Χρησιμοποιήστε την επίσημη τραπεζαρία κάθε μέρα μπορεί να είναι κάπως μη πρακτικό και ακόμα περισσότερο όταν είναι σχετικά μακριά από την κουζίνα. Έτσι, αν έχετε ένα μικρό χώρο στην ίδια κουζίνα, σας προτείνουμε να ποντάρετε για το γραφείο. Αν έχετε ήδη ένα, αλλά θα βαρεθεί ντεμοντέ ύφος ή άβολα σας, τότε ήρθε η ώρα για μια νέα εμφάνιση και σχεδιασμό.

Σε αυτό το άλμπουμ θα βρείτε μέχρι και δεκαεπτά γραφεία έτσι γνωρίζει τις καλές ιδέες φέρνουν, οι ίδιοι αφήνονται να αντιγράψετε. Πάρτε τη σημείωση του τρόπου με τον οποίο διανέμεται το χώρο για να επωφεληθούν από κάθε γωνιά, πώς έχουν προστεθεί λύσεις αποθήκευσης και της τάξης, αλλά και το πώς έχουν καταφέρει να προσθέσει γοητεία και στυλ.

Gallery, 17 φωτογραφίες
17 γραφεία με πολύ καλές ιδέες (που επιτρέπουν στον εαυτό τους αντίγραφο)

Η στρατηγική θέση

Το καλύτερο μέρος για να θέσει ένα γραφείο δίπλα στο παράθυρο. Εκτός από την καλά για να έχουν καλύτερο φωτισμό με φυσική πηγή φωτός, εδώ ισχύει η λογική: τα τραπέζια είναι περίπου 80 εκατοστών περίπου, ώστε να μην εμποδίζουν τη διέλευση του φωτός με το υπόλοιπο της κουζίνας, που συνήθως ναι υπάρχουν ντουλάπια τοίχου που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τη μέγιστη αξιοποίηση.

Αν μπορείτε να το τοποθετήσετε σε μπουφέ, ντουλάπι ή ντουλάπι όπου μπορείτε να κρατήσετε τα εργαλεία και εξαρτήματα, όπως τραπεζομάντιλα, πιάτα και ποτήρια, έχετε πάντα στη διάθεσή σας, όταν μπορείτε να ρυθμίσετε το τραπέζι.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

10 μικρές κουζίνες με ιδέες maxi

Η συμπίεση μέτρα

10 μικρές κουζίνες με ιδέες maxi

Μην χάσετε την έδρα

Μια καλή επιλογή για να πάρει το μέγιστο αριθμό των εδρών είναι η αντικατάσταση καρέκλες από μια τράπεζα, μόνο η μία πλευρά, σχήματος L ή U Έτσι, μπορείτε να φιλοξενήσουν περισσότερους ανθρώπους γύρω από το τραπέζι, όταν το χρειάζεστε. Ένα κόλπο: να θέσει τις τράπεζες κούφια στο εσωτερικό και να επωφεληθούν από αυτό για να αποθηκεύσετε και να αποθηκεύσετε τα πάντα, από μαξιλάρια, με καρό, παιχνίδια ...

Άνεση, μην χάσετε

Ειδικά αν οι καρέκλες πτυσσόμενα ή κάθισμα είναι ένας πάγκος δεν ξεχνάτε να τοποθετείτε χαλάκια ή μαξιλάρια για να κάνουν πολύ πιο άνετα. Στο κέντρο κρέμεται ένας πολυέλαιος για την τραπεζαρία είναι καλά φωτισμένο Με τα φώτα της κουζίνας δεν είναι αρκετό. Φυσικά, αν θέλετε να φαίνεται πιο ευρύχωρο και φωτεινό, το στοίχημα για τους λευκούς τοίχους, κουρτίνες, έπιπλα και φωτεινά χρώματα στα κλινοσκεπάσματα και τα πιάτα.

Γραφείο μπροστινό παράθυρο με πάγκο DM

καλά ολοκληρωμένη

Το γραφείο δεν μπορεί να προστεθεί γίνονται από το μηδέν, ανεξάρτητα από το πλαίσιο στο οποίο βρίσκεται: στην κουζίνα. Για να κάνετε το βλέμμα συμπαθητικό του πρέπει να είναι συνεπής με την κουζίνα και τους χώρους αυτούς που παραμένουν ανοιχτά. Ίδιο παλέτα χρωμάτων, το ξύλο σε ένα ακόμη τόνο, λεπτομέρειες για το ίδιο στυλ ... θα βοηθήσει το γραφείο είναι απόλυτα ενταγμένο.

Gallery, 17 φωτογραφίες
17 γραφεία με πολύ καλές ιδέες (που επιτρέπουν στον εαυτό τους αντίγραφο)

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα 17 παραδείγματα και επισημαίνει τις μεγάλες ιδέες και τις προτεινόμενες λύσεις. Είναι πρόκειται να του δώσει οποιεσδήποτε διακρίσεις. Το αξίζει!