Μια καλά οργανωμένη ντουλάπα απλοποιεί τη ζωή σας: τα πάντα είναι πιο εύκολο να εντοπίσετε και μπορεί ακόμη και να διπλασιάσει το χώρο σας. Αυτά είναι τα κλειδιά για να πάρει τα μέγιστα από και να αποθηκεύσετε περισσότερα.

Μην χρησιμοποιείτε ό, τι έχετε στην ντουλάπα; Σίγουρα όχι. Και ότι δεν φοράτε ρούχα σε ένα όμορφο χώρο. Προτείνουμε μια άσκηση: «ανακατάληψη» ντύσιμο σας. Θα χρειαστούν περίπου 2 ώρες, αλλά κερδίζουν πολύ χώρο και την τάξη. Κατ 'αρχάς, καθαρίζει το δωμάτιο και να κάνει το κρεβάτι θα χρησιμεύσει για να κάνουν τα ρούχα. Θα χρειαστείτε επίσης ένα ολόσωμο καθρέφτη για να προσπαθήσουμε για ρούχα, κουτιά για τα ενδύματα και τσάντες για άλλη μια σεζόν και τι δεν κατέχουν.

 

Οργανώστε τα ρούχα σε 3 βήματα

1. Κενό: Τοποθετήστε τα περιεχόμενα του υπουργικού συμβουλίου στο κρεβάτι. Αποθηκεύστε το πρώτο πράγμα εύκολο να οργανώσει, όπως ταιριάζει ή συμπληρώνει μια άλλη εποχή, και πετάξτε ό, τι είναι κακό ή να μην πάει καλά.

2. Επιλέξτε: Μείνετε μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φοράτε. 6 μήνες αν δεν χρησιμοποιήσετε κάτι, ρωτήστε τον εαυτό σας αν μπορείτε να δωρίσετε ή να δώσει μακριά. Δοκιμάστε το, πριν αποφασίσει.

3. Ομάδα: Όταν ξέρετε τι να μείνετε ομαδοποιούνται ανάλογα με το είδος ένδυσης: πουκάμισα, παντελόνια, πουλόβερ ... και η κάθε μία, κάνει δύο σωρούς να διαχωρίσει τι είναι φορέσει.

 

Μεγαλύτερη χωρητικότητα στο μπαρ

Ρούχα κρέμονται λιγότερο από το διπλωμένο και δεν τσαλακώνουν τόσο πολύ. Επιπλέον, οι μπάρες είναι μέσα στο εξάρτημα ντουλάπα φθηνότερα σε σύγκριση με ράφια και συρτάρια.

πλεονέκτημα Ύψος: Αν έχετε πολλά ρούχα για να κρεμάσει παίρνει ντουλάπι πλεονέκτημα 240 εκατοστά ύψος με μια διπλή γραμμή. Ένα διάκενο περίπου 120 cm και είναι επαρκής για να Αμερικής σύντομο φορέματα.

ομάδες Ένδυση: Μπουφάν με σακάκια και φούστες με φούστες. Ομάδες ρούχα με βάση τον τύπο και τα βάζουμε μαζί στο ίδιο μπαρ. Για παντελόνια και πουκάμισα είναι πολύ πρακτικό πολλαπλές κρεμάστρες. Πάντα ξεκινήστε τοποθετώντας τα ενδύματα του κάτω κρεμάστρα.

 

Η σωστή κρεμάστρα

Με ένα κάλυμμα πανί για ευαίσθητα ρούχα, ειδικά για τα κοστούμια και φούστες τύπου κλιπ. Επιλέξτε την πιο κατάλληλη κρεμάστρα για κάθε ρούχο.

 

Διπλωμένα ρούχα για να καταλαμβάνουν λιγότερο

Αν έχετε πολλά πουκάμισα και πουλόβερ περιοχές θα πρέπει να έχετε περισσότερα ράφια από τα μπαρ. Αφαιρούμενη πλεονέκτημα ολόκληρο το κάτω μέρος του υπουργικού συμβουλίου (60 cm) και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στα ρούχα πίσω.

1. Μην στοιβάζετε πολύ
• 30 εκατοστά Μπαταρίες: Αν το κάνετε υψηλότερα, ενδύματα ζαρώνουν όλο και είναι πιο δύσκολο να πιάσει. Βάλτε κάτω από τις πιο δύσκολες.
• Κλίμακα: Τοποθετήστε T-shirts και πουλόβερ έτσι ώστε asome κάτω μέρος της κάτω ενδύματος. Έτσι, θα τα βρείτε με μια ματιά.

2. Διπλώστε καλά
• Λίγα πτυχές: Αν πάσο ρούχα πάρα πολύ ανησυχούν πέρα ​​από την υψηλή, ειδικά το οποίο είναι παχύτερο και πιο δύσκολο να στοίβα. Όσο, διπλώστε κάθε κομμάτι σε τρεις.
• Χρώμα Ταξινόμηση: Όταν κάνετε τις σωρούς διοργανώνει ρούχα από το φως στο σκοτάδι, ή το αντίστροφο. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα ρούχα ανάλογα με το αν λεία ή έχει εκτυπωθεί.

 

Παπούτσια όρασης και της τάξης

• Το πιο πρακτικό: Έχετε την εποχή υποδήματα χέρι. Αποθηκεύστε το υπόλοιπο σε κουτιά στα ντουλάπια ή σοφίτες.

• Σε ανοικτά ράφια: Παπούτσια που διοργανώθηκε από τον τύπο: μπαλαρίνες, μπότες, αθλητικά ... και στη συνέχεια το χρώμα. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε τους ανάλογα με τη χρήση τους δίνετε καθημερινά, βράδυ, το Σαββατοκύριακο ...

• Να μην στρεβλώνουν άλλες εποχές: το καλύτερο είναι να τους κρατήσει με τα δέντρα παπούτσι, υπάρχουν ειδικές εκκίνησης, ή με την εφημερίδα στο εσωτερικό.

• Σε κουτιά: Το παπούτσι θα είναι πιο τακτοποιημένο, αν χρησιμοποιείτε τα ίδια κουτιά. Για να μάθετε ποια φυλάει βρείτε τα παπούτσια στο εσωτερικό -και ταχέως τις ετικέτες με μια φωτογραφία ή σχέδιο του περιεχομένου σας.

 

Αποθήκευση (καλή) ως μικρά

1. Τα κολάρα: Ρίξτε μια κρεμάστρα για καθημερινή χρήση και ένα ντουλάπι κουτί για σποραδική χρήση. Πλέον, κρεμάστε τους στο εσωτερικό της πόρτας ντουλάπα.

2. Ζώνες: Αποθηκεύστε τους σε κουτιά ή στρογγυλά κουτιά για την αποφυγή στρέβλωσης. Φέρνει το φως και το σκοτάδι. Υπάρχουν επίσης ειδικές κρεμάστρες για ζώνες.

3. φουλάρια-γραβάτες: Είτε πρόκειται για το πιο βάζετε σε κουτιά και αποθηκεύονται, διπλωμένα ή έλασης, το πιο ευαίσθητο. Αν έχετε πολλούς, τους οργανώνουν από το χρώμα.

 

Εκμεταλλεύεται το συρτάρι εσωρούχων

Για να βελτιστοποιήσετε το συρτάρι κάλτσα, δεν κρατήσει το ένα μέσα στο άλλο. Διπλώστε τα στη μέση και τα βάζουμε στην άκρη δημιουργώντας μια σειρά. Τακτοποιήστε τους από το χρώμα.

Εσώρουχα: Αποθηκεύστε τις ομάδες μαζί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαχωριστικά ή κουτιά χωρίς καπάκι για να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο μέσα στο συρτάρι. Έτσι θα αποτρέψει τα ρούχα να κινηθεί και ανακατεύουμε. Διπλώστε όσο το δυνατόν επίπεδα.

συνδετήρες: Τοποθετήστε τους παράλληλα με τους ιμάντες στο εσωτερικό του κυπέλλου. Η πιο λεπτή εσώρουχα να το αποθηκεύσετε σε σακούλες ύφασμα.

 

Βελτιστοποιεί: Ιστοσελίδα για τις τσάντες

Κουτιά τοποθετούνται στην εκτός εποχής. Για άκαμπτα τσάντες διατηρούν το σχήμα τους, να τους κρατήσει με χαρτί ή με μαλακό εσωτερικό σακούλες. Αν έχετε χώρο, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα χώρο ντουλάπι για να τους κρατήσει βολικό όταν χρησιμοποιείτε. Με οπές των περίπου 20 cm ύψος αρκεί.

 

Ισοπαλία Dream ντουλάπα σας

Θα πρέπει να προσαρμοστούν στις ρούχα που έχετε. Θα σας χαλάσουν και κρεμάστρες ή τα ράφια θα απομείνει. Τι πρέπει να εξετάσει;

• ότι είναι πρακτικά και αξιοποιείται: Προγραμματίστε ντουλάπα σας πιο προσιτό, εκτός εάν: τοποθετείται στη μέση του τι βάζετε πιο συχνά και σποραδικές χρήση σε υψηλές και χαμηλές περιοχές, προστατευόμενες καλύμματα υφάσματος.

• Πάνω απ 'όλα: Προβλεπόμενη στην περιοχή 200 - 210 cm ράφια για τα ρούχα μια άλλη εποχή και τον κορμό. Κερδίζετε αν έχετε κρατήσει χώρου μικρές βαλίτσες μέσα σε μεγάλες.

• Στο κεντρικό τμήμα: Τοποθετείται μεταξύ 100 και 200 ​​cm (το ύψος των ματιών) που χρησιμοποιούν περισσότερο. Υπολογίζει τρύπες 100 εκατοστών για τα πουκάμισα και παντελόνια και unos110 cm για τα φορέματα και σακάκια.

• Η κάτω ζώνη: 100 εκατοστά κάτω για να τα παπούτσια κατάστημα το αποθεματικό, «μακριά» ρούχα, και τα συρτάρια. Σχεδιασμός το μεγαλύτερο σε ένα επίπεδο.