Ένα νησί, αλλά καταλαμβάνει χώρο, είναι ένα φανταστικό μέρος για να ετοιμάσετε το φαγητό, να πάρει άφθονο χώρο για την αποθήκευση ή για χρήση ως γραφείο. Ή και τα τρία ταυτόχρονα. Εδώ έχουμε πει αναλυτικά όλους τους λόγους να βάλει ένα νησί είναι μια μεγάλη επιτυχία, είτε σε μια μεγάλη κουζίνα και ένα μικρό. Στην γκαλερί θα βρείτε 14 παραδείγματα θα σας αρέσει και όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να πάρει το τέλειο νησί.

Στην ευρύχωρη κουζίνα

Μπορείτε να αποκτήσετε επιφάνεια εργασίας όπου προετοιμάσει τα τρόφιμα άνεσης. Επομένως, είναι χρήσιμο να συμπεριληφθεί ένα μικρό νεροχύτη, όπου μπορείτε πλένετε τα λαχανικά, και το ξύλο όπου κοπής χωρίς να καταστρέφουν την επιφάνεια εργασίας. Εάν νησί σας είναι αρκετά μεγάλο, μπορείτε ακόμη και να εγκαταστήσετε την περιοχή μαγειρέματος και μια συσκευή.

Κουζίνα με νησί και Corian γκρι πάγκο

Συνδέεται με το γραφείο περιοχή νησιού: την αποφυγή μετακινήσεων στην καθημερινή γεύματα. Μια άλλη επιλογή είναι να εντοπίσετε το γραφείο κοντά στο νησί, και να εναρμονίσει τη μετάβαση από την τοποθέτηση ενός προβόλου αίθουσα πρωινού στο δρόμο νησί δώσει στο γραφείο.

Σε μικρές κουζίνες

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούμε να απολαύσουμε ένα νησί που εκτείνεται από την επιφάνεια εργασίας και την εκπλήρωση των καθηκόντων του γραφείου, όταν δεν είναι δυνατό να δημιουργήσει μια ξεχωριστή τραπεζαρία.

Βολικό και άνετο

Έτσι, ότι το νησί είναι άνετη, αφήστε περίπου 90εκ χωρίς να επιτρέπουν την εύκολη συρτάρια άνοιγμα και να δημιουργήσει χώρους αρκετά μεγάλο βήμα.

Gallery, 14 φωτογραφίες
14 πολύ πρακτικό νησιά κουζίνα

πάσο

Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσει ένα μπαρ πρωινό ή fast food είναι να αφήσουμε τον πρόβολο πάγκο στο ένα άκρο και να συμπληρώσει με δύο σκαμπό.

Αξιοποιήστε στο έπακρο

Ένας τρόπος για να κάνει το μεγαλύτερο μέρος του νησιού είναι ο σχεδιασμός με συρτάρια, ράφια ή ντουλάπια που επιτρέπουν να πολλαπλασιάσει την ικανότητα αποθήκευσης.

Αυτό δεν είναι βαριά

Για να ελαφρύνει το οπτικό βάρος, μπορείτε να επικαλύψει με λευκό, ξύλο ή Silestone, για παράδειγμα.