Το γραφείο είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία συνάντησης του σπιτιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει μια μεγάλη τραπεζαρία στην κουζίνα, δεν χρειάζεται καν ένα τραπέζι! Ένα προβόλων πάγκο, ένα μπαρ ή επεκτάσιμη επιφάνεια κρυμμένα στο χώρο του επίπλου μπορεί να δώσει ζωή σε ένα κοινωνικό αξίωμα. Είναι σημαντικό ότι είστε ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε και μεγέθους για τον αριθμό των ανθρώπων που θα το χρησιμοποιήσει.

Σχεδιάζοντας ένα καλό γραφείο

Περισσότερα από μέτρα, θα πρέπει να έχετε σχεδιασμού. Η ιδέα είναι να σκεφτεί για το γραφείο, ενώ τη διανομή της κουζίνας. Έτσι είναι εύκολο να επινοήσει ένα σύνολο με τις προτιμήσεις σας και το δωμάτιο του μετρητή σας, και μακριά από τη φωτιά για να αποφύγετε τον καπνό και οσμές. Είναι χρήσιμο μέρος κοντά στην περιοχή και την αποθήκευση των σκευών νερού για τη διευκόλυνση της ημέρας. Και δίπλα σε ένα φυσικό φως (ή άλλου διαμονής), να διαμορφώσει ένα φιλικό χώρο, όπου η οικογένειά σας ή τους φίλους σας να απολαύσετε ενώ μαγειρεύετε.

αναλάβουν δράση

  • Ανά άτομο. Κάθε δείπνο θα πρέπει πλάτους 60 cm (το οποίο είναι ό, τι ασχολείται καθήμενοι). Έτσι, για 4 άτομα είναι ορθογώνιο τραπέζι 130x80 cm ή 76 ή ένα κυκλικό 80 cm σε διάμετρο.
  • Εργονομία. Επιλέξτε το ύψος του καθίσματος σύμφωνα με τον πίνακα, να τηρούν μια ελάχιστη απόσταση 20 cm. Δηλαδή, έχει χωρητικότητα 90 υψηλό (αν ο πίνακας είναι 110 cm) 80 (105 cm), του 63-70 (90 εκατοστά) και 45 (72-74 cm).
  • σέβεται βήμα. Για κυκλικό φύλλα μεταξύ του πίνακα και του τοιχώματος ένα διάκενο των 70 cm, και να την αυξήσει σε 85 cm (εάν ένα κομμό) και 100 cm (εάν ψυγείο). Μια τραπεζαρία για 4 άτομα χρειάζονται 6 m2, και ένα από τα 6, 8 m2.

Εκτός από την τήρηση των μέτρων και τις αποστάσεις, σκεφτείτε τι θέλετε το δωμάτιο (και πρέπει) να επιλέξουν πλακάκια, έπιπλα και φωτιστικά, καθώς και λειτουργική, να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτό το στυλ που θέλετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Αλλά αυτό που θα ταιριάζει στο χώρο σας και τη ζωή σας; Σας δίνουμε πολλές επιλογές.

Μια ξεχωριστή τραπεζαρία

Μακριά από τους χώρους εργασίας, είναι ιδανικό εάν είστε 4 ή περισσότερα στην οικογένεια, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά, επειδή ευνοεί την ομαδοποίηση γύρω από το τραπέζι. Χρειάζονται 6 έως 8 m2 extras, αλλά ο χώρος μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, όταν δεν τρώνε, ως περιοχή μελέτης, το ράψιμο ή παιχνίδια.

00429030

Το καλύτερο είναι να τοποθετήσετε το τραπέζι στη μέση και τα έπιπλα, ντουλάπια ή ντουλάπια, στους τοίχους. Αλλά αν το αριστερό μέτρα, επικόλληση του πίνακα σε έναν τοίχο και να αντικαταστήσετε τις καρέκλες από τις τράπεζες. Για να οριοθετήσει την ατμόσφαιρα, διακόσμηση διαφοροποιείται αρκετά. Η βαφή και τα αυτοκόλλητα μπορούν να περιορίσουν το χώρο και να δώσει τη λειτουργικότητα και χαρακτήρα. Επίπλων, καθώς και. Σήμερα πρακτικότητα μπορεί να είναι chic!

Όσο για το φως εστιάζεται σε ένα ανασταλεί επιτραπέζιο φωτιστικό, αλλά η ένταση και ρυθμιζόμενο ύψος για να ποικίλλουν ανάλογα με το φως δραστηριότητα: έντονη και 0.60 m από το τραπέζι για να φάει ή να μελετήσουν, και την ομαλή και 2,20 m εδάφους σε sobremesas. Για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα, αναδεικνύει τους τοίχους με απλίκες ή φως κουτιά.

κουζινίτσα

Ανοιχτό για το σαλόνι, δεν είναι πλέον μια λύση για μίνι χώρους, αλλά η επιλογή αστέρων για την κουζίνα που ζουν με ένταση. Είναι αλήθεια ότι, με την προσχώρησή κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι, πρόθυμοι μέτρα (και ένα γραφείο για 4 ταιριάζει σε 3 m2 και 6 m2, επειδή οι δίοδοι έχουν χρήση), αλλά ο στόχος είναι να αποφευχθεί η απομόνωση Cook, simultanear εργασίας (κατά το μαγείρεμα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά ή βλέποντας τηλεόραση) και, πάνω απ 'όλα, ανοιχτή κουζίνα και τραπεζαρία στη ζωή. Ωστόσο, για να κάνουν αυτή την ιδέα δουλειά κάνει ο καπνός και ο θόρυβος (ήχου και εικόνας). Εκτός από μια απαγωγή καυσαερίων μεγάλη δύναμη (600-800 m3 / h) και χαμηλή decibel (εξωτερική ή ενδιάμεσο κινητήρα), επιλέξτε σιωπηλή και ολοκληρωμένη επένδυση συσκευές και έπιπλα.

00435788 O

Βρίσκεται ανάμεσα στην κουζίνα και το καθιστικό, η τραπεζαρία θα πρέπει να έχει την ίδια εμφάνιση από αυτά, ακόμη και τα ίδια μέρη. καρέκλες τραπεζαρίας μπορεί να είναι πρόσθετα στοιχεία για τις θέσεις lounge. Και αν στέκεται λάμπα, αλογόνου και direccionable- αρθρωτό βραχίονα και μπορεί να φωτίσει τόσο το τραπέζι και τον καναπέ. Τα φώτα ενσωματωθεί στην αρχιτεκτονική ayudarám να διαμορφώσει τα διαφορετικά περιβάλλοντα.

Το γραφείο Χερσόνησο

Πρόκειται για ένα υβριδικό τραπεζαρία, σκέφτηκα για φαγητό και για την εργασία. Είναι διαχωρίζεται από την περιοχή της φωτιάς και του νερού, αλλά σε συνδυασμό με την κουζίνα που επισυνάπτεται στην κορυφή (και ακόμη και λειτουργεί ως τέτοια). Αν χρησιμοποιείτε το ίδιο υλικό και το χρώμα και στις δύο επιφάνειες, unificarás χώρους. Και αν είναι διαφορετική, ή διαφορετικές χρωματικές θα δημιουργήσει δύο δωμάτια. Το ίδιο ισχύει και κατά τη χρήση δύο ύψη. Αποδίδει στην κορυφή των 90-105 cm λιγότερο 72-74 cm ύψος του σκάφους (και πλάτους τουλάχιστον 38 cm) και έχουν ένα τραπέζι όπου προετοιμάσει ή το πρωινό.

Σε κάθε περίπτωση, να έχει σε ετοιμότητα δύο σκεύη (πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα) και ατομική καθημερινή Τοποθετούμε κοντά σε ένα κομμό ή ένα ερμάριο περίπου 35-45 εκατοστά βάθος, το οποίο μπορεί να ανάβει στο εσωτερικό, έτσι ώστε να δώσει αυτό το μια ζώνη συστροφή.

Ως φως, ακριβώς την ίδια την κουζίνα, αλλά και για την έγκαιρη Τακτοποιήστε στη χερσόνησο δύο ή τρία φώτα πέφτουν γραμμή οροφής, και ρυθμιζόμενο, για την παροχή έντονο φως για να φάει ή εργασία (από την προετοιμασία των τροφίμων να επιβιβαστεί) για να ένα μαλακότερο και υποτονική για μια οικεία βράδυ.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

17 γραφεία με πολύ καλές ιδέες (που έχουν μείνει αντίγραφο)

Φάτε στην κουζίνα

17 γραφεία με πολύ καλές ιδέες (που έχουν μείνει αντίγραφο)

Ένα νησί στην κουζίνα

Αυτή η λύση απαιτεί μέτρα (15-20 m2) και το πλάτος (4 m ελάχιστο), αλλά ο σεφ προσφέρει μεγάλη ελευθερία δράσης. Σε αυτό, μπορείτε να ενσωματώσετε ένα γραφείο και να δημιουργήσουν μια άμεση σχέση μεταξύ μαγειρικής και διατροφής, αν και οι προτεραιότητες που σηματοδοτεί το σεφ. Όντας ένα πάγκο εργασίας, το ιδανικό ύψος είναι ένας μετρητής (90-105 cm), έτσι πρέπει να τρώνε κόπρανα 63 εκατοστά ύψος, και μπορεί να ενσωματωθεί στην περίμετρο για να κάνει τα βήματα (90- 150 cm) σαφής. Είναι καλύτερο να προβάλει μια κορυφαία προβόλους, με ένα κενό που θα τοποθετήσουν τα πόδια όταν κάθεται και να κρύψει τα καθίσματα, όταν δεν είναι σε χρήση.

Εάν το νησί περιλαμβάνει ζώνη μαγειρέματος, απαιτεί ένα πλάτος ανάμεσα σε 160 και 180 cm, για να έχει αντίθετη 50-60 cm στις πλευρές. Το υπόβαθρο μπορεί να κυμαίνεται από 140 έως 150 εκ, για μια φορά τοποθετείται η πλάκα (52 cm) έχουν περιθώρια 20 εκατοστά μπάντας και ψιχάλα μπάντα και ένα ελάχιστο των 45 έως 60 cm για το γραφείο.

Για την υπηρεσία δείπνο περιλαμβάνει βαθιά πιάτα και μαχαιροπίρουνα και κάτω κάτω τραπεζομάντιλα συρτάρια. Ε φωτίζει την περιοχή αόρατα, αλλά σκηνογραφική, με κατεύθυνσης προβολείς εσοχή στο ταβάνι και να δημιουργήσει διαφορετικές αλληλουχίες του φωτός και του χρώματος ανάλογα με την ώρα.

Μία ράβδος συνδέεται με το τοίχωμα

Πτυσσόμενα ή στοίβαγμα κόπρανα, αρκεί να αρθρώσει μια περιοχή-ακόμη και το πρωινό εμπορικώς δύο. Ναι, να επιλέξουν με ελάχιστο πλάτος 120 cm (130 εκατοστά αν και καλύτερα) και βάθος 35 cm (βέλτιστη 45 cm). Και για να λειτουργήσει ως ένα πάγκο εργασίας, η οποία έχει το ύψος ενός πάγκου εργασίας (90 έως 110 cm), είναι κατασκευασμένο από ένα ανθεκτικό και ευκολοκαθάριστα υλικό, και ενσωματώνει ένα συρτάρι για μαχαιροπήρουνα. είδη οικιακής χρήσης που μπορεί να έχει στα ράφια τοίχο μόνο 17 εκατοστά βάθος: τα γυαλιά σε μια σειρά και κάθετες πλάκες και μετά από μπαρ από ξύλο ή χάλυβα.

00429287

Ένας καθρέφτης ή μια εικόνα σε μια προοπτική, και το ίδιο πλάτος με το τραπέζι, να δημιουργήσουν το βάθος όπου δεν υπάρχει. Και μια πολλαπλή ρυθμιζόμενο φωτισμό και απαλύνει αυτό το μικρό χώρο. Αρχίζει με την τοποθέτηση αρκετές γραμμές των σταθερών ανακλαστήρων για να φωτίζει την περιοχή του τραπεζιού. Συνεχίζει με περιμετρικό μονοπάτι με πηδαλιουχούμενα φώτα στους τοίχους για να κάνουν μπάνιο τα τείχη και να πάρει ένα ωραίο φως που αντανακλάται. Και τελειώνει τη δουλειά με τα τμήματα των λαμπτήρων πυρακτώσεως τύπου Xenon (πωλείται από μέτρα) κάτω από ορισμένες ράφια για την μοντελοποίηση υφές και όγκους φωτισμού. Σίγουρα θα είναι μια σούπερ ωραίο μπαρ!

Ένα αφαιρούμενο τραπέζι

Αναδιπλούμενο, ή επεκτάσιμη camuflable, ο χώρος είναι ένας πόρος, όταν μερικά γεύματα από ένα χρόνο πραγματοποιούνται στην κουζίνα ή λείπει. Για να προβάλλετε μέτωπα έπιπλα με πτυσσόμενο τραπεζάκι εργασίας, ή να καταλήξει σε πάγκους και έπιπλα κουζίνας στην οποία πάνελ τοποθετηθεί έως 2 μέτρα μήκος, σκεφτείτε πάνω στο τραπέζι, ενώ διανέμουν χώρο. Και το ίδιο συμβαίνει και με μετατρέψιμες ή δίπλωμα μοντέλα. Μετά το άνοιγμα να έχει το δικό του χώρο, και αυτό δεν διαταράσσει τις εργασίες της θέσης μάγειρα, τη μελέτη και την αποθήκευση.

Διπλωμένα πίνακα καταλαμβάνει το μισό, αλλά απαιτεί ένα χώρο ή ένα ντουλάπι για να κρύψει. Καρέκλες διπλωμένο λιγότερο, αλλά καλύτερα αν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε άλλα δωμάτια του σπιτιού όπως το σαλόνι ή την βεράντα. Εάν επιλέξετε τις ίδιες θέσεις σε όλο το σπίτι, μπορείτε να τα περιστρέψετε.

Οι τελευταίες κορυφή πίνακες

  • Stone. Ξέρεις το πιο δύσκολο και με μια φυσική ομορφιά που δεν θα λεκιάσουν ή το μηδέν, όπως το λευκό γρανίτη ή μάρμαρο γυάλινες πέτρες MACAEL οξύ.
  • Ξύλο. Voguish, το θαλάσσιο σκάφους, με ζεστό, ανθεκτικό στο νερό και ανθεκτικά στελέχη.
  • Χάλυβα. Για να δημιουργήσετε μια βιομηχανική και υγιεινής αλάνθαστη εμφάνιση: υπερβολική ζέστη, την υγρασία, οξέα, σοκ και τις επιπτώσεις. Ναι, είναι γδαρμένο και απαιτεί καθημερινή καθαριότητα.
  • Συνθετικά. Είτε συμπαγής (όπως Silestone) ή συνθετικά (όπως Corian) εμπλέξει την συνεχή και αδιάλειπτη countertops με ενσωματωμένο νεροχύτη και αντιβακτηριακή θεραπείες.

Gallery, 9 φωτογραφίες
Δημιουργούν ιδανικές ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ

Εισάγετε gallery και θα δείτε περισσότερα παραδείγματα ανεξάρτητα γραφεία στη Χερσόνησο, μπαρ, λύσεις XXS ...