Μετατρέψτε έναν από τους τοίχους του δωματίου σε ένα μεγάλο ντουλάπι για την αποθήκευση και επίσης να είναι διακοσμητικά, είναι δυνατόν. Toni Molins διακοσμητής αποδεικνύεται με αυτό το υπουργικό συμβούλιο που ενσωματώνει την τηλεόραση, βολικό τζάκι φυσικού αερίου και έκταση ράφια. Η σειρά διασφαλίζει ότι όλα τα ενοχλητικά στοιχεία θέαμα είναι κρυμμένες πίσω από τις πόρτες βελανιδιάς. Συμμετρία βοηθά επίσης να μεταφέρει οπτική τάξη. Ως εκ τούτου, από μια κεντρική λάκα μπλοκ, έπιπλα εκτείνεται και στις δύο πλευρές με κλειστές πόρτες και ράφια στις πλευρές. Ακριβώς αυτή η ανοιχτή μονάδα βοηθά να ελαφρύνει το σύνολο. Και το γεγονός ότι όλες οι πόρτες ανοιχτές σκοπευτές Της λείπει ένα πρακτικό σύστημα πίεσης ενισχύει την αίσθηση της συνέχειας. Εναλλαγή των τόνων και των επίπλων ζαχαρωτά καφέ επαναλαμβάνεται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, η οποία αυξάνει το αίσθημα της ενότητας.

Παρακαλούμε σημειώστε:

  • Αφήστε τα άκρα της ένα μεγάλο κομμάτι των επίπλων, όπως αυτό για να απόψεων ράφια, να φωτίζει το χέρι και επιτρέπει την τακτική ανάγνωση βιβλίων.
  • Αυτά τα έπιπλα κρυμμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και τα καλώδια που συνοδεύουν την τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, η οποία δίνει μια αίσθηση της τάξης.
  • Συνδυάστε υλικά βοηθά επίσης οπτική υπουργικό συμβούλιο βάρος αφαίρεσης. Στην περίπτωση αυτή, έχει γίνει ένα κεντρικό τμήμα του βιβλιοπωλείου για να αντισταθμίσει το βάρος λακαρισμένο ξύλο βελανιδιάς. Το ίδιο τόνο επαναλαμβάνεται στην ταπετσαρία των καναπέδες.

Και ... θα κερδίσουμε περισσότερα τάξης!

  • Κρυμμένο πίσω από δρυς ενότητες επένδυση είναι σε θέση να σώσει. Αυτά είναι τα μεγάλα εμπορευματοκιβώτια που αποθηκεύουν τα πάντα.
  • Μια ομαλή και καλά φωτισμένο, το βιβλίο αποπνέει μια αίσθηση καλή οργάνωση. Εάν επιλέξετε λαμπτήρες, η πιο πρακτική είναι τα πηδαλιουχούμενα, όπως εν προκειμένω. Για να φωτίσετε μια βιβλιοθήκη, υπολογίζει το επίκεντρο για κάθε ενότητα ή χωρίζουν τους κάθε μέτρο.
  • Αν έχετε χώρο και θα ήθελαν να απολαύσουν ένα τζάκι, να επιλέξουν ένα αέριο σχέδιο είναι μια καλή ιδέα. Ανησυχία επιτρέπει τον εξαερισμό και την εμφάνισή του είναι καθαρό, η οποία δεν παράγει την αίσθηση της διαταραχής.