Για μένα, μαζί με το σαλόνι, η κουζίνα είναι το επίκεντρο του σπιτιού μου. Μου μαγειρεύω, να κάνω βραδιές με φίλους ή με το σύντροφό μου, μου αρέσει σνακ στο midmorning ή midafternoon. Δίνω πολύ χρήση, έτσι καθαρισμού θα ισχύουν. Προσοχή όμως! Μια πιθανή και συνεπή καθημερινή και εντατική καθαριότητα, αλλά οι περισσότεροι οικολογικό χαρακτήρα.

Και αυτό είναι ότι αν περπατήσαμε τον καθαρισμό τα ράφια των σούπερ μάρκετ, υπάρχει σήμερα μια μεγάλη μπαταρία προϊόντα. Για όλους. Για κάθε γωνία και υλικό. Δεν πρέπει όμως να γυρίσει κουζίνες μας σε καταστήματα χημικών. Καθημερινός καθαρισμός απλά προσαρμόζονται στις ανάγκες μας, το πιο χρησιμοποιημένο, πιο απαιτητική.

Σε γενικές γραμμές, εγώ δεν θα συνιστούσα τη χρήση τραχύ μαξιλάρια, επένδυση των επιφανειών ή λειαντικά προϊόντα που περιέχουν ουσίες που προέρχονται από τη βιομηχανία πετροχημικών ή συνθετικής προέλευσης, για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τους κινδύνους που μπορεί να ενέχει για την υγεία. Και μην χρησιμοποιείτε αντιβακτηριακά προϊόντα καθαρισμού, επειδή δεν είναι απαραίτητη, αν ένα καλό καθημερινό καθαρισμό διατηρείται και ότι μπορεί να διευκολύνει την ανάδυση μικρόβια, ανθεκτικά σε όλα.

Η εναλλακτική «ηχώ» είναι να χρησιμοποιήσουμε ουδέτερα ή οργανικά απορρυπαντικά ή καθαριστικά κλασική χρήση ως ξύδι και το ψήσιμο.