλετε περισσότερες ιδέες; Στην γκαλερί θα βρείτε 15 κουζίνες που έχουν καταφέρει μεγάλη για να μεγιστοποιήσουν το διάστημα. Σημειώνει όλα τα κόλπα που οι ειδικοί έχουν χρησιμοποιήσει διακοσμητές για να δώσει περισσότερο εύρος, περισσότερο φως και να κάνει τη θάλασσα με αποτέλεσμα πρακτικών.