Ένα μπαρ και πολλά συρτάρια και τα ράφια είναι το σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό την πρώτη σας υπουργικού συμβουλίου. Ντεκόρ και ιδιοκτήτης των καταστημάτων Babyllage, Marta Καπντεβίλα, μας λέει ότι για να είναι πραγματικά πρακτικό, θα πρέπει να το οργανώσουμε για εσάς. «Το μπαρ ράφια και κρέμονται πρέπει να είναι στο αποκορύφωμά της. Εάν το παιδί δεν είναι αρκετά ρούχα ή να δείτε, πώς θα πας να μάθουν να ντύσει τον εαυτό του; Μετατρέψτε ντουλάπα σας προσβάσιμο και ορατό, ενθαρρύνει την αυτονομία και την καθιστά μέρος της παραγγελίας σας. "

Σχεδιασμός εσωτερικό ντουλάπα σας

1. Σκεφτείτε τους. Είσαι πιο πουκάμισα πουκάμισα; Χρειάζεστε περισσότερες φούστες παντελόνια; Ανάλογα με τα ρούχα σας, θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο κρέμονται ή περισσότερα ράφια.

2. Να είναι ενεργή. Ψάχνετε για ευέλικτες λύσεις, όπως ρυθμιζόμενα ράφια και μπαρ: Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του με τις ανάγκες της κάθε σκηνής και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της ντουλάπας.

3. Ανάκτηση. Μήπως η άνετη όπου φυλάσσονται τα ρούχα του μωρού σας; Εκτιμήστε να έχουν σε ετοιμότητα εσώρουχα, κάλτσες, κασκόλ, γάντια του ... Οργανώστε συρτάρια ερμάρια έτσι ώστε να μην ακαταστασία.

Για μικρούς

Συρτάρια για και χρησιμοποιούνταν

Marta Capdevila διακοσμητής συνιστάται να κάνετε κράτηση για τα μικρότερα ρούχα συρτάρια και πιο σποραδική χρήση. «Θα πρέπει να δούμε τα ρούχα, όπως. Αν δεν το βλέπετε, είναι σαν να μην υπάρχει το ρούχο. "

διαμερίσματα

Είναι ο πιο βολικός τρόπος για να οργανώσετε τα συρτάρια και να επιτύχουν τους υπόβαθρο. Fórralos με ύφασμα για να προστατεύσει ευαίσθητα ρούχα. Εάν η ομάδα των τεμαχίων -calcetines τύπου εσώρουχα ...- πιο πρακτικό.

Μέτωπα με συν

Τόπος λέξεις ή γράμματα για τον προσδιορισμό του περιεχομένου των συρτάρια και τα ράφια. Πέραν του ότι είναι διακοσμητικά, αναγκάζοντάς τους να διαβάζουν και να χρησιμοποιείται για να κρατήσει τα ρούχα πάντα στην ίδια θέση.

bar περιοχή

τόσο καλύτερα θα πάρετε διαστήματος επωφεληθούν με διάφορες περιοχές περίπου 60 ή 70 εκατοστά. 6 χρόνια είναι αρκετά για να έχουν τα παλτά, παντελόνια και φορέματα τους.

Κρεμάστρες. Επιλέξτε τους ανάλογα με το μέγεθος των ρούχων, ώστε να μην παραμορφώνεται.

Κορίτσι ρούχα κρέμονται στην ντουλάπα ράβδο

Ιδέες για να σώσει διπλωμένα ρούχα

Κατά τα πρώτα χρόνια, θα χρειαστεί περισσότερα ράφια ό, τι κρέμονται χώρο. Επειδή ακόμα μικρή κρεμάστρες της abultarían περισσότερο από ό, τι τα ίδια τα ρούχα, σπατάλη χρήσιμων εκατοστά.

1. Πώς να παραγγείλετε

Χρώμα: Είναι πιο εύκολο για τα παιδιά να εντοπίσουν τα ρούχα, ειδικά αν είναι ακόμα μικρή διανομή.

εποχιακή: Αφήστε στην ντουλάπα μόνο τα ρούχα της σεζόν. Οι υπόλοιποι, εκτός από κουτιά στην ανώτερη περιοχή.

2. Οργανωτική

Ράφια. Όσο μικρότερη είναι η απόσταση μεταξύ ράφια, τόσο πιο εύκολο είναι να διατηρήσουν την τάξη. Ιδανικά, μεταξύ ράφι και ράφι έχει μια απόσταση από 30-35cm. Για τα ρούχα σας, μόνο ένα υπόβαθρο 40 cm.

Με σοφίτα. Αποθήκευση σε λιγότερο προσιτό σε αυτούς, σποραδικές ενδύματα χρήση ή άλλη περιοχή υψηλής εποχές. Μέσα κουτιά θα εξετάσουμε πιο τακτοποιημένη.

Μια θέση για τα πάντα

Για τα παπούτσια. Διατηρούμε το κάτω συρτάρι του ένα άνετο ή ένα μικρό κλειστό ντουλάπι, και να αποφεύγουν πιθανές οσμές.

Καπέλα και τσάντες. Μαζί με ένα ράφι κατά την άποψή σκούφο του, προτιμώμενη σκέπαστρο ή περιλαίμιο του. Είναι ένας τρόπος για να παραδώσει φετίχ ρούχα τους και, ταυτόχρονα, να διακοσμήσετε και να διαμορφώσετε το χώρο σας με αυτούς.

Μικρό αξεσουάρ. καουτσούκ μαλλιά ζώνες, κλιπ, σφιγκτήρες ... Κουτιά με διαμερίσματα ομαδοποιούνται και διέταξε μικρό add-ons που πάντα χαθεί.

Cole Χαρτοφύλακα. Έτσι, δεν θα είναι ένα εμπόδιο κάθε μέρα, θα πρέπει να βρείτε μια θέση. Οποιαδήποτε ιδέα; Σε μια δύσκολη κρεμάστρα βάρος στην είσοδο στο δωμάτιό του.

Gallery, 4 φωτογραφίες
Οργανώσετε το ντουλάπι ΣΑΣ ΠΩΣ