Κουτιά και Καλάθια όχι μόνο βοηθούν στην απομάκρυνση μέσω μικρά αντικείμενα, ρούχα ή αξεσουάρ που συνήθως συσσωρεύονται σε οποιαδήποτε επιφάνεια, αλλά επίσης να βοηθήσει την οργάνωση. Αν επιλέξετε διάφορα μέτρα που μπορούμε να ταξινομήσετε τα αντικείμενα με βάση τον τύπο, ανάλογα με το μέγεθος ή τη συχνότητα της χρήσης. Το καλύτερο από όλα είναι ότι ταιριάζει σε κάθε χώρο, γιατί γοητεία του είναι σε αρμονία, αλλά αυτό προσθέτει ζεστασιά και τη φυσική επαφή. Στο σημείο της τάξης, κουτιά και καλάθια είναι απαραίτητοι σύμμαχοι.

Πολύ χρήσιμο στην τάξη

Τηλεχειριστήρια, τα βιβλία, τα περιοδικά ... Το τραπεζάκι του καφέ μπορεί να είναι μια πραγματική αχρήστων όπου συσσωρεύονται λίγο απ 'όλα. Κουτιά και καλάθια θα σας βοηθήσει να το αποφύγει. Το πρώτο είναι πολύ χρήσιμο να φέρει σε επαφή τους διάφορους ελέγχους, ενώ τα καλάθια είναι πολύ πρακτικό στα ράφια. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως ένα ράφι περιοδικό ή να κρατήσει τα κεριά ή τα βιβλία έχουν συνήθως επάνω όταν το τραπέζι χρησιμοποιείται για να σερβίρει τσάι ή καφέ.

τραπέζι σαλονιού με κουτιά κάτω

ρουστίκ αφής

Αν έχετε τζάκι, ένα καλάθι με χερούλι είναι ιδανικό για τη μεταφορά και την αποθήκευση αρχείων καταγραφής, κουκουνάρια και κλαδιά που χρησιμοποιείτε για να ενεργοποιήσετε. Είναι πολύ διακοσμητικά και μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε ως ρουστίκ κοίλο κέντρο για να διακοσμήσετε το τζάκι όταν δεν είναι σε.

τα πράγματά σας είναι πάντα στο χέρι

Χρησιμοποιήστε τα καλάθια για να κρατήσει αντικείμενα κοντά στο σημείο όπου αυτά χρησιμοποιούνται. Παράδειγμα: τα βιβλία με χώρο ανάγνωσης και τσάντες και φουλάρια σε ένα παγκάκι στην αίθουσα. Βάλτε τα κάτω από ένα ντουλάπι και όχι αφαιρέσουμε χώρο.

Επίσης, όπως ντουλάπι

Στην κουζίνα, τα καλάθια είναι ιδανικά για τα τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο, όπως πατάτες, κρεμμύδια ή κάποια εποχιακά φρούτα. Επίσης, με μια θήκη που είναι ιδανικό ως breadbox, όπως το ψωμί «κρατήσει» την καλύτερη επαφή με το πανί σε ένα πλαστικό δοχείο. Τα κουτιά, εν τω μεταξύ, είναι ιδανικά για τα τρόφιμα που μαλακώνει ή να σκληραίνει με την πάροδο του χρόνου, όπως cookies ή muffins. Metal είναι πολύ διακοσμητικά. είναι πάντα καλύτερο να είναι αεροστεγές.

Gallery, 14 φωτογραφίες
ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΙΑ: ΟΙ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ πλούσιοι

Καλά οργανωμένη εσωτερική

Στα βαθιά συρτάρια, τα καλάθια αποτρέψει τα σκάφη είναι ακατάστατα. Σε ένα τυποποιημένο κιβώτιο (60 cm πλάτος χ 60 φόντο) θα χωράει τέσσερις καλάθια 30 x 30 cm. Μπροστά κρατά περισσότερα σκάφη χρησιμοποιούν (τα ζυμαρικά και το αλεύρι τύπου) και πίσω από αυτούς που δεν χρειάζονται συχνά.

Ξύλινο κουτί με βάζα μαρμελάδας

Για να εξυπηρετήσει και να καθαρίσει το τραπέζι

Καλάθια με διαμερίσματα, για τα μαχαιροπίρουνα, είναι πολύ πρακτικό στην κουζίνα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο χώρο εργασίας για να συγκεντρώσει τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε περισσότερο ή μεταφορά υπηρεσιών τραπέζι και το πετρέλαιο το μεσημέρι.

Είναι πιο εύκολο να εντοπίσει

Fiber, ύφασμα, χαρτόνι, μεθακρυλικό ... κουτιά αποθήκευσης για εσωτερικούς χώρους γραφείων είναι σχεδόν ατελείωτες. Σε μια ανοιχτή ντουλάπα καλάθια ίνες είναι διακοσμητικά και πρακτικά την ίδια στιγμή. Επιλέξτε τους καθώς πηγαίνουν στο σπίτι -calculates περίπου 40 cm πλάτος για τα πουκάμισα και jerséis- και αν τα Forras υφάσματα, εκτός του ότι είναι περισσότερο διακοσμητικά, προστατεύουν καλύτερα τα ρούχα της. Βάλτε τα πιο ογκώδη κουτιά πάνω από το υπουργικό συμβούλιο και, αν μπορείτε, προσδιορίζει το περιεχόμενό του.

Κρατήστε τα αξεσουάρ σας

Γύρος κουτιά, τύπου καπέλο, είναι ιδανικά για την αποθήκευση ζώνες, καθώς εμποδίζουν τη στρέβλωση. Αλλά για πιο πρακτικές τσάντες είναι μεγάλα κουτιά, τύπου κοντέινερ. Για να εξοικονομήσετε χώρο, κρατήστε τα μαλακά σακούλες μέσα σε άκαμπτο.

Για την πιο λεπτή

Μεταξωτά μαντίλια, ειδικά εσώρουχα, κοσμήματα ... Τα κουτιά είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας για να κρατήσετε τοπική και μικρούς θησαυρούς σας ασφαλή. Στην περίπτωση της μαντήλια, αν έχουν εσωτερικό κουτί θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε.

Με τον τρόπο της ενισχύει δραματικά

Καλάθια είναι σχεδόν απαραίτητο στοιχείο για μπάνια με προβόλους ράφια. Είναι το καλύτερο πράγμα μοίρα κάθε παράθυρο σε ένα είδος αντικειμένου: ένα για τις πετσέτες, ένα για τζελ .... Σε κοινόχρηστο μπάνιο, μια άλλη επιλογή είναι ότι ο καθένας έχει τη δική καλάθι του για να αποθηκεύσετε τα πράγματα σας. Το νεότερο, Lidan γραμμή σαν Ikea, γίνονται με πολυπροπυλένιο πολύ ανθεκτικές στην υγρασία και πλένεται στο πλυντήριο. Εάν χρησιμοποιείτε ένα ξύλινο κουτί στο μπάνιο, να την αντιμετωπίσουμε με εξωτερικό διαφανές βερνίκι για να το προστατεύσει.

Μπάνιο με καλάθια στο βελτιώνει δραματικά

Η καλύτερη παρουσίαση

Μήπως έρχονται επίσκεψη σε φίλους και θέλουν να έχουν το μπάνιο έτοιμη γι 'αυτούς; Ένα καλάθι θα βοηθήσει να παρουσιάσει μια πιο ομαλή και διακοσμητικά πετσέτες και σαπούνια τρόπο. Με περίπου 20 x 15 cm θα είναι αρκετό να έχει διπλωθεί ή έλασης ένα ζευγάρι των πετσετών χεριών και κάποιο σαπούνι.

Τα παιχνίδια και ρούχα για

Ένα υφασμάτινο κάλυμμα, μια ετικέτα με το όνομα, ένα σχέδιο ... Στο παιδικό δωμάτιο είναι πολύ βολικό να προσαρμόσετε τα κουτιά και καλάθια. Θα είναι πιο εύκολο να παραγγείλετε solitos τα ρούχα και τα παιχνίδια της, και δεν χρειάζεται πλέον να καλέσετε τη μαμά να βρουν αυτό που θέλουν.