Μια επιτυχημένη διανομή και καλό εξοπλισμό είναι απαραίτητο να επωφεληθούν πλήρως από το χώρο. Σας δίνουμε τα κλειδιά για μια πολύ πρακτική κουζίνα, αν και πολύ μικρή.

ντουλάπα

Σε μια κουζίνα με μερικά μέτρα, είναι σημαντικό να βρούμε λύσεις για να έχουν αρκετό χώρο αποθήκευσης. Το κλειδί είναι η χρήση συστημάτων που βελτιστοποιούν το υψηλό συντελεστή, ημικίονες, μέτωπα υπουργικό συμβούλιο μέχρι την οροφή ... Αν φοβάστε ότι η παραμονή θα είναι αρκετή δείτε επαναφορτιστεί έπιπλα που συνδυάζουν διαφορετικά ύψη. Και γι 'αυτούς από όλο τον αγώνα και τη διατήρηση της τάξης, χρησιμοποιεί καλή εσωτερικού εξοπλισμού: η προσφορά είναι πολύ μεγάλη.

Gallery, 9 φωτογραφίες
MINI ΚΟΥΖΙΝΕΣ πολύ πρακτικό

Η σημασία της κατανομής

Ένα από τα βασικά κλειδιά για να επωφεληθούν από μια κουζίνα έχει χτυπήσει με τη διανομή της, η οποία εξαρτάται από το διαθέσιμο χώρο και το σχήμα του φυτού. Σε λίγα μέτρα μήκος και κουζίνες μπορεί να επιλέξουν ένα ενιαίο μέτωπο ή διατάσσοντας δύο παράλληλες, τοποθετώντας σε ένα εμπρόσθιο χώρο αποθήκευσης, και από την άλλη, το μαγείρεμα και το νερό. Σε τετράγωνα και ορθογώνια πατώματα, τα έπιπλα μπορεί να διανεμηθεί σε σχήμα L, επιτρέποντας εγκαταλείψουν το κέντρο της κουζίνας εκκαθαρίζονται για να εργαστεί με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Συνιστάται επίσης διανομή U. Το σημαντικό πράγμα είναι να προσδιοριστεί με σαφήνεια το λεγόμενο τρίγωνο εργασίας που σχηματίζεται από την περιοχή αποθήκευσης, το νερό και την εργασία και το μαγείρεμα.

Ανοιχτόχρωμα υλικά

Φως αποχρώσεις είναι μια αλάνθαστη πηγή για να κάνουν μια κουζίνα φαίνονται οπτικά μεγαλύτερο και να αποφευχθεί, ενώ λίγα μέτρα μείνει φαίνονται υπερβολή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για τα έπιπλα και τοίχων και στο πεζοδρόμιο.

μικρή κουζίνα με μπαρ

Ανοιχτόχρωμα υλικά έχουν το πλεονέκτημα της παροχής φωτός και φωτίζουν το χώρο. Εκτός από το κλασικό λευκό, είναι επίσης πολύ αποτελεσματική σε άλλα χρώματα όπως η κρέμα, βανίλια ή μπεζ, του οποίου πρόσθεσε ότι προσθέσω, επίσης, τη ζεστασιά για το περιβάλλον. Στο δάσος, το καλύτερο είναι να επιλέξουν γηγενείς ποικιλίες, όπως η οξιά ή σφεντάμι. Αν θέλετε να ελαφρύνει τα γραφεία, μια καλή επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το γυαλί τα μέτωπα των διαφορετικά φινιρίσματα.

Τι άλλο μπορεί να βοηθήσει;

συμπαγείς συσκευές

Οι περισσότεροι κατασκευαστές προσφέρουν συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τις μικρές κουζίνες. Είναι συσκευές με μέτρα κάπως χαμηλότερη από το κανονικό (περίπου 45 cm πλάτος σε σύγκριση με 60 που είναι συνήθεις). Μεταξύ αυτών των συσκευών, θα βρείτε φούρνους, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, ακόμα και στέγνωμα.

πολλαπλών συσκευών

Οι συσκευές ομαδοποιούνται περισσότερες από μία λειτουργίες σε μία μόνο συσκευή και είναι ιδανικό για τη βελτιστοποίηση της χώρο στην κουζίνα. Ανάμεσα στα πιο κοινά είναι πλυντήριο-στεγνωτήριο και φούρνο μικροκυμάτων.

modular

Στην αγορά, υπάρχουν διαφορετικές ενότητες ομαδοποιούνται ντουλάπια της κουζίνας και συσκευών σε ένα κομμάτι. Μπορείτε να βρείτε μονάδες με χαμηλό ντουλάπια συμπεριλαμβανομένων νεροχύτη, εστίες μαγειρέματος και ένα μικρό ψυγείο. Υπάρχουν πλυντήρια πιάτων επίσης να υπουργικό συμβούλιο για σερβίτσια.

Gallery, 9 φωτογραφίες
MINI ΚΟΥΖΙΝΕΣ πολύ πρακτικό