Το καθιστικό είναι ο χώρος όπου θα περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι, είτε στην οικογένεια, με φίλους, απολαμβάνοντας ένα καλό βιβλίο ή μια ταινία. Ή απλά να εγκαταλείψει τη χαρά της Dolce πολύ Niente. Είναι ένα μέρος όπου, πάνω απ 'όλα, θέλουμε να αισθάνονται άνετα.

salón_sofás και πολυθρόνες

Επομένως, είναι σημαντικό να διακοσμήσει και να ανακαινίσουν με μικρές λεπτομέρειες που μεταδίδουν χαρά και αισιοδοξία. Και τίποτα δεν παίρνει καλύτερα από τις σημειώσεις του χρώματος. Και το κάνουν σε χρόνο ρεκόρ. Αλλά τι χρώμα ή χρώματα για να επιλέξετε; Και πώς να προσθέσετε; Αυτά τα 15 δωμάτια ξεχωρίζουν για το γεγονός ότι όλα τα εγκεφαλικά επεισόδια ή ακόμα και αδρές ​​γραμμές, σε ποικιλία χρωμάτων.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Γιατρός Χρώμα: αποχρώσεις επουλωθούν χωρίς συνταγή

Deco υγιείς

Γιατρός Χρώμα: αποχρώσεις επουλωθούν χωρίς συνταγή

Έρχονται σε ροζ, το μπλε, το πράσινο, φράουλα και σοκολάτα, παστέλ, σε λιλά, γκρι ... Πολλές επιλογές για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει. Το κλειδί, να πάρει αυτά τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι δίκαιη, έτσι ώστε το χρώμα δεν θίγει έκλειψη και τη διακόσμηση.

Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα στο σαλόνι σας με ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια, όπως το καναπέ, απλά προσθέστε σημειώσεις του χρώματος με μαξιλάρια και λουλούδια, και μπορείτε ακόμη και να ζωγραφίσει ένα χρώμα τοίχου σε αντίθεση με αξεσουάρ. Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες για να γεμίσει το σαλόνι σας. Μάθετε να παίξετε με τα χρώματα και επιδιώκει τη χαρά που χρειάζεστε. Αναζητήστε στην γκαλερί!

Gallery, 15 φωτογραφίες
15 αίθουσες με SPLASH (δεξιά) COLOR