Όντας συνεργάτης στο σπίτι και στην εργασία δεν είναι εύκολη, και πάνω έχουν το στούντιο στο σπίτι και να ακούγεται πιο δύσκολο ακόμα. Ωστόσο, τα πάντα είναι πολύ πιο υποφερτή αν το εργαστήριο σπίτι πανίδας και χλωρίδας: ένα μικρό ξύλινο σπίτι στη μέση του Garrotxa (Χιρόνα). Ζουν και δημιουργούν Marta και Oscar κάνει λεπτή κοσμήματα εμπνευσμένα από τη φύση. ρυθμός του είναι ήρεμη και συμφιλιώνονται ζωή και το έργο φυσικά. τα σκυλιά του είναι η τέλεια δικαιολογία για να βγούμε έξω για μια βόλτα και τώρα μόλις γίνουν γονείς του Tom. Μήπως έμπνευσή σας; Τα πάντα γύρω τους 100% φύση.

Όλα ξεκίνησαν το 1983. Από τη μία πλευρά, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε, εν αγνοία τους, θα είναι στο μέλλον το σπίτι του, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Αρκαδίου Pla (Κρατικό Βραβείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς για την αποκατάσταση της Μονής του Μοντσεράτ). Επιπλέον, την ίδια χρονιά, Όσκαρ γεννήθηκε. ¿Σύμπτωση ή μοίρα; Κάθε αποκαλούμε όπως θέλετε. Γι 'αυτό το ζευγάρι, είναι πολύ πιο απλή: την ευτυχία. Αυτό είναι ό, τι αισθάνονται ζουν σε αυτό το σπίτι-εργαστήριο έναν όροφο, όπου όλα τα δωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση στον κήπο και τα τεράστια παράθυρα μέσω των οποίων το φως εισέρχεται σε μια κατολίσθηση. Εδώ θα σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν όμορφα χειροποίητα κοσμήματα τους. Με χαλαρό ρυθμό, χάδια κάθε κομμάτι.

Marta και Όσκαρ στο εργαστήριό του

Κατοίκους των πόλεων στον τομέα

Αλλά αυτό το ζευγάρι δεν έχει ζήσει πάντα στη χώρα. Επιπλέον, πριν από τη μετάβαση που ζουν στην καρδιά της Βαρκελώνης, στην Γοτθική Συνοικία: την καρδιά. Αποφάσισαν να δώσει ένα 180 μοιρών στροφή της ζωής τους. Είναι συσκευασμένο και φυτεύονται στο Garrotxa. Αλλά ήταν κάτι σκέφτηκε. Ήξεραν την περιοχή μία από τις γκάφες του. Είχαν γοητευτεί από ότι "Garrotxa πράσινο" (Όπως την αποκαλούν) τόσο φωτεινό και γεμάτο φύλλα ζωής. Και το επόμενο καλοκαίρι νοικιάσει αυτό το σπίτι όπου ζει τώρα. Όταν Oscar αποφάσισε να ενώσει χλωρίδας και πανίδας, η οποία μέχρι τότε είχε Marta, ήταν σαφής: φεύγουμε. Θα μπορούσε να λειτουργήσει οπουδήποτε και αν ήθελαν. Δεν σκέφτονται δύο φορές. Και έχουμε έρθει να επισκεφτεί το σπίτι σας (προς το παρόν).

Πώς θα ορίζατε το νέο σας σπίτι;

Φως. Το φως της ημέρας και της νύχτας το φως, το φεγγάρι φωτίζει τον κήπο και τις πλημμύρες του μπλε σπίτι.

Τι είναι αυτό που κατέκτησε αυτό το σπίτι;

Γνωρίζαμε έξω και, ειλικρινά, δεν άρεσε τίποτα. Η εξωτερική θέα στο δρόμο είναι πολύ κλειστό, σχεδόν χωρίς παράθυρα. Όταν προτείναμε να την επισκεφτείτε είπαμε ότι δεν ήταν το είδος του σπιτιού που θέλαμε, αλλά επέμεινε ότι είδαμε και δείτε πέσαμε στα δίκτυά τους. Χρειάζεται κάποια ενημέρωση, αλλά τη διάταξη, την αρχιτεκτονική, το μέγεθος, τεράστιο κήπο ... όλοι αγαπήσαμε. Μας άρεσε ότι οι τοίχοι ήταν εκτεθειμένα τούβλα, αλλά σύντομα εγκαθίστανται σε αποφασίσαμε να τους χρώμα λευκό φως και να κερδίσει τον ευκολότερο συνδυασμό με τα έπιπλα.

Οι τεχνίτες εργαστήριο κοσμημάτων πανίδας και χλωρίδας

Έχουμε κατακτήσει επίσης να δείτε εργαστήριο μας σε ένα παλιό εγκαταλειμμένο στοά που βλέπει βόρεια προς το μέρος άγρια ​​του κήπου. Χτίζουμε ένα τεράστιο παράθυρο εικόνα που καλύπτουν όλο το μπροστινό τοίχο και τοποθετήστε τα πάγκοι εργασίας εκεί, βλέπει τα δέντρα. Έπρεπε να άρει το σύνολο της οροφής για να το απομονώσει, να θέσει ξύλινα δάπεδα και βαμμένα λευκά όλα τα τείχη του που εκτίθενται τούβλα, αλλά άξιζε τον κόπο: έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο ορεκτικό εργασία και το σπίτι έχει αποκτήσει ένα πολύτιμο χώρο όταν συνταξιοδοτηθούν θα γίνει μια βιβλιοθήκη σέρα.

Έχετε επαναχρησιμοποιηθεί πολλές επίπλων πρώην σπίτι σας;

Φέραμε όλα τα έπιπλα και τα αντικείμενα μας, αυτά που είχαμε στο πάτωμα της Βαρκελώνης και είχαμε στο σπίτι στο χωριό. Θα είναι δύσκολο να αφήσεις τα πράγματα. Έχουμε κάποια που μας συνοδεύει από το πρώτο όροφο ... έπιπλα μας και περάσαμε τέσσερις φορές! Είναι μέρος της ιστορίας μας μαζί. Οι δύο είναι πολύ συναισθηματικοί σε αυτόν τον τομέα, έτσι έχουμε ένα σπίτι λίγο «εκλεκτικό» και γκαράζ γεμάτο από πράγματα!

Αυτό που έχει εμπνεύσει κατά την εξέταση της μεταρρύθμισης και της διακόσμησης;

Αγαπάμε την ηρεμία και την απλότητα των σκανδιναβικό στυλ, που συνδυάζει το λευκό με φυσικά υλικά όπως το ξύλο, έπιπλα με λιτές γραμμές και φωτεινούς εσωτερικούς χώρους. Έτσι, έχουμε προσπαθήσει να γεμίσει το σπίτι μας αυτό το πνεύμα.

Πού θα περάσετε τις περισσότερες ώρες;

Στο εργαστήριο. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εργασίας, αλλά θα ήθελα επίσης να τερματίσετε την ημέρα εκεί, με ένα ποτό και να απολαύσετε το φως της αργά το απόγευμα που πλημμύρισαν τον κήπο και το εργαστήριο.

Gallery, 6 φωτογραφίες
ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ: HOME, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

Έχετε κάποια όνειρο σε σχέση με το σπίτι σας; Τι θα θέλατε να κάνετε στο μέλλον;

Παντρεμένος εδώ! Επανενώσει την οικογένεια και τους φίλους μας στο σπίτι και να συγκεντρώσει ένα απλό κόμμα: ένα μπάρμπεκιου στον κήπο, κάποια φώτα, κάποια μουσική και να έχουν μια ωραία μέρα στο σπίτι με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Πιστεύετε ότι αυτό το σπίτι είναι οριστική;

Νομίζω ότι έχετε συνειδητοποιήσει ότι είναι &# 39? ΤΟ&# 39? σπίτι όταν μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις εποχές, κάθε μία από τις θέσεις ... Εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε οπουδήποτε αλλού.

Πώς μπορείτε να φανταστείτε αυτό το σπίτι σε δέκα χρόνια;

Γεμάτη παιδιά!

Τι σημαίνει «σπίτι» σημαίνει για εσάς;

«Σπίτι» είναι που είμαστε μαζί με τους μικρούς μας Tom δική και τα σκυλιά μας, Martin και Robin. Ο καθένας!