Μερικοί άνθρωποι προτιμούν μυθιστορήματα. Άλλοι, βιβλία ιστορίας και τέχνης. Και υπάρχουν και εκείνοι που βρίσκονται στο τραπεζάκι του καφέ βιβλία για να διακοσμήσετε το καλύτερο συμμάχους τους. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι, όταν τα βουνά των βιβλίων αρχίζουν να αλλάξει τη γεωγραφία του σπιτιού, ήρθε η ώρα να τα βρούμε έναν δικό του χώρο. Μακριά από διώχνοντάς τους στο εσώτατο σπίτι δωμάτιο, γιατί να μην τους βάλει μέσα στην τάξη; Κατασκευή, γωνία, ακόμη και το ανώτατο όριο, παλιά ντουλάπια ή ντουλάπια μετατραπεί ... βιβλιοθήκες προσθέτουν χαρακτήρα και προσωπικότητα στο σαλόνι και δωρεάν χώρο σε άλλες γωνιές του σπιτιού.

1. Πολύ πρακτικό, δίπλα στο αναγνωστήριο

Εισάγει την γκαλερί και να δούμε ότι αυτή η βιβλιοθήκη, η οποία βρίσκεται δίπλα στο αναγνωστήριο, όπου θα πρέπει να κρατήσει τα βιβλία. Μια γωνία που σχηματίζεται από ένα ανάκλιντρο και ένα φωτιστικό δαπέδου.

Ανάγνωση περιοχή με βιβλιοθήκη και ανάκλιντρο

Για να διαβάσετε:2 m2 γωνιά δίπλα στη βιβλιοθήκη είναι ο χώρος που χρειάζεστε για μια άνετη καρέκλα, μια λάμπα και ένα ντουλάπι για τα βιβλία.

Μια σειρά από αλογόνα ντουλάπες, 80 cm μεταξύ τους, τα φώτα και γενναιόδωρη ράφια, 120 cm πλάτος χ 40 γραμμή, αποθηκεύονται εκτυπώσεις, βιβλία και τα φυτά. Είναι DM λάκα στα ίδια γήινα χρώματα που διακοσμούν το σαλόνι, έτσι ώστε να ενσωματώνει τόσο καλά στη διακόσμηση

2. ράφια ύψος της μόχλευσης

Αν το σαλόνι σας έχει ένα υψηλό ανώτατο όριο (από 2,50 m), να επωφεληθούν με ένα πολύ υψηλό βιβλιοθήκη. Θα ενισχύσει τη δομή με ένα μεταλλικό φύλλο σκελετό, το οποίο είναι κρυμμένο. Και για να γίνει σταθερή, επίσης, θα πρέπει να το συνδέσετε στον τοίχο.

ράφια: ¿Παχύ ή όχι; Ένα πρότυπο ράφι είναι περίπου 2,5 εκατοστά. Το παχύτερο, περισσότερο ρεύμα θα είναι η βιβλιοθήκη. Περίπου 6 εκατοστά είναι επαρκή.

3. Στη γωνία του δωματίου

Δύο βιβλιοθήκες λειτουργούν στην «L» να επωφεληθούν από μια γωνία του δωματίου και πλαισιώνουν το χώρο ανάγνωσης. παχύ γωνία ράφια του είναι τρέχοντα και «διευρύνει» το δωμάτιο οπτικά. Κοιτάξτε τη λύση στο θεωρείο.

Gallery, 6 φωτογραφίες
6 SALONES ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

4. DM, προσαρμοσμένο σε παράτυπη χώρο

Αυτή η βιβλιοθήκη κρύβει τον τοίχο λάκα DM πυλώνα. Έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος, περίπου 40 εκατοστά βάθος, και τα ράφια στην κορυφή, περίπου 30 cm ύψος. Ένα σιδηροδρομικό μετακινεί τη σκάλα για να φτάσει στην κορυφή ράφια. Έρχεται πλήρης με μια βιβλιοθήκη Pladur εσοχή τοίχου που κρύβει το ψυγείο. Σχισμένο αφήνουν μέτωπά τους να κυκλοφορούν αέρα.

σκάλα: Όταν μια βιβλιοθήκη είναι περισσότερο από 200 εκατοστά ύψος, συνιστάται μια σκάλα για να φτάσει σε υψηλά ράφια. Με τροχούς είναι ευκολότερο να κινηθεί.

5. εκθέτης γίνει βιβλιοθήκη

Αν θέλετε μια ξύλινη βιβλιοθήκη και έχετε χώρο, μπορείτε να ανακτήσετε ένα παλαιότερο κομμάτι όπως αυτό εκθέτης πεύκα που μετρά περίπου 270 x 240 cm, το οποίο θα δείτε στην γκαλερί εικόνων. γυαλί μέρος του είναι ιδανική για να διατηρεί βιβλία σε θέαμα, αλλά ασφαλή από τη σκόνη. Και κάτω ντουλάπια σας, για να σώσει την πιο λεπτή. Είναι ακριβά κομμάτια, αλλά πολύ διακοσμητικά. Και θα διαρκέσει μια ζωή.

Σαλόνι με τζάκι και βιβλιοθήκη σε ένα παλιό ντουλάπι

Έλεγχος αυτό έξω:Πριν αγοράσετε, ελέγξτε τις πόρτες ανοίγουν και κλείνουν καλά. Αν είναι σε καλή κατάσταση «αναβιώνει» ξύλο με ένα διαφανές βερνίκι.

6. ρηχά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται

Μερικές φορές, μια μεγάλη βιβλιοθήκη δεν χρειάζεται μεγάλο χώρο. Εάν έχετε ένα ελεύθερο τοίχο στο σαλόνι, μπορείτε να κερδίσετε πολλά αποθήκευσης με μόλις 25 εκατοστά βάθος του υπουργικού συμβουλίου. Επωφεληθείτε από τα κάτω ντουλάπια με πόρτες (που θα σε σώσει όλους) και να θέσει στην κορυφή ράφια για τα βιβλία και διακοσμητικά αντικείμενα. Κάθε ράφι θα πρέπει να μετρούν το πολύ 1 μέτρο, για να αντέξουν το βάρος.

φωτισμού: Out. Εάν η βιβλιοθήκη έχει πολλά σώματα ιδανικά να έχει κάθε εφαρμόσει μια κατευθυνόμενα. Ιδανικό για τα καλά βιβλία είναι το λευκό και το έντονο φως.