Συχνά η ξεχασμένη ομάδα ανάπαυσης. Όλο και επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή το στρώμα, αλλά με το μαξιλάρι φαίνεται ότι όλα (ή σχεδόν όλα) αυτό. Αλλά τίποτα πέρα ​​από την πραγματικότητα. Έχοντας το τέλειο μαξιλάρι μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο στην πλάτη, κακή στάση του σώματος πρόληψη του τραχήλου της μήτρας, να λύσει κάποια προβλήματα του ροχαλητού (ναι, ναι, αυτό που ακούτε!) Και να ανακουφίσει την έλλειψη ύπνου.

Gallery, 14 φωτογραφίες
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΑ

Πράγματι, αυτή είναι η σημασία της ανάπαυσης μαξιλάρι μας, που οι ειδικοί λένε ότι θα πρέπει να πάμε κυριολεκτικά μαζί της στη ρυμούλκηση όταν πάμε για διακοπές ή για να περάσουν τη νύχτα έξω. Αν Linus, το αγαπημένο χαρακτήρα Μαφάλντα, πάντα σύροντας πολύτιμες κουβέρτα του, ίσως θα πρέπει να εξετάσουμε τι μπορούμε μαξιλάρι ...

Με ή χωρίς ταξιδιωτικά μαξιλάρι, είναι σημαντικό να επιλέξετε σωστά. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το πιο κατάλληλο για εσάς.

Αυτό το μαξιλάρι ... αυτό είναι δικό μου!

Πρώτα απ 'όλα πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχει το τέλειο μαξιλάρι, αλλά το τέλειο μαξιλάρι για σας. Μια λεπτή αλλά σημαντική απόχρωση. Και αυτό είναι ιδανικό για ένα δεν έχει λόγο αυτό είναι για σας.

Λεπτομέρεια κεφαλάρι και cojines_ 00456582b

Συμμερίζεστε κρεβάτι; Αν θέλετε να κάνετε μια καλή (και επισκευή) υπόλοιπο, τίποτα να μοιραστεί μαξιλάρι: το καθένα με το δικό του.

Οι ειδικοί συστήνουν πάντα κοιμάται με μαξιλάρι, επειδή κρατά το κεφάλι και σας βοηθά να υιοθετήσουν μια φυσική θέση όπου μυϊκό σύστημα είναι χαλαρή

Πώς είσαι και πώς κοιμάστε

Το πάχος και η σκληρότητα είναι δύο χαρακτηριστικά που καθορίζουν ένα μαξιλάρι. Και αυτό εξαρτάται από αυτούς να βάλω το κεφάλι μας στο μαξιλάρι μας φαίνεται παράδεισο ή την κόλαση η ίδια στο κρεβάτι μας. Σύμφωνα με τη σωματική διάπλαση και τη θέση προτιμώμενο ύπνο ληφθούν, θα πρέπει να επιλέξετε ένα παχύ ή λεπτό, ή περισσότερο ή λιγότερο σταθερά μαξιλάρι. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό ότι την ώρα του ύπνου η σπονδυλική στήλη είναι ευθεία: από την αρχή του τραχήλου της μήτρας μέχρι το τέλος της πλάτης.

Στο πρώτο σημείο, οι ειδικοί υπόλοιποι υποστηρίζουν ότι σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι με ένα κοντόχοντρο κατασκευή ή φαρδείς ώμους χρειάζεστε ένα παχύτερο από αυτά τα στενά τους ώμους μαξιλάρι. Και μοιράζονται ένα μαθηματικό τύπο για να διακρίνουμε το πάχος: θα πρέπει να μετρούν την απόσταση ανάμεσα στο άκρο του ώμου και του αυτιού. Το αποτέλεσμα πρέπει να προστεθεί μεταξύ δύο και τεσσάρων εκατοστών, ανάλογα με την σκληρότητα του μαξιλαριού.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Acierta (τελικά) με το στρώμα

Ο οριστικός οδηγός

Acierta (τελικά) με το στρώμα

Η μαξιλάρι σύμφωνα με την θέση ύπνου

  • Ανάποδα: Αν η θέση που υιοθετείται συνήθως, συνιστάται να επιλέξετε ένα μαλακό και λεπτό μαξιλάρι (πάχους μέχρι 10 cm), επειδή είναι πάρα πολύ σκληρά δύσκολη την αναπνοή σε αυτή τη θέση.
  • Face up: Ή αν αλλάξετε πολλά θέση ύπνου, η καλύτερη επιλογή είναι ένα μαξιλάρι με πάχος (μεταξύ 10 και 13 cm) και ένα ενδιάμεσο σταθερότητα ως το λαιμό και του τραχήλου της μήτρας ανάγκη να σταθεί χωρίς προβλήματα.
  • Side: Θα εκτιμούσα ότι το μαξιλάρι είναι σταθερή και υψηλής ενδιάμεσο πάχος (από 13 cm).

Gallery, 14 φωτογραφίες
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΑ

Τύποι μαξιλάρια και την πλήρωση

Από φτερά, πούπουλα, φαγόπυρο (φαγόπυρο), το νερό ... Υπάρχουν πολλά υλικά που χρησιμοποιούνται για το παραγέμισμα μαξιλάρια, αλλά οι τρεις πιο συχνές σήμερα είναι οι εξής:

ίνα

Συνήθως ινών από πολυεστέρες και χαρακτηρίζονται από το ότι είναι αναπνεύσιμο, φρέσκα και μαλακά μαξιλάρια. Επίσης, είναι πλενόμενο, την προώθηση της καλύτερης υγιεινής στο διάλειμμα.

Ikea λεπτομέρεια μαξιλάρι

ιξωδοελαστικό

Είναι θερμοευαίσθητη, δηλαδή, αντιδρά στις μεταβολές της θερμοκρασίας του σώματος. Και φαινόμενο μνήμης (αφρού μνήμης), έτσι προσαρμοστικότητα του στο λαιμό και αυχένα μορφολογία είναι πλήρης, δημιουργώντας ένα ακριβές καλούπι των δύο και πρόληψη ζώνες πίεσης. Ως εκ τούτου, είναι μια ιδιαίτερα συνιστώμενη επιλογή για τους ανθρώπους με μυϊκή ή κυκλοφορία προβλήματα.

κόμμι

Μπορεί να είναι συνθετικό, φυσικώς απαντώμενα ή μίγμα αυτών. Μαξιλάρια λατέξ προσφέρουν καλή στήριξη στο κεφάλι και είναι πολύ κατάλληλο για όσους κοιμούνται στο πλάι σας ή παχύσαρκα άτομα. εσωτερική δομή ανοικτής κυψέλης επιτρέπει καλό αερισμό του χώρου, την υγιεινή και την αντοχή, αυτή είναι μια καλή επιλογή για όσους είναι αλλεργικοί στα ακάρεα της σκόνης κάνει.

Πριν αποφασίσετε, δοκιμάστε το μαξιλάρι και το κάνει με τη θέση στην οποία συνήθως κοιμούνται: το κεφάλι, τον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη πρέπει να ευθυγραμμιστεί

Αναλάβει τη φροντίδα της και να ανανεώσει

Τίποτα δεν είναι για πάντα, και στην περίπτωση των μαξιλαριών, η ζωή του είναι πολύ εφήμερη. Οι ειδικοί συστήνουν στηρίζεται ανανεώσει κάθε δύο έως πέντε έτη, ανάλογα με τη χρήση που του έχει δοθεί, το υλικό και τα εκπλύματα της, γιατί τελικά χάνουν κάποιες από τις ιδιότητες τους.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό συντήρησης. Τα προστατευτικά καλύμματα πρέπει να πλένονται κάθε δύο μήνες, δεδομένου ότι η χρήση συσσωρεύονται βιολογικό υπολειμμάτων που ευνοούν τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων. Και όσο για το μαξιλάρι, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή, δεδομένου ότι όλα δεν είναι κατάλληλα για πλυντήριο ρούχων.

Gallery, 14 φωτογραφίες
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΑ

Εάν σκέφτεστε για την ανακαίνιση μαξιλάρι σας, μην χάσετε την γκαλερί: Θα βρείτε περισσότερες συμβουλές για να χτυπήσει και μερικές από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της αγοράς σε μαξιλάρια.