Τι μπορείτε να επιλέξετε: δύο μικρά καναπέδες ή ένα στα L; Θα πρέπει να το κάνετε χωρίς τραπέζι του καφέ; Και οι έδρες; Είσαι απολύτως ελεγχθεί έντονα χρώματα; Όλα με λίγα μέτρα δημιουργούν μια επιπλέον πρόκληση στο ντεκόρ. Εδώ είναι οι ιδέες για να τραβήξει έξω από αυτές μικρούς χώρους και χώρους όπου εγκατέλειψε για να γίνει μια στιγμές χαλάρωσης.

Πολύχρωμο beanbags Lounge

Τι είδος των επίπλων που θα επιλέξετε;

Το δωμάτιό σας είναι μικρό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπεραπλουστεύσω ή να εγκαταλείψουν τα έπιπλα και τραπεζάκι του καφέ ή τη βιβλιοθήκη. Ναι, ψάχνουν τα κομμάτια που ταιριάζουν αυτά τα λίγα μέτρα και καταλαμβάνουν το λιγότερο. Για παράδειγμα, αντί για την τοποθέτηση ενός ισχυρού πίνακα, επιλέξτε μία ή περισσότερες φως, μπορείτε ακόμη και να μετακινούνται εύκολα, αν είναι απαραίτητο, ή petite κομμάτι που αυξάνει την αίσθηση του ύψους και, ως εκ τούτου, της ευρυχωρίας.

Gallery, 30 φωτογραφίες
30 μικρά και άνετα σαλόνια

Όταν δεν υπερβαίνει τα μέτρα, η ευελιξία είναι επίσης ένα συν: ένα πουφ με αποθηκευτικό χώρο, ένα bajoventana συρταριέρα, ένα σκαμνί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα τραπέζι πλευρά ... Υπάρχουν πολλές επιλογές.

Σαλόνι με βιβλιοθήκη και στο κοίλο του τζακιού

Όπως έπιπλα ή έργα τέχνης είναι από τα αγαπημένα των διακοσμητές και διακοσμητές μας, αλλά και να διαθέσει το χώρο χιλιοστών, δίνουν έναν αέρα "παραγγελία κοστούμι" μοναδικό για κάθε χώρο. Αν και πιο ακριβά από τα άλλα έπιπλα, είναι καλά αξίζει να επενδύσουν σε αυτά, αν το δωμάτιο είναι πολύ μικρό και θα πρέπει αποθηκευτικό χώρο.

Εξαπατά το μάτι

Λένε ότι, μέσα σε λίγα ρούχα, λευκό λίπος. Λοιπόν, όπως μας αρέσει να λάβει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, θα είναι το χρησιμοποιήσετε για να παχύνουν το σαλόνι! Οι λευκοί τοίχοι επεκτείνετε οπτικά, όσο ανακλώμενο φως. Οι κουρτίνες (το λεπτότερο τόσο το καλύτερο), έπιπλα ή χαλιά θα πάρει πάρα πολύ.

Αλλά εκτός από την αγαπημένη μας λευκό (που εξυπηρετούν και άλλες αποχρώσεις όπως άμμο, μπεζ ή γκρι πολύ claritos) στοιχεία σε υλικά με τελειώματα λάκα, καθρέφτες και γυαλί, επίσης, να πολλαπλασιάσει το φως.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

50 κόλπα πολύ & quot? Προ & quot? να έχουν ένα μεγαλύτερο δωμάτιο

ιδέες εμπειρογνωμόνων

50 κόλπα πολύ "pro" να έχουν ένα μεγαλύτερο δωμάτιο

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα που μπορείτε να κάνετε απαντήσει σε αυτή την ειδική, όπου έχουμε επιλέξει 30 αίθουσες διδασκαλίας, που δεν τους περίσσευαν τα μέτρα, αλλά εξακολουθούν να έχουν καταφέρει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο άνετα από ό, τι τα σαλόνια XL . Μην χάσετε καμία από αυτές. Θα βρείτε καλές λύσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι σας και να κάνετε μέτρα χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε ένα τούβλο.

Gallery, 30 φωτογραφίες
30 μικρά και άνετα σαλόνια