Αν χτυπήσει κάθε λίγα λεπτά με τον πίνακα, αν έχετε να πάρετε τη σειρά να καθίσει στον καναπέ, αν πάρετε ένα βιβλίο και επικαλούνται Γκανέσα και τέσσερα χέρια του για να αποφύγει μια χιονοστιβάδα ... ίσως το σαλόνι σας χρειάζεται μια αλλαγή. Ελάτε μαζί μας. Θα επισκεφθούμε έξι αίθουσες διδασκαλίας με μεγάλη για να αποθηκεύσετε περισσότερα στο ίδιο κατάστημα και να δημιουργηθεί χώρος για όλες τις λύσεις.

διατηρεί μέχρι

Όχι μόνο ζουν τοιχογραφίες καναπέ. APROVECHALA να κερδίσει ένα χώρο για την αποθήκευση. Ιδανικά: έθιμο έπιπλα, γυψοσανίδες ή DM, πολύ ρηχά. Ράφια 15 έως 20 cm (ο οποίος μετρά ένα χαρτόδετο) αρκούν. ψηλότερο σημείο στα βιβλία και τα χαμηλότερα, ακριβώς πάνω από τον καναπέ, για λεπτομέρειες.

1-00404512

"Το κλειδί έχει κάνει ένα δίπλα στο άλλο, για να πάρει τα μέγιστα από αυτήν την περιοχή"Λέει interior designer Cristina Pérez. Και εγώ το ίδιο χρώμα με τον τοίχο σαφές ζωγραφίσει.

Μια tetris για την τηλεόραση και τα βιβλία

Αυτό το διαμέρισμα των 90 m2 είναι γεμάτη από λύσεις προσαρμοσμένες να μην χάνουμε cm. Στο σαλόνι, μακρύ και στενό, αυτό είναι το πρώτο. Laura Ehlis, υπεύθυνος για τη διακόσμηση: "Το μπροστινό μέρος του καναπέ έπιπλα είναι χαμηλή στον τομέα της τηλεόρασης και της βιβλιοθήκης γίνεται με το ανώτατο όριο στη γωνία ανάγνωση".

8-00412097

Η συνέχεια δημιουργεί μια σειρά από πολύ διακοσμητικά όγκων. Η βιβλιοθήκη έχει σχεδιαστεί με τις ίδιες οπές για να δώσει μια αίσθηση της τάξης και πίσω, βαμμένο σκούρο, δίνει βάθος.

Gallery, 15 φωτογραφίες
Ένα μικρό δωμάτιο; ΝΑΙ, αλλά ταιριάζει ΟΛΑ

Ένα κενό μεταξύ των στηλών; Επωφεληθείτε από αυτό με ράφια

Ράφια μεταξύ των στηλών ή retranqueos τοίχων είναι ελαφρύ και εξαιρετικά λειτουργικό για αποθήκευση. "Πήρα πλεονέκτημα του χάσματος μεταξύ της καπνοδόχου και του τοιχώματος να θέσει δύο ράφια: ένας ψηλός γίνονται με ένα αρχαίο δοκού και το άλλο χαμηλής, η οποία χρησιμεύει επίσης ως τράπεζα"Λέει Καρολίνα Juanes, συντάκτης της μεταρρύθμισης.

5-00417835

Μη γεμίζετε πάρα πολύ υπερφορτωμένα ράφια, διότι τα περιβάλλοντα είναι εχθροί των μίνι χώρων. Και βάλτε έναν καθρέφτη για να αντανακλά το φως.

Κάτω από το παράθυρο ... 1 γραφείο, 3 χρήσεις

Δεν abigarres χώρο XS, αν δεν θέλετε να δείτε XXS. Βάλτε λίγα έπιπλα, αλλά με πολλές χρήσεις. "Αυτό το υπουργικό συμβούλιο βάσης παρέχει αποθήκευσης, ένα υπομόχλιο και κρύβει το ψυγείο"Λέει ο Josep Riu de GCA Αρχιτέκτονες, συντάκτης της.

6-00426437

Με μαξιλάρια, θα έχετε επιπλέον έδρες. Έχει συρόμενες πόρτες που καταλαμβάνουν καθόλου χώρο όταν ανοίγει και μπορείτε να επιλέξετε ποιο μέρος του επίπλου αφήνουν ανοικτό. Κάτω ενσωματώνει τον αεραγωγό του κλιματισμού.

Δει και αόρατο

TV είναι λίγο διακοσμητικό στοιχείο. Το κόλπο εδώ interiorista Pia Capdevila ήταν να σχεδιάσουμε ένα συρόμενο πάνελ που μπορεί να καλύψει μέρος του υπουργικού συμβουλίου, που καταλαμβάνει ολόκληρο το μπροστινό τοίχο του δωματίου. Ο πίνακας μπορεί να τοποθετηθεί δεξιά, αριστερά ή στο κέντρο, όπως θέλετε να καλύψετε τη βιβλιοθήκη, το τζάκι ή την τηλεόραση.

12-00423353

Λευκό, ζυγίζει οπτικά και το ανώτερο τηλεόραση περιοχή έχει δύο κοίλο για να αποθηκεύσετε περισσότερα.

κλειστό μπαλκόνι, γκαλερί που με οδήγησε

Θα αποκτήσουν περισσότερο χώρο για τον καναπέ περιοχή για να δημιουργήσει ένα στούντιο ή, όπως εν προκειμένω, μια γωνιά ανάγνωσης γεμάτο φυσικό φως. Κάθε φορά που το μπαλκόνι έχει χώρο για τη χρήση που θέλετε να δώσετε, κλείστε αυτό θα είναι μια επιτυχία.

10-00406032

"Σε αυτό το παλιό γκαλερί, το οποίο έκλεισε με παράθυρα αλουμινίου, από τοίχο σε μέγιστο πλεονέκτημα με χαμηλά έπιπλα ως βιβλιοθήκη", Εξηγήστε τους συντάκτες της μεταρρύθμισης, Ανδρέα Pia Καπντεβίλα και Gelabert. Δεν έχει ανοιχτές τρύπες για τα βιβλία και άλλο κλειστό για το τι "Δεν μπορείτε να δείτε".