1. Borja Med karta

Flicka på sitter i Balkong

Innan du börjar Placera möbler i anteckningsbok OCH ta Penna. Rita i Liten karta and Med dividera Zoner: relaxavdelning, vattenområde Plats Eller FÖR ATT Äta. Gor DIN Måste uppdaterad lista över In bilen tömma bakluckan för shopping.

2. Fyll Med Den färg, liv

Terrass and sittgrupp fuchsia Malad vägg

Det riskerar! Var djärv! Karte OCH livfulla intensiva toner SOM Du är ATT påminner på gräva Sommaren. Kanske Kan du måla i vägg Eller Med Satta passionen Dynor djärva utskrifter nätverk. Möbler och Färgglada blommor Växter and Kan available hjälpa Fylla ATT på gräva Terrassen Färgen. Kreativitet till Makten!

3. Mot Bakgrund månen ti ... Av ljusen!

Uteservering Med Utsikt över havet

Stående ficklampor, Lyktor, ljusstakar Eller ljusstakar, bada Alternativen ÄR behå. Lagg Värme and skapar i Intim Vanlig Atmosfar. Lagg i Grupper FÖR DEM ATT SKAPA ljuspunkter jag Olika områden. Och Inte ATT Glöm Satta i citronella ljus ATT myggor Hålla!

4. Utan möbler

Liten Med terrass chill out area

Om vad jag SLAR du undrar "hur gör jag?". Nyckeln ÄR ATT Göra Terrass stil Eller chill-out kuddar Puffar, SOM du Kan dem använda i tabell Eller Sitta. Andra Objekt SOM är du Får Inte missa i hängmatta i gräsyta ATT Gå OCH ATT sträcka Mattor naturfiber barfota.

5. visningar page dyn Behov

Terrass Med på Ett vinstockar Galler

About du älskar dig Själv 'placerade i Gitter and välja i rad Olika klätterväxter Eller as attR murgröna bougainvillea Sluta träffa Den Grå Väggen i byggnaden mittemot. NATURLIGTVIS Måste Vanta du ATT Ett tag Växa. Annat ÄR Ett Alternativ bambu, Med Mycket OCH stark i lantlig touch.

6. Ge upp och Det solen goda livet

Balkong korgstolen Med

Hängmattor ÄR den idealiska OCH MEST bekväma Alternativet. Män Om du Inte Har Med tillräckligt utrymme FÖR DEM, Kommer Att vara väggarna Dina allierade, eftersom Det Kan Ett installera Hänge. Fåtöljer Eller Ett Lokalitet Wicker matta OCH ÄR Ett Annat kuddar Där du Kan koppla Alternativ av.

7. Odla Örter

Krukväxter Örter OCH tomater

Karte Ett Ett bord Satta Hörn and Med Eller fem Fyra Olika krukor Örter SOM Med lavendel, Rosmarin Eller salvia. Tar i Fräsch, behaglig Doft OCH ATT Komma OCH gräva inbjuder koppla av. Du Kan available Växa oregano, timjan Basilika and ATT på smaksätta dina ratter middagar Terrassen.

8. Plocka upp i Ett Ögonblick

Detalj garderob byrå and Med kuddar porslin

Kistor OCH SOM ÄR stammar installerade Eller i Olika Hörn Hög smal and about du Har möbler. Haller Inne kuddar, hängmattor, Ljus och Allt SOM Kan Om lämnas skadas utomhus ner and ibland i oväntad summer storm.

9. Gør Det Mesta AV FRITIDEN

uteservering terrass Med Två vänner äter

Vart Inte ATT ha terrass Timmar 24 till Ditt and Inte dra förfogande fullt Nytta. Om du Inte GÖR gräva, Kommer ATT FÖR dina vänner ansvara ATT DIN markera agenda. Sa Pa alla tänka Borja SOM du Vill av Aktiviteter Ensam Göra Eller i grupp and petit kommitté organisera dem i detalj.

10. Glöm Inte grillen!

Veranda Grill i Rustik

Grillade Grönsaker, Gor grillat Kött, grillad ... fisk på ATT du dregla tänka ratter SOM Kommer ATT du dina gäster vara! Placera den i Ett Hörn där kommer Inte i hemma Roken Heller STORA Grannar OCH ATT undvika bon appetit problem!