«Οι χειμώνες είναι πολύ μεγάλες και σκοτεινές στη Μαδρίτη», λέει Mar, ο ιδιοκτήτης αυτής της παραμονής, λαχτάρα για το φως και το κλίμα των ιθαγενών Μαγιόρκα του. Για να δώσει περισσότερο φως στο δωμάτιό σας και να θυμάστε τις Μαγιόρκα φθινόπωρα, Ο ίδιος προτίμησε να ανοίξουν δύο παράθυρα στο έδαφος αντί να κρέμονται τα τυπικά ράφια και στις δύο πλευρές από το τζάκι. Η απόφαση ήταν εύκολη, διότι «έχουμε ένα μικρό δωμάτιο δίπλα σε μια βιβλιοθήκη και τηλεόραση γωνία» έχουμε ένα κλείσιμο ματιού Μάρτιο Έτσι, απολαμβάνουν περισσότερο φυσικό φως ... και ξοδεύουν λιγότερα για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού υπενθύμισε, επίσης, το νησί του με τη χρωματική παλέτα που χρησιμοποιείται για την ανακαίνιση. Αναζητώντας σαφήνεια, έχει χρησιμοποιηθεί από ελεφαντόδοντο, πέτρα και μπεζ. Ακόμη και το ξύλινο πάτωμα έχει επίσης βαμμένα λευκά. χρώμα Σημείωση, αποκλειστικά για τα συμπληρώματα είναι σε τιρκουάζ τόνο - Τα embravado χειμωνιάτικα πρωινά του νησιού, που συνδυάζει καλά με το έντονο πράσινο της θάλασσας κήπο.

Σαλόνι και τραπεζαρία χωρίζονται από ένα χαμηλό τοίχο «είναι πολύ πιο άνετα, σε ένα δείπνο με φίλους, για παράδειγμα, να κινηθεί προς το σαλόνι και δεν λαμβάνει υπόψη τον πίνακα με όλα αυτά που έχει για τη συλλογή,» γελάει Μάρτιο Στο murete και πάλι τη μνήμη του νησιού: ένα έργο μεγάλης βράχων και τη μορφή θάλασσα ένας καλλιτέχνης του Manacor προεδρεύει το καθιστικό.

Στην καθιστικό, τρέχουσες γραμμές αντίθεση με το κλασικισμό των κουρτινών και το στόμα της καμινάδας. Οι καναπέδες διατάσσονται σε ένα U για τη συλλογή και τη συγκέντρωση ξαπλώστρα, ευθείες γραμμές και μια χαμηλή πλάτης, κλείνει την ατμόσφαιρα.

Σας άρεσε τυρκουάζ πατήστε το Salon de Mar; Δώστε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!