Με απλές κινήσεις μπορείτε να καταναλώνετε το ήμισυ της ηλεκτρικής ενέργειας και του νερού στο πλυντήριο σας. Κόλπα πάντα σώσει. Σας ό, τι πω.

Μαλακτικό: δύο σε ένα τα προϊόντα και μαλακτικά.

Γνωρίζατε ότι το ξίδι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό μαλακτικό ρούχων; Πλέον πολύ πιο οικονομικό, βοηθά επίσης να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος. Προσθέστε μια βουτιά του ξιδιού στη λεκάνη δίπλα από το απορρυπαντικό: τα ρούχα που βλέπετε πόσο μαλακό είναι μόλις μαλακώσουν. Υπάρχουν επίσης απορρυπαντικά που ενσωματώνουν, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα προϊόν.

Iron λιγότερο και χρησιμοποιεί τη θερμότητα

Η κατανάλωση ενέργειας μιας πλάκας ώρα 7 ισούται με 20 υπολογιστή ή την τηλεόραση. Για να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά πάντα σιδερώνετε και πολλά ρούχα όπως την ανάφλεξη και να πάρει την επιθυμητή θερμοκρασία είναι περισσότερη ενέργεια που χρησιμοποιείται. Βρέξτε λίγο ενδύματα ατμού -Το σας βοηθά να εξαλειφθούν wrinkles- και όταν η μείωση της ακτινοβολίας, χρησιμοποιεί την εναπομένουσα θερμότητα για να διευθετήσουν το μικρότερο. Αν το κάνετε σε μια επίπεδη, μαλακή επένδυση επιφάνεια εκπέμπει θερμότητα καλύτερα.

Χρησιμοποιείτε το σωστό πλυντήριο ρούχων;

φόρτωση. Πλήρης, ναι, αλλά όχι υπερβολικά. Είναι σημαντικό να υπάρχει μια απόσταση 10 cm μεταξύ του κλάδου ένδυσης και τύμπανο.

φίλτρα. Κρατήστε τους καθαρό και να χρησιμοποιήσετε αφαλάτωσης. Lime εκτιμάται ότι η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται κατά 20%.

ρούχα. Ταξινομήσει αυτό από το χρώμα, το βαθμό λερώματος και ιστών. Έτσι, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα στις ανάγκες τους.

Απορρυπαντικό: Ορίζει το ποσό

Το λιγότερο είναι περισσότερο. Περισσότερα σαπούνι σημαίνει περισσότερες δαπάνες και χειρότερη έκβαση. Ρυθμίστε το επίπεδο απορρυπαντικού του λερώματος και τον όγκο και την σκληρότητα του νερού.

Στο τύμπανο. Βάλτε απορρυπαντικό μέσα στο τύμπανο με ένα διανομέα. Υπολογίζεται ότι το ένα τρίτο των κουτί σαπούνι μεταξύ των σωλήνων και αποχετεύσεις χάνεται.

Πριν από το πλύσιμο. Αντιμετωπίστε τους λεκέδες και έτσι δεν θα χρειαστεί να πλύνετε το ίδιο ρούχο δύο φορές. Βάλτε απολαύστε μια μέρα στην άλλη τα πιο βρώμικη ρούχα, ράκη ή κάλτσες.

σύντομα προγράμματα και με πλήρες φορτίο

Κάθε οικογένεια χρησιμοποιεί τη ροδέλα 3 έως 5 φορές την εβδομάδα, που ισοδυναμεί με 200 φορές το χρόνο. Για να κάνετε κάθε χύτευση έξω φθηνότερα, χρησιμοποιήστε το πλυντήριο με πλήρη κάδο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι το ήμισυ του προγράμματος φορτίου, και επιλέξτε σύντομα προγράμματα και χαμηλές θερμοκρασίες, όπως το κρύο πλύσιμο με νερό είναι πιο οικονομική. Επίσης, τα ρούχα είναι κατεστραμμένο όλο και ασβέστη έχει χαμηλότερη συχνότητα. Ένας κύκλος στους 40 ° C καταναλώνει το ήμισυ μία στους 60 ° C.

Ο καθαρισμός οικολογικό. Αρχική κόλπα για το πλύσιμο των ρούχων

Καθαρίστε μυρωδιά. Αποθήκευση μαλακτικό αν προσθέσετε λίγο μαλακτικό μαλλιών ή λίγες σταγόνες από αιθέρια έλαια λεμονιού, βανίλια, λεβάντα ... για τα ρούχα σας.

Αρχική αφαλάτωσης. Βάλτε το άδειο θερμό ροδέλα και, αντί του απορρυπαντικού, προστίθενται λίγο ξύδι. Στη συνέχεια κάνει ένα νέο κύκλο για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα.

πιο αφράτο ρούχα. Apple ξίδι μηλίτη αφήνει τα αφράτα ρούχα. Αν προστεθεί στο τελευταίο ξέβγαλμα ζωντανεύει τα χρώματα και έχει επίσης βακτηριοκτόνο δύναμη.

Όταν πλένετε τα χέρια σας. Χωρίστε τα ρούχα ανάλογα με το χρώμα. Σαπούνι διαλύθηκε σε νερό και, αν είναι άσχημα βάφονται, αφήστε το να μουλιάσει. Τρίψτε απαλά ένα-ένα με ιδιαίτερη προσοχή στα κολάρα και μανσέτες. Αφαιρεί σαπούνι, στραγγίζουμε χωρίς στρίψιμο και τείνει χωρίς να αφήνει σημάδια χωρίς άμεσο ηλιακό φως.

Ρυτίδων χωρίς ρούχα, χωρίς σιδέρωμα

η προσφορά. Κουνώντας τα ρούχα, βάλτε τις αρπάγες σε διακριτά σημεία και κρέμονται πουκάμισα σε κρεμάστρες. Έχει την τάση τα σωστά ρούχα όταν τελειώσει το πλυντήριο και να αποφύγει τις ρυτίδες.

συμβουλές. Αποφύγετε γυρίζοντας σε πλήρη ισχύ, ρυτίδων ρούχα. Μπορείτε, επίσης, να αφαιρέσει τις ρυτίδες από τα ρούχα ατμού: Μπορείτε να τα κρεμάσετε στο μπάνιο, όταν κάνετε ντους.

Εξοικονομήστε νερό στο πλύσιμο με τρία βήματα

Εκτιμάται ότι κάθε μηχανή που καταναλώνεται μεταξύ 60 και 90 λίτρα νερού πολλαπλασιάζεται με 5 εκπλύσεις ανά εβδομάδα, που ισοδυναμεί με 300-450 λίτρα.

Χρησιμοποιήστε ηχώ και σύντομα προγράμματα. Καταναλώνουν λιγότερο νερό. Smart πλυντήρια υπολογίζει το πρόγραμμα ανάλογα με το φορτίο και τον βαθμό ρύπανσής τους.

απώλειες Οθόνες. Από το σωλήνα αποστράγγισης ή κατά τη διάρκεια της φυγοκέντρησης. Σπατάλη νερού και να μειώσει την ποιότητα της πλύσης.

Εάν πάρα πολύ φορτωμένο. Απλά ξεπλύνετε τα ρούχα πριν από το πλύσιμο. Έτσι, το απορρυπαντικό αραιώνεται καλύτερη και ξοδεύουν λιγότερο νερό χρησιμοποιώντας την πρόπλυση.

Έχετε πια τέχνασμα; Πείτε μας στα σχόλια αυτού του άρθρου.